Οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ λόγοι για τους οποίους η Ουκρανία είναι τόσο σημαντική για τον Μπάιντεν, την Κλίντον και την "παγκόσμια εγκληματική συμμορία" τους: όπου κρύβονται τα καταστροφικά τους μυστικά.

 

Αν κάποιος χρειαζόταν να δει τη "μεγαλύτερη εικόνα" όλων όσων συμβαίνουν τώρα στην Ουκρανία, τη Ρωσία, εδώ στην Αμερική και

σε όλο τον κόσμο, την έχουμε σε πολλές νέες ιστορίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, και πριν από λίγο καιρό, σε όλο το διαδίκτυο.

Συνοψίζεται τέλεια σε αυτή τη νέα ιστορία στο The Week με τίτλο "REMEMBER AFGHANISTAN: U.S. and Britain reportedly believe the Ukraine war could last 10-20 years, become a Russian quagmire", το "στρατιωτικό βιομηχανικό σύμπλεγμα" για το οποίο μας προειδοποίησε πριν από 61 χρόνια ο τότε πρόεδρος Dwight Eisenhower ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ νέους πολέμους για να γεμίσει τα ταμεία του με τον 20ετή πόλεμο/κατοχή του Αφγανιστάν να έχει φτάσει στο τέλος του. 

Και ενώ δεν θα μπορούσαμε ποτέ να δούμε αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία να συνεχίζεται για 10 έως 20 χρόνια με τους ασταμάτητους υπερηχητικούς πυρηνικούς πυραύλους της Ρωσίας και το ενδεχόμενο ενός ή δύο ηλεκτρομαγνητικών παλμών που θα στείλει την Αμερική και την Ευρώπη πίσω στον σκοτεινό μεσαίωνα, παίρνουμε αρκετά ΤΕΡΑΣΤΙΑ κομμάτια του παζλ για το τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαίνει στην Ουκρανία και γιατί, αν κοιτάξουμε πίσω στις ειδήσεις των τελευταίων ετών.  

Όπως θα εξερευνήσουμε μέσα σε αυτή την ιστορία του ANP, η Ουκρανία δεν είναι τίποτα λιγότερο από την "παιδική χαρά" της "παγκόσμιας ελίτ της εγκληματικής συμμορίας" που "κυβερνά τον κόσμο", με τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών και εμπορίας ανθρώπων να διακινούνται από τη χώρα, μαζί με την επιχείρηση "παγκόσμιας παραπληροφόρησης/ελέγχου" τους, και η Ουκρανία τους δίνει επίσης μια "μπροστινή πόρτα" στη Ρωσία, χωρίς ούτε λέξη από όλα αυτά να αναφέρεται από τα "ελεγχόμενα" κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

Κάθε ένα από τα βίντεο στο κάτω μέρος αυτής της ιστορίας εξετάζει διάφορες πτυχές αυτής της "ουκρανικής παιδικής χαράς της συμμορίας" για την οποία ο Joe Biden διακινδυνεύει την πυρηνική εξόντωση της Αμερικής, με το 1ο βίντεο παρακάτω να δείχνει τον συνταγματάρχη του αμερικανικού στρατού Doug MacGregor να συμμετέχει στον πρώην γερουσιαστή των ΗΠΑ Trey Gowdy στο Fox News και να λέει σε αυτόν και την Αμερική ότι η ουκρανική κυβέρνηση είναι βαθιά διεφθαρμένη και ο Biden και η Αμερική σίγουρα δεν πρέπει να τους βοηθήσουν.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ένας άλλος από τους "πραγματικούς λόγους" για τους οποίους ο Μπάιντεν πιθανότατα θα εμπλέξει την Αμερική στο "τέλμα" εκεί είναι επειδή υπάρχουν μερικά απολύτως καταστροφικά "μυστικά της οικογένειας Μπάιντεν" κρυμμένα στην Ουκρανία, καθώς και μυστικά που κατέχει η "παγκόσμια εγκληματική συμμορία", μυστικά που η Ρωσία θα μπορούσε ενδεχομένως να πάρει στα χέρια της αν καταλάβει την Ουκρανία, αν δεν έχουν καταστραφεί όλα μέχρι τότε.  

Και απλά ακούστε την απελπισία και τον πανικό στις φωνές της Χίλαρι Κλίντον και της Νάνσι Πελόζι, όπως ακούγεται σε αυτά τα βίντεο που συνδέονται με το twitter. Τι κρύβουν; Μετά από όλα αυτά που συμβαίνουν τώρα μπορούμε σίγουρα να δούμε ότι η παιδική χαρά της παγκοσμιοποιημένης εγκληματικής συμμορίας τρέχει βαθιά στην Ουκρανία. 


Είστε λοιπόν έτοιμοι να στηρίξετε οικονομικά έναν αμερικανικό "πόλεμο" στην Ουκρανία που θα διαρκέσει 10 έως 20 χρόνια, όπως δείχνει αυτή η νέα ιστορία στο The Week, η οποία είναι μια πολύ πιθανή πιθανότητα; Αναφέρει μέσα σε αυτό ότι οι "νομοθέτες" στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ είχαν ενημερωθεί τη Δευτέρα ότι αυτό το χάος που μόλις πρόσφατα ξεκίνησε εκ νέου θα διαρκέσει πιθανότατα 10, 15 ή 20 χρόνια, αν και τελικά στο μυαλό τους, η Ρωσία θα χάσει, απλά σκεφτείτε πόσα χρήματα των ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ θα έφερνε ένα μακρύ, παρατεταμένο τέλμα σε αυτό το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα για το οποίο μας προειδοποίησε ο πρόεδρος Αϊζενχάουερ πριν από 61 χρόνια! 

Και ενώ ο Τζο Μπάιντεν, οι Δημοκρατικοί, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και η "συμμορία των παγκοσμιοποιητών" προσπαθούν να παρουσιάσουν την Ουκρανία ως μια "δημοκρατία" και μια "ελεύθερη χώρα" που "εξέλεξε ελεύθερα" τον Πρόεδρό της, τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, όποιος δίνει προσοχή στην "πραγματική ιστορία" θυμάται ότι η κυβέρνηση της Ουκρανίας αποτελείται από πραγματικούς νεοναζί, πολλοί από τους οποίους "εγκαταστάθηκαν" ως "μαριονέτες" από την συμμορία των παγκοσμιοποιητών. 

Και ενώ αυτή η ιστορία σίγουρα δεν αποτελεί προσπάθεια να παρουσιάσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν ως "ήρωα", όπως ακούμε στο 1ο βίντεο που ακολουθεί, η Ουκρανία είναι μια από τις πιο διεφθαρμένες, παγκοσμιοποιημένες χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, κυριολεκτικά το "αρχηγείο" της παγκοσμιοποιημένης εγκληματικής συμμορίας. 

Μια από τις μόνες χώρες στον κόσμο που μπορούν να ελέγξουν πλήρως, η οποία είχε τη σταθερότητα και την υποδομή να χρησιμοποιηθεί για ξέπλυμα χρήματος, έρευνα για βιολογικά όπλα και να ελέγχεται πλήρως από τις "μαριονέτες" της ίδιας της "συμμορίας", η Ουκρανία το 2022 είναι επίσης σαν την Αμερική το 2022, μια χώρα όπου σχεδόν όλοι οι κυβερνητικοί παράγοντες είναι εντελώς εκτεθειμένοι, έτσι ώστε να υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα μηδενικού ποσοστού να διερευνηθεί οτιδήποτε. 

100% αποδεδειγμένο από κανέναν άλλον εκτός από τον ίδιο τον Τζο Μπάιντεν, όπως φαίνεται στο 3ο βίντεο στο κάτω μέρος αυτής της ιστορίας, όταν μιλούσε στο "Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων" και κυριολεκτικά καυχιόταν για το πώς θα κρατούσε πίσω ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε βοήθεια προς την Ουκρανία, εκτός αν ένας Ουκρανός εισαγγελέας σταματούσε να ερευνά τον ίδιο και τις συναλλαγές των γιων του, και στη συνέχεια γελούσε γι' αυτό καθώς το πλήθος συμμετείχε, αφήστε το να περάσει για λίγο.


Έτσι, πριν ολοκληρώσουμε αυτή την ιστορία, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτή τη σημαντική πρόσφατη ιστορία του Michael Snyder στο Most Important News με τίτλο "Η κυβέρνηση των ΗΠΑ μόλις παραδέχτηκε ότι πρόκειται για έναν πόλεμο που θα καθορίσει ποιος θα κυβερνήσει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη". 

Επαναλαμβάνοντας το "θέμα" που έχουμε δει ξανά και ξανά από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, όπως φαίνεται στο 2ο βίντεο στο τέλος αυτής της ιστορίας, στο οποίο ακούμε τον έναν παρουσιαστή ειδήσεων, ομιλητή ή πολιτικό μετά τον άλλο να μιλάει για το τι συμβαίνει τώρα στην Ουκρανία ως "μάχη για τη νέα τάξη πραγμάτων", νομίζαμε ότι η "νέα τάξη πραγμάτων" ήταν κάποια "τρελή θεωρία συνωμοσίας" που σκαρφίστηκαν οι "τρελοί θεωρητικοί συνωμοσίας", ή έτσι μας λένε εδώ και καιρό οι παγκοσμιοποιητές. 

Με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Ζελένσκι να είναι στην πραγματικότητα "ηθοποιός", ναι, η προηγούμενη "θέση καριέρας" του ήταν κωμικός, γιατί τόσοι πολλοί τώρα στα msm μιλούν για την Ουκρανία ως "μάχη για τη νέα τάξη πραγμάτων", αφού μας έλεγαν τόσο καιρό ότι δεν υπάρχει "νέα τάξη πραγμάτων", ενώ μας χαρακτήριζαν όλους ως "θεωρητικούς συνωμοσίας"; Από τη σημαντική ιστορία του Michael Snyder..:  

Τώρα έχουμε έναν πόλεμο που η συντριπτική πλειοψηφία από εμάς δεν ήθελε ποτέ. Οι ζωές όλων μας θα ανατραπούν, η παγκόσμια οικονομία θα εκσπλαχνιστεί εντελώς και αμέτρητοι άνθρωποι θα πεθάνουν. Είμαι πολύ θυμωμένος με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τους Ρώσους που ξεκίνησαν μια ολοκληρωμένη εισβολή, επειδή δεν χρειαζόταν να συμβεί. Και είμαι επίσης πολύ θυμωμένος με την κυβέρνηση Μπάιντεν γιατί θα ήταν τόσο εύκολο να βρεθεί μια διπλωματική λύση σε αυτή την κρίση. Δυστυχώς, ο χρόνος για τη διπλωματία έχει πλέον τελειώσει και ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει αρχίσει. 

Την Πέμπτη, ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Νεντ Πράις έκανε μια εκπληκτική παραδοχή σχετικά με το τι πραγματικά αφορά αυτός ο πόλεμος. 

Σύμφωνα με τον Price, η Ρωσία και η Κίνα "θέλουν επίσης μια παγκόσμια τάξη", αλλά προειδοποίησε ότι αν κερδίσουν η παγκόσμια τάξη τους "θα είναι βαθιά ανελεύθερη"... 

Η Κίνα έχει δώσει "σιωπηρή έγκριση" για την τελευταία εισβολή του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στην Ουκρανία, κατά την κρίση Αμερικανών αξιωματούχων, ως μέρος μιας κοινής προσπάθειας υπονόμευσης των θεσμών που οι Αμερικανοί και οι σύμμαχοι ηγέτες δημιούργησαν για να ελαχιστοποιήσουν τις συγκρούσεις τις δεκαετίες που ακολούθησαν τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. 

"Η Ρωσία και η ΛΔΚ θέλουν επίσης μια παγκόσμια τάξη", δήλωσε την Τετάρτη ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Νεντ Πράις. "Αλλά αυτή είναι μια τάξη που είναι και θα είναι βαθιά ανελεύθερη. ... Είναι μια τάξη που είναι, με πολλούς τρόπους, καταστροφική παρά προσθετική". 

Θα χρειαζόταν ένα ολόκληρο βιβλίο για να ξετυλίξουμε όλα όσα είπε ο Price εκεί. 

Πρώτα απ' όλα, δηλώνοντας ότι η Ρωσία και η Κίνα "θέλουν επίσης μια παγκόσμια τάξη", παραδεχόταν σιωπηρά ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και άλλα δυτικά έθνη επιθυμούν να έχουν μια δική τους "παγκόσμια τάξη". 

Και άφησε να εννοηθεί ότι αυτό που παρακολουθούμε είναι μια μάχη για το ποιος θα διοικήσει τελικά την "παγκόσμια τάξη". 

Αυτό θα πρέπει να μας ανησυχήσει όλους βαθιά. 

Έτσι, με ακόμη και τα ελεγχόμενα από τους παγκοσμιοποιητές μέσα ενημέρωσης να επιβεβαιώνουν τώρα την ύπαρξη της "νέας παγκόσμιας τάξης" για την οποία τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης φαίνεται να προειδοποιούν από πάντα, και οποιαδήποτε "παγκόσμια κυβέρνηση" κάτι που θα είναι βέβαιο ότι θα είναι κάτι που θα πέσει πάνω στον αμερικανικό λαό, είτε αυτή η "παγκόσμια κυβέρνηση" καθοδηγείται από την Κίνα/Ρωσία είτε από τους ίδιους τους "όλο και πιο τυραννικούς κάθε μέρα" Δημοκρατικούς/Ρίνο/παγκοσμιοποιητές, στο τελευταίο βίντεο που ακολουθεί ακούμε πολύ περισσότερα για τους δεσμούς του Μπάιντεν και των παγκοσμιοποιητών με την Ουκρανία και γιατί τα μυστικά τους που βγαίνουν στον κόσμο σημαίνει καταστροφή γι' αυτούς. 

















ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις