ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΙΕΒΟ! Για αυτό ο Πούτιν δεν τελειώνει ΤΩΡΑ τον πόλεμο – ΧΑΡΤΕΣ

 

Σε γενικές γραμμές η Ρωσία θέλει πρώτα να ξεμπερδεύει με τον Νότο, φτάνοντας μέχρι την Οδησσό, να πάρει και πιο

βόρεια το Χάρκοβο και στην συνέχεια να επικεντρωθεί στο Κίεβο.

Αυτό γιατί παίρνοντας το Κίεβο, κάτι που σύμφωνα και με τους Δυτικούς είναι θέμα ημερών, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ! Ο Πούτιν όμως θέλει να τελειώσει τον πόλεμο, αφού έχει φέρει τους διεθνιστές προ τετελεσμένων στην Ανατολική Ουκρανία, απελευθερώνοντας τα πρώην ρωσικά εδάφη, όπως λένε οι Ρώσοι. ΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΕΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΩΣ  ΝΙΚΗΤΗΣ, φτάνοντας μέχρι τον ποταμό Δνείπερο και χωρίζοντας την Ουκρανία στα δύο!

Μέχρι τότε σφίγγει την τανάλια στο Κίεβο, προκειμένου να φύγουν οι άμαχοι. Αν δεν συνθηκολογήσει η νεοναζιστική κυβέρνηση, που τόσο καιρό έκανε «ρωσοκάθαρση» στα ανατολικά, προκειμένου να σταματήσει η αιματοχυσία, τότε η Ρωσία θα ισοπεδώσει το Κίεβο και όσοι βρίσκονται μέσα, θα θεωρηθούν μαχητές.

Η πολιορκία του Κιέβου έχει πολιτικό στόχο που δεν είναι άλλος από την αλλαγή της παρούσας κυβέρνησης (αποναζιστικοποίηση).

Δείτε χάρτες με τα εδάφη που έχουν κατακτήσει μέχρι στιγμής οι Ρώσοι:

Μάχες συνεχίζονται στο Τσερνίχοφ, το Σούμι και το Χάρκοβο. Όπως φαίνεται και στον παρακάτω χάρτη η Ρωσία έχει αναπτυχθεί σε όλη τη συνοριογραμμή της με την Ουκρανία.

Το λιμάνι της Μαριούπολης νοτιανατολικά της Ουκρανίας είναι κομβικής σημασίας για τη Ρωσία καθώς συνορεύει με την ήδη κατειλημμένη Χερσώνα αλλά και τις περιοχές του Ντονμπάς που η Ρωσία ανακοίνωσε ότι τις αναγνωρίζει ως αναξάρτητες πριν ξεκινήσει την εισβολή.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΟΔΗΣΣΟΣ:

Τα ρωσικά στρατεύματα συνεχίζουν να προελαύνουν προς την ουκρανική πρωτεύουσα Κίεβο, με πυραύλους να πλήττουν το κέντρο της πόλης τις τελευταίες ημέρες.

Μάχες σημειώνονται και στα περίχωρα της πόλης – μεταξύ άλλων και στην Μαρχαλίβκα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις