Η NASA στρατολογεί 24 θεολόγους για να αξιολογήσουν πως ο κόσμος θ’ αντιδρούσε στην ανακάλυψη εξωγήινων!

 

Η NASA στρατολογεί 24 θεολόγους για

να αξιολογήσουν πως ο κόσμος θ’ αντιδρούσε στην ανακάλυψη εξωγήινων.

Aυτό είναι το επόμενο δυστοπικό αφήγημα που θ΄ ανεβάσει το παγκόσμιο κατεστημένο προσεχώς.

 

 

 

Κάποτε το σινεμά μετέφερε μια πραγματική ιστορία τώρα η ζωή καλείται να ενσαρκώσει το κάθε ουτοπικό σενάριο του Χόλυγουντ. Άλιενς….

Και βέβαια για τη σωτηρία της γης από την πλανητική απειλή θα χρειαστεί μια παγκόσμια διακυβέρνηση για να δώσει τη μάχη υπέρ της ανθρωπότητας….

Η ΝΑSA στρατολογεί θεολόγους. Η ΝΑSA αναλαμβάνει και επίσημα τώρα την αλλοίωση των θρησκευτικών πεποιθήσεων ανά τον κόσμο....Και UFOλόγοι….

Η Υπηρεσία στρατολογεί 24 θεολόγους για να αξιολογήσουν πώς θα αντιδρούσε ο κόσμος στην ανακάλυψη εξωγήινης ζωής σε μακρινούς πλανήτες και πώς θα μπορούσε να αλλάξει την αντίληψή μας για τους θεούς και τη δημιουργία
Η NASA προσλαμβάνει 24 θεολόγους για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμά της στο Κέντρο Θεολογικής Έρευνας (CTI) στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον.
Η ομάδα θα αξιολογήσει πώς θα αντιδράσουν οι άνθρωποι εάν βρεθεί εξωγήινη ζωή σε άλλους πλανήτες και πώς η ανακάλυψη θα επηρεάσει τις ιδέες μας για τους θεούς και τη δημιουργία
Ο Δρ Andrew Davison, ιερέας και θεολόγος στο Πανεπιστήμιο του Cambridge με διδακτορικό στη βιοχημεία από την Οξφόρδη, είναι μεταξύ των 24 θεολόγων
Αυτός πιστεύει ότι πλησιάζουμε περισσότερο στο να βρούμε ζωή σε άλλους πλανήτες.
Ο οργανισμός προσλαμβάνει 24 θεολόγους για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμά του στο Κέντρο Θεολογικής Έρευνας (CTI) στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον στο Νιου Τζέρσεϊ, στο οποίο η NASA χορήγησε 1,1 εκατομμύρια δολάρια το 2014.

Το CTI περιγράφεται ως οικοδόμηση «γέφυρων κατανόησης με τη σύγκληση θεολόγων, επιστημόνων, μελετητών και πολιτικών για να σκεφτούν μαζί – και να ενημερώσουν την οπτική του κοινού – για τις παγκόσμιες ανησυχίες».

Το πρόγραμμα στοχεύει να απαντήσει σε ερωτήσεις που μας έχουν μπερδέψει από την αρχή του χρόνου, όπως τι είναι ζωή; Τι σημαίνει να είσαι ζωντανός; ( α μάλιστα δεν είναι δεδομένο) Πού τραβάμε τη γραμμή μεταξύ του ανθρώπου και του εξωγήινου; Ποιες είναι οι δυνατότητες για ζωή σε άλλα μέρη;

Τώρα που η NASA έχει δύο ρόβερ στον Άρη, αρκετούς ανιχνευτές σε τροχιά γύρω από τον Δία και τον Κρόνο και πρόκειται να εκτοξεύσει αύριο το τηλεσκόπιο James Web που μελετά τον σχηματισμό γαλαξιών, αστεριών και πλανητών στο σύμπαν, φαίνεται ότι ο οργανισμός ελπίζει ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο για την ανακάλυψη της ζωής έξω από τη Γη.

 Now that NASA has two rovers on Mars (pictured is the Perseverance rover), several probes orbiting Jupiter and Saturn and is set to launch the James Web Telescope tomorrow it seems that the agency is hopeful it is on the right path to discovering life outside of Earth


Μελέτες και έρευνες έχουν δείξει ότι οι Χριστιανοί των ΗΠΑ είναι λιγότερο πιθανό να πιστεύουν ότι υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες, αλλά ο Ντέιβισον δεν είναι ο μόνος «πιστός» που δεν πιστεύει ότι η ιδέα των εξωγήινων είναι αδύνατη.

Η Duilia de Mello, αστρονόμος και καθηγήτρια φυσικής στο Καθολικό Πανεπιστήμιο, είπε ότι έχει αρκετούς ιεροδιδασκάλους στις τάξεις της που συχνά θέτουν θεωρητικά ερωτήματα σχετικά με την ευφυή ζωή στο σύμπαν.

«Αν είμαστε τα προϊόντα της δημιουργίας, γιατί δεν θα μπορούσαμε να έχουμε ζωή να εξελίσσεται και σε άλλους πλανήτες; Δεν υπάρχει τίποτα που να λέει το αντίθετο», είπε ο de Mello στην Washington Post τον Αύγουστο.

Aυτά αναφέρει η dailymail παραμονές Χριστουγέννων στις 24/12/21 κάτι μου θυμίζει αυτό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Με τόσα ουφο στην βουλή και με τόσα τέρατα.Εμεις εδώ ΕΛΛΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΝΤΟΚΤΟΡΑ, ΔΙΑΤΡΙΒΗ.Sinomosiologe είσαι πολύ μπροστα🐱💯💪

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://avia.pro/news/massirovannyy-udar-dvuh-rossiyskih-bombardirovshchikov-tu-22m3-po-terroristam-v-sirii-voshitil

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ = ΔΙΑΒΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βασει λογικης εφοσον υπαρχουν περισσοτεροι του ενος πλανητες θα υπαρχει και περισσοτερη της μιας ζωη.Το θεμα ομως στην περιπτωση της γης ειναι οτι τα πλασμστα που θελουν να μας περασουν ως εξωγηινους ειναι οι...εσωγηινοι η αλλιως ενδογηινοι που ζουν μερικες χιλιαδες χρονια κατω απο τα ποδια μας.Αρα υπο αυτο το πρισμα καλως κανουν οι αμερικανοι και δεν πιστεουν σε εξωγηινους.Προσωπικα επειδη παντα με γοητευε το θεμα και διαβαζα διαφορα περιοδικα,βιβλια,αρθρα,ταινιες,προσωπικες εμπειριες αλλων πολλες φορες τονιζοταν το στοιχιο οτι αυτα τα ουφα που βλεπουμε δεν ειναι των απεξω αλλα σχεδιακι του εξαποδω.Μαλιστα τονιζαν να χουμε το νου μας να μη μας πιασουν κοτσους ολοι αυτοι οι δυσμορφοι και τους νομιζουμε για θεους.Παρτε για παραδειγμα την ταινια "ο πολεμος των κοσμων" οπου στην τελικη οι εξωγηινοι ηταν οντα που ζουσαν κατω απο τα ποδια μας τους οποιους ενεργοποιουσαν και τους βγαζαν επανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι εξαιρετικά εγωιστικό να πιστεύουμε οι γήινοι ότι είμαστε τα μοναδικά νοήμονα όντα στο σύμπαν.
    Ο πλανήτης Γη είναι ένας από τα δις εκατομμύρια πλανητών των δις εκατομμυρίων πλανητικών συστημάτων του σύμπαντος, κόκκος στην άμμο.

    Αλλά η πλειοψηφία των κατοίκων του πλανήτη Γη είναι δέσμιοι θρησκευτικών δοξασιών, δηλαδή κατάντησαν πανηλίθιοι. Σε αυτούς θα απευθυνθεί η ΝΑΣΑ.

    Στο δικό μας Ηλιακό σύστημα συμβαίνουν αλλαγές, καταστάσεις πρωτόγνωρες για την κινητικότητα και δραστηριότητα γύρω από τον Ήλιο, που κανονικά δεν θα μας ενδιέφερε τι συμβαίνει πέραν του Πλούτωνα – τελευταίου πλανήτη του Ηλιακού μας συστήματος – ή μάλλον του ΝΙΜΠΙΡΟΥ όπως τον λένε τα υβρίδια με πραγματικό όνομα ΝΕΜΕΣΙΣ.

    Με τον δικό μας Ήλιο να ασχοληθούμε και σίγουρα θα κατανοήσουμε αρκετά από τα συμβαίνοντα επί της Γης – απέλπιδες προσπάθειες των υβριδίων να παρατείνουν την κυριαρχία τους στον πλανήτη. Τώρα όμως που γνωρίζουν τι έρχεται από τον Μέγα Παίκτη, τον Δημιουργό μας, παίζουν τα ρέστα τους. Γίνονται και θα γίνουν περισσότερο σκληροί με τους ανθρώπους. Ελπίζοντας ο δικός τους προστάτης – Σατανάς ή Βάαλ ή Κρόνος, ελάχιστη σημασία έχει το όνομα – ότι θα τους σώσει. Με βάση όμως τα μαθηματικά ο χρόνος του προστάτη τους παρέρχεται ανεπιστρεπτί.

    Αντοχές να έχουμε και γνώση να αποκτήσουμε. Η αρμονία του Ηλιακού μας συστήματος θα αποκατασταθεί, με εμάς ή χωρίς εμάς επί Γης.

    ΖΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Το σωστό και ακριβές είναι: Με βάση όμως τα μαθηματικά της Αρμονίας του Σύμπαντος, ο χρόνος του προστάτη τους παρέρχεται ανεπιστρεπτί.
      ΖΕΤΑ.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις