Ο Πούτιν βομβαρδίζει τη βίλα που ανήκει στον Μπάιντεν στην Ουκρανία, ενώ σφυροκοπάει "ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ" & κρυψωνες παιδεραστών

 

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε

την Τρίτη στον Πρόεδρο Τραμπ ότι ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε πολλές ξένες εγκαταστάσεις βιοόπλων που λειτουργούσαν στην Ουκρανία έως ότου ο στρατός του ανέλαβε αποφασιστική και στρατηγική δράση για να απαλλάξει το διεφθαρμένο έθνος από αυτό που ονόμασε σατανική επιρροή. Πηγή a-Lago


Καθώς μεγάλο μέρος του έθνους καθόταν κολλημένο σε τηλεοράσεις και υπολογιστές παρακολουθώντας την ομιλία του παράνομου προέδρου για την κατάσταση της Ένωσης -σε μια αίθουσα μισογεμάτη με απατεώνες- ο Πούτιν και ο Τραμπ, από το κέντρο διοίκησης του Μαρ-α-Λάγκο, ειχαν ένα τηλέφωνο 20 λεπτών για άλλη μια φορά να συζητήσουν τους πραγματικούς λόγους του Ρώσου ηγέτη για την επίθεση στην ουκρανική κυριαρχία.

Ο Πούτιν πέρασε το πρώτο μισό της κλήσης ενημερώνοντας τον Τραμπ για τις προσπάθειές του να καταστρέψει τα υποστηριζόμενα από τη Δύση βιοεργαστήρια στην Ουκρανία, τα οποία ονόμασε «μάστιγα» σε ένα κάποτε όμορφο τοπίο. Σύμφωνα με τον Πούτιν, ο οποίος σε 7 ημέρες έγινε ο πιο άθλιος κακός στον κόσμο, αντικαθιστώντας τον Σι Τζινπίνγκ, ο ρωσικός στρατός είχε εξαλείψει τα εξής: 11 εγκαταστάσεις βιοόπλων που χρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ/Υπουργείο Άμυνας. 4 Γερμανικά ερευνητικά κέντρα τοξικών χημικών. 3 ελβετικά κέντρα νανοτεχνολογίας. 1 Γαλλική κοινοπραξία βιοτεχνολογίας. και 3 ισραηλινά εργαστήρια που δούλευαν πυρετωδώς για να εξοπλίσουν την αερομεταφερόμενη λύσσα. Επιπλέον, ο Πούτιν ισχυρίστηκε ότι οι δυνάμεις του είχαν πραγματοποιήσει χτυπήματα ακριβείας σε κινητά βιοεργαστήρια (με 18 τροχούς μη ασφαλώς τοποθετημένα σε αυτοσχέδια εργαστήρια) που προσπαθούσαν να μεταφέρουν θανατηφόρα παθογόνα μέσω των ουκρανικών συνόρων στην Πολωνία. Είπε στον Τραμπ ότι τα ρωσικά αεροσκάφη SU-35 χρησιμοποίησαν πυρομαχικά καθοδηγούμενα με λέιζερ για να εξαλείψουν τα περιπλανώμενα εργαστήρια.

Επιπλέον, ο Πούτιν είπε ότι τα μαχητικά αεροσκάφη του κατέστρεψαν μια βίλα 200 στρεμμάτων ιδιοκτησίας Μπάιντεν 35 χιλιόμετρα δυτικά του Κιέβου. Επέμεινε ότι ο Μπάιντεν ήταν βαθιά μπλεγμένος με τις εγκληματικές επιχειρήσεις της Ουκρανίας και υποσχέθηκε στον Τραμπ ότι σύντομα θα έδινε στον κόσμο «όλα τα στοιχεία που χρειάζεται». Επιπλέον, ο Πούτιν υποστήριξε ότι «πολλοί άνθρωποι μέσα στο δαιμονικό άντρο του Μπάιντεν» επωφελήθηκαν μαζικά από τη «πυρκαγιά του κακού» που είχε ριζώσει στο ουκρανικό έδαφος. Είκοσι από τις ξένες αποστολες ασφαλειας του Μπάιντεν, είπε ο Πούτιν, σκοτώθηκαν στην επίθεση.

Επιπλέον, ο Πούτιν συνέχισε να καταγγέλλει ιστορίες για παραφροσύνη ως δυτική προπαγάνδα και διέψευσε τις ιστορίες για μαζικές αποστασίες ή για τις νηοπομπές του που έλειπαν από καύσιμα και τρόφιμα. Επίσης, επέπληξε τους ισχυρισμούς της Δύσης ότι τα στρατεύματά του διέπρατταν εγκλήματα πολέμου βομβαρδίζοντας αδιάκριτα και βομβαρδίζοντας αθώους πολίτες.

«Πρόεδρε Τραμπ, ξέρεις τι είναι τα fake news. Όλα αυτά είναι fake news. Τα μέσα σας δείχνουν τις ίδιες τρεις εικόνες βίντεο ξανά και ξανά, 24 ώρες την ημέρα, για να κάνουν ψευδείς ισχυρισμούς ότι κάνω κάποια γενοκτονία. Οι πηγές πληροφοριών της χώρας σας παραδέχονται ότι έχω στείλει μόνο 75 αεροπλάνα και κανένα UAV. Αν ήθελα να κατακτήσω την Ουκρανία, θα έστελνα 1.000 αεροπλάνα. Ξέρετε πώς μοιάζει η πραγματική εισβολή. Δείτε βίντεο με το «Shock and Awe» της Αμερικής στο Ιράκ. Αυτό είναι εισβολή. Θα μπορούσα αν το ήθελα, αλλά δεν είναι αυτός ο στόχος μου», φέρεται να είπε ο Πούτιν στον Τραμπ.

Το δεύτερο μέρος της κλήσης επικεντρώθηκε στις προσπάθειες του Πούτιν να βρει, να απομονώσει και να εξαλείψει επαφες εμπορίας παιδιών που λειτουργούσαν ατιμώρητα στην Ουκρανία, μια επιχείρηση που ξεκίνησε αφού οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις, ενώ αναζητούσαν όπλα μαζικής καταστροφής, έπεσαν πάνω σε ενα τούβλινο κτίριο γεμάτο με αιχμάλωτα παιδιά.

«Αυτό που είπε ο Πούτιν στον Τραμπ – οι δικοί του βρήκαν άλλες τρεις τοποθεσίες, η καθεμία με 25-60 παιδιά μέσα. Κανένας δεν ήταν Αμερικανός, προφανώς, αλλά και πάλι ήταν από πολλές διαφορετικές χώρες. Δύο από τους τρεις, τουλάχιστον είπε ο Πούτιν, φρουρούνταν από Ουκρανούς και τα Spetznas του τους σκότωσαν και απελευθέρωσαν τα παιδιά. Στη συνέχεια έστησαν εκρηκτικά και πυροδότησαν τους καταυλισμούς. Πολλά έχουν γίνει για τη Ρωσία που σκότωσε πέντε ανθρώπους σε επίθεση σε τηλεοπτικό σταθμό στο Κίεβο. Αν ο Πούτιν λέει την αλήθεια, και σίγουρα δεν λέω ότι λέει, η ουκρανική κυβέρνηση και τα καρτέλ εμπορίας παιδιών χρησιμοποιούσαν αυτό το σημείο ως μέσο επικοινωνίας», είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείσα πόση πίστη έχει ο Τραμπ στη συνολική ειλικρίνεια του Πούτιν, η πηγή μας είπε: «Ο Τραμπ δεν θεωρεί τίποτα δεδομένο, μετράει τα πάντα προσεκτικά. Γνωρίζουμε ότι τουλάχιστον δύο αμερικανά παιδιά που κρατούνται όμηροι στην Ουκρανία είναι τώρα στο δρόμο για το σπίτι τους. Ο Τραμπ πάντα αξιολογεί και υπολογίζει τι συμβαίνει».

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις