Ο Πούτιν ανάβει την «τελικη φωτιά» για να καθαρίσει την Ουκρανία από τους παιδόφιλους

 

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε

τη Δευτέρα στον Πρόεδρο Τραμπ ότι δεν τρέφει κακή προθεση για αθώους Ουκρανούς που έχουν παγιδευτεί στη σύγκρουση, αλλά δεν θα εγκαταλείψει την αποστολή του να «ξεβρωμισει» την Ανατολική Ευρώπη από τις ασεβείς «δυτικές επιρροές», είπε μια πηγή του Mar-a-Lago στην ιστοσελιδα.

Οι επιρροές που ανέφερε περιλαμβάνουν εργαστήρια βιοόπλων που χρηματοδοτούνται από τη Δύση και διακινητές σεξουαλικών παιδιών που βρήκαν ασφαλές λιμάνι στην Ουκρανία μετά τη διακήρυξη της ανεξαρτησίας της από την ΕΣΣΔ το 1991. Είπε ότι τόσο ο Ζελένσκι όσο και ο προκάτοχός του, Πέτρο Ποροσένκο, όχι μόνο επέτρεψαν στους διακινητές σεξ να λειτουργούν ατιμώρητα στην Ουκρανία, αλλά ενθάρρυνε επίσης τον πολλαπλασιασμό της «βιομηχανίας», καθώς έλαβαν τεράστιες μίζες από διεθνή αρπακτικά.

Ο Πούτιν αποκάλεσε το Κίεβο «φωλιά παιδεραστών» και είπε ότι μόνο μια «ολοκαθαρη φωτιά» θα εξαγνίσει τη χώρα από την ατελείωτη ασθένεια.

Η διάθεσή του σχετικά με το θέμα ήρθε αρκετές ημέρες αφότου ένα απόσπασμα των ρωσικών Ειδικών Δυνάμεων "κατά λάθος" έπεσε πάνω σε ένα άντρο εμπορίας παιδιών στην κεντρική Ουκρανία. Η εγκατάσταση,περιγράφεται από τα παιδιά που διασώθηκαν ως κολασμένη, βρώμικη και δαιμονική, ήταν ένα προσωρινό σπίτι για 100 απαχθέντες από έξι χώρες.

Από τη Δευτέρα, ο Πούτιν είπε στον Τραμπ ότι η Παιδική Εταιρεία της Ρωσίας είχε πάρει συνεντεύξεις από 36 θύματα. Τα έξι θύματα που μιλούσαν για την Ουκρανία είχαν κρυφακούσει τους δεσμοφύλακες τους να μιλούν για αγορά και πώληση νεαρών αγοριών και κοριτσιών και πληρώνονταν απευθείας από κυβερνητικά γραφεία στο Κίεβο.

«Ο Πούτιν ήθελε να μάθει ο Τραμπ, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, αν θα μπορούσαν να υπάρχουν έως και 50.000 παιδιά φυλακισμένα σε όλη την Ουκρανία. Δεν είπε στον Τραμπ πώς έφτασε σε αυτόν τον αριθμό και δεν έχω ιδέα πως ανεφερε αυτο το νουμερο. Ο Πούτιν είπε ότι οι διακινητές μπορεί να έχουν εγκαταλείψει τα παιδιά, χωρίς να τους αφήνουν φαγητό και νερό, όταν ξεκίνησε η μάχη. Τα παιδιά θα μπορούσαν να παγιδευτούν σε τρύπες κόλασης», είπε η πηγή μας.

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν πίσω στο Κίεβο», φέρεται να είπε ο Πούτιν στον Τραμπ. «Ο Ζελένσκι ή οι υφιστάμενοί του γνωρίζουν τι συμβαίνει και μπορεί να ξέρουν πού βρίσκονται αυτά τα παιδιά. Οι περισσότεροι είναι Ρώσοι και έχω κάθε δικαίωμα να βεβαιωθώ για την προστασία τους. Ο Zelenskyy έχει λάβει περισσότερες από μία φορές ειδοποίηση—διαλύστε βιοεργαστήρια και τώρα απελευθερώστε τα παιδιά. Αλλά αυτός "ο σκύλος" προσποιείται την άγνοια, λέει ψέματα ενώ ο κόσμος με αποκαλεί τρελό. Από όλους τους ανθρώπους, Πρόεδρε Τραμπ, καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι να προστατεύεις τα παιδιά».

«Τα παιδιά είναι το μεγαλύτερο προτέρημά μας», απάντησε ο Τραμπ. "Καταλαβαινω."

Εν τω μεταξύ, ο Τραμπ επαλήθευσε τις ταυτότητες δύο από τα πέντε Αμερικανά παιδιά που διασώθηκαν από τον καταυλισμό της κεντρικής Ουκρανίας και εργάζεται για να τα επανενώσει με τις οικογένειές τους, είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΠΙΣΩ ΑΓΑΠΗΤΕ,

    ΚΑΙ ΠΟΥ'ΣΑΙ ΑΚΟΜΗ....

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΉ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ....

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις