"ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ"....Χτυπήθηκε και καταστράφηκε από τους Ρώσους το φορτίο όπλων που έστειλε ο Κ.Μητσοτάκης στο ουκρανικό καθεστώς!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Χτυπήθηκε και καταστράφηκε από τους Ρώσους το φορτίο όπλων που έστειλε ο Κ.Μητσοτάκης στο ουκρανικό καθεστώς!  

Χιλιάδες πολύτιμες ρουκέτες των 122 χλστ., αντιαρματικά βλήματα των RPG-18 και εκατοντάδες ΑΚ-47 Καλάσνικοφ με

εκατομμύρια σφαίρες, αντί να είναι στις αποθήκες του ΕΣ κάηκαν άδοξα στην Ουκρανία - «Εξαερώθηκε» η αποθήκη που τα έκρυβαν

Ένα συντριπτικό χτύπημα υπέστησαν οι οι δυνάμεις του καθεστώτος του Κιέβου καθώς οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν μεγάλη αποθήκη στην οποία φυλάσσονταν και τα όπλα που έστειλε ο Κ.Μητσοτάκης, αλλά και άλλες χώρες όπως η Γερμανία (αντιαρματικά και φορητά αντιαεροπορικά) και η βαλτικές δημοκρατίες (επίσης αντιαρματικά και αντιαεροπορικά

Φαίνεται ότι η αποθήκη που τα έκρυβαν «εξαερώθηκε» σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ρωσικά μέσα.​​​​​

 

 

Σημειώνουμε ότι η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη (και χωρίς να έχει λάβει εντολή από το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών) είχε αποφασίσει και είχε αποστείλει μέσω αεροσκαφών από τις αποθήκες του Στρατού χιλιάδες ρουκέτες των 122 χλστ. οι οποίες εστάλησαν μέσα στα κουτιά τους στην Ουκρανία!

Έτσι με μία κίνηση η κυβέρνηση πετυχαίνει να αφήσει με ελάχιστες ρουκέτες τα RM-70 και να έχει εν συνεχεία δικαιολογία να τα αποσύρει από τα νησιά!

Εκτός αυτών όμως αποστάλθηκαν τυφέκια τύπου καλάσνικοφ με εκατομμύρια σφαίρες, αλλά και αντιαρματικά και συγκεκριμένα όπλα τύπου RPG-18, τα οποία η χώρα μας έχει προμηθευτεί πριν από αρκετά χρόνια, μετά την κατάρρευση της Ανατολικής Γερμανίας. Έχει ληφθεί μέριμνα, όμως, ως προς το End User Certificate (πιστοποιητικό τελικού χρήστη) αυτά να μην προέρχονται απευθείας από τη Ρωσία.

Ο ρωσικός Στρατός φαίνεται ότι παρακολουθούσε τις οδούς μεταφοράς των όπλων αλλά και για το μέρος που αποθηκεύτηκαν. Τα υπόλοιπά ήταν θέμα χρόνου.

Έτσι κάνουν πράξη τις προειδοποιήσεις τους για χτυπήματα αποθηκών και κονβόι των δυτικών καθώς μέσω του ΥΠΕΞ τους οι Ρώσοι είχαν πει ότι «Θα κτυπήσουν την στρατιωτική βοήθεια που στέλνουν διάφορες στο ουκρανικό καθεστώς», δηλαδή τις χώρες του ΝΑΤΟ και μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, ειδικά αυτή που περιλαμβάνει επιθετικά όπλα, όπως οι ρουκέτες των 122 χλστ. που έστειλε για τα ουκρανικά ρουκετοβόλα η κυβέρνηση Μητσοτάκη!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ν' αγιάσουν τα χέρια τους! Να και μια ευχάριστη εξέλιξη!! Να το σκεφτούν καλά οι δικοί μας(;) υποψήφιοι "ένοπλοι" προδότες όταν τους καλέσει το ΣΑΤΑ-ΝΑΤΟ στα όπλα εναντίων των Ρώσων. Εαν το πράξουν, όλοι οι εναπομείναντες Έλληνες θα τους ευχηθούμε: Καλή εξαϋλωση... Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2022/03/pov-p-v-n-on-o-e-env-iv-n-n-n.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα ακόμα δωράκι Μητσοτάκη .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΑΣ ALUMBRADO MOAZZO DI VENEZIA ΑΦΟΠΛΙΖΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΟ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΤΕΣ ΈΠΙΑΣΑΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ" ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΟΠΛΑ.
    ΠΗΡΕ ΜΙΖΕΣ ΟΛΗ Η SAGRADA FAMILIA MITSOTAKI, ΑΠΟ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ PATRIOT ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
    ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΒΑΛΕ ΚΙ Η ΠΟΛΩΝΕΖΑ ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΡΕΒΑ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ,ΑΛΛΑ Η SAGRADA FAMILIA TIΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΙ.

    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΡΜΙΚΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑΤΙ;ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΩΣΦΟΥΣ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΕΤΡΙΜΜΈΝΑ:ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ.ΘΑ ΠΩ ΩΜΑ+ΑΝΤΡΙΚΙΑ:ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000.000 ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ "ΑΡΗ".

    ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ;ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ.ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΑ. ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΜΌΡΦΩΜΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ.Η ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΊΝΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ EMBASSY,ΑΚΡΩΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΉ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ.

    ΕΔΩ,ΟΙ ΡΟΥΜ ΧΑΖΟΒΙΟΛΙΜ,ΚΟΙΤΑΝΕ SKAI,ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΤΣΑ ΜΕΣΩ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΥ ΜΟΣΤΡΑΣ ΙΛΙΤΖΑΛΙ,ΚΙ Ο ΑΝΤΕΝΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΑΙΝΗ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΊΑ ΜΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΙΔΙΟΚΤΉΤΗ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΨΥΧΗ ΖΕΛΕΝΣΚΕΝΑ ΣΤΟ ΜΚULTRA ΣΗΡΙΑΛ:ΠΩΣ ΑΠΟ ΠΕΟΠΙΑΝΙΣΤΑΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ ΤΩΝ ΓΚΟΓΙΜ.

    EINAI ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΎΟΥΝ ΑΛΑ ΨΙΝΆΚΗΣ. ΣΤΟ "ΠΡΏΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ" ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΟΣ,ΤΗΝ ΕΣΚΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!ΠΑΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ "ΦΙΛΟ" ΤΟΥ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟ ΠΡΕΖΙΝΤΕΝΤ ΚΥΠΡΟΥ=ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΑΥΑΤ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ANDY WARHOL-CIA OPERATIVE ΕΛΛΑΔΟΣ,ΝΑΙ ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΕΙΝΑΙ ΚΆΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ EMBASSY ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ,ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΙ "ΡΟΥΜ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΙΜ" ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ!

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ FSB,GRU,ZASLON,SPETSNAZ,ALPHA GROUP,NA ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΛΈΟΝ ΔΙ'ΗΜΑΣ.ΜΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΘΙΝΕΙ ΧΛΩΜΙΑΖΕΙ,ΑΔΗΜΟΝΕΊ ΠΕΡΙΜΈΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΟΓΩ " ΨΕΥΤΟΡΟΥΜ ΝΕΝΕΚΙΜ".

    ΑΥΤΑ.

    ΡΙΤΑ


    ΠΕΟΠΙΑΝΙΣΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ PRESIDENTE BANANIAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις