Ο Όλεθρος των επιλογών σας με τα Δολοφονικά σκευάσματα & οπτικό αποτέλεσμα

 

Ο Νικόλαος  Γκόνος που γράφει στα Κατοχικά ανέβασε μια ανάρτηση με

ενα video που αποκαλύπτει τι έχουμε να ζήσουμε με τους μπολιασμένους και την επιρροή του 5G….

Με ηλεκτρομαγνητικά κύματα είχαμε δει video να πέφτουν πουλιά και να σκοτώνονται…Για πρώτη φορά βλέπουμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ εμβολιασμένοι που μέσα τους εχουν εκχύσει νανοσωματίδια μέταλλα  νανο κομπιούτερ να καίγονται εσωτερικά να παθαίνουν βραχυκύκλωμα και να βγάζουν καπνούς απο το στoμα μάτια μύτη και αυτιά!!!
Δείτε το Video απο τον δικό μας server διότι οπου παίζει κατέβηκε και κόπηκε…. Δείτε τι μας ετοιμάζουν…και τι αξια εχει ο μπολιασμένος για τη Νέα Τάξη….Πως θα σε σκοτώνουν αν διαδηλώνεις η εισαι αντίθετος με τους Παρανοϊκούς που κυβερνούν το κόσμο και με τις Κυβερνήσεις Μαριονέτες τους!!!
amazonios.net
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ
Nikolaos Gonos: Κατά τη διάρκεια διαδήλωσης κατά της ισραηλινής κυβέρνησης. Ένας από τους διαδηλωτές αρχίζει να ουρλιάζει, βγάζοντας καπνό από τα μάτια, το στόμα, τη μύτη και τα αυτιά του.
Ο εγκέφαλός του κάηκε από μέσα προς τα έξω. Οι ξαφνιασμένοι διαδηλωτές προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά, που προήλθε από το εσωτερικό του κεφαλιού του ζομπιασμένου άνδρα, με ένα μπουφάν και ένα μπουκάλι νερό.
Μοιάζει με εξώθερμη αυτοκαύση, που έρχεται από μέσα προς τα έξω. Υπάρχει ένα άλλο βίντεο που κυκλοφορεί, στο οποίο δύο άνδρες βγάζουν καπνό από το κεφάλι τους. Και οι δύο άνδρες είναι γνωστό ότι έχουν εμβολιαστεί.
Φαίνεται ότι κάτι μέσα στο κεφάλι τους βραχυκύκλωσε, ίσως προκλήθηκε από μικροκύματα ή ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία 5G.
Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι οι άνθρωποι που έχουν λάβει το «εμβόλιο» του θανάτου υπόκεινται σε εσωτερικές καταστροφές που προκαλούνται από την αλληλεπίδραση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και βαρέων μετάλλων, γραφενίου κ.λπ.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ SERVER
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Κώστα ψάξ΄το λίγο. Κάπου είδα ότι τό βίντεο είναι από διαδήλωση στήν Κολομβία. Όπως καί νά 'χει είναι αηδιαστικό αυτό πού βλέπουμε καί φαίνεται αληθινό.
    Νά θυμίσω ότι τά μικροκύματα βράζουν τό νερό πού έχουν οί τροφές μέσα τους στούς φούρνους.
    Άν μπορούν νά στοχοποιήσουν τόν καθένα ξεχωριστά τότε τέρμα οί επαναστάσεις γιά τήν ανθρωπότητα. Νά θυμίσω ότι οι περιούσιοι πολλές φορές έχουν στείλει συστημένους πυραύλους στούς αρχηγούς τών Παλαιστινίων.
    Πρίν από χρόνια υπήρχε η φήμη ότι οι Ρώσοι είχαν στείλει κι αυτοί πύραυλο σέ αρχηγό τών Τσετσένων ανταρτών, όταν εντόπισαν σήμα του κινητού του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειστε σιγουροι οτι αυτο ειναι το αποτελεσμα των εμβολιων?Κατα ποσο αυτος ειναι ανθρωπος και οχι ενα βιορομποτ το οποιο χαλασε γιατι ειτε χακαριστηκε ειτε δεν υπαρχει πλεον αυτος που τα συντηρει.Εχω δει σε διαφορα βιντεο εκτος απο τους καπνους ορισμενοι να μενουν πληρως ακινητοι στο πουθενα,αλλοι να πεφτουν ευθυτενεις και τεντομενοι και να παραμενουν ετσι.Καποιος ανηρτησε βιντεο της βασιλικης οικογενειας που ολοι στο πλανο ηταν καθαρα ρομποτοειδη.Τα μπολια ειναι μια οψη του νομισματος και συμφωνω οτι το εγχυμα εχει μεσα νανοτεχνολογια.Γι αυτο και υπαρχει απιστευτη πιεση να το δεχτει ο κοσμος.Ποιος μας εγγυαται ομως οτι ολα αυτα τα ατομα που φαινονται ως ανθρωποι ειναι ανθρωποι?Και τι εννοουσε ο οικονομολογος Ρουμπινι οταν στις αρχες του ετους ελεγε πως οι ανθρωποι που μπολιαστηκαν θα επιδυξουν περιεργες συμπεριφορες στο τελος του 2021?Διτε την ταινια surrogates.Οι καπνοι δε με παραπεμπουν σε ανθρωπινο ον μαλλον σε τεχνητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ; ΤΟΥ ΧΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΑΤΑ..ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΑ!ΚΑΙ ΑΝΕΔΑΦΙΚΑ! ΟΤΙ ΘΑ!ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ.("ΚΟΨΕ"ΦΑΤΣΑ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ)🤣😂😂😂🤣ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΝΝΝΟΟΟΣ!!!ΚΑΙ Κ@ΥΛΙ ΧΡΟΝΙΑ-ΧΡΟΝΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ.💪🇬🇷👼

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ματ:Εάν το μεταφραστε είναι για τον ΧΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΥ στην συνεχ λέω ΒΑΤΟ..ΒΑΤΑ. ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.🥳🤫

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το βίντεο τους στοίχους του τραγουδιού που ανεβασα

      Διαγραφή
  5. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ, ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜ ΚΑΤΙ ΤΥΦΛΟΣΟΥΡΤΙ.Ο ΚΥΡΙΟΣ Ν.Gonos το λέει κατά την διαρκ διαδηλ.στο Ισραήλ..και όλοι ξέρουμε ότι εκεί ο Κάκος χαμός!Και από παλαιόθεν..στα κρεματόρια νοσοκομεία,καλά εδώ μας σφάζουν πρώτα στο δούλεμα κ μετά μας λένε η εγχειρηση;ε να ξέρετε ε;ΕΕ..μια χαρά πέτυχε αλλά ο ασθεν τα κακαροσε.Κλπ κλπ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΟΥΤΕ Κ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΛΟΒΛΕΠ ΑΜ ΞΕΡΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΥΡΑ;ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΜΗ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Η ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΦΡΑ ΠΟΥΧΝ ΠΕΙ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ...(ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΙ ΣΚΤ; ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑ :απαρνησου δημιουργό..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο UNKNOWN ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΣΩΣΤΑ...

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΏΠΙΝΟ.ΜΟΙΑΖΕΙ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΚΤΑΚΤΟ! ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης Φάουτσι, Γκέιτς, ΠΟΥ και οι Big Pharma…

    http://www.press-gr.com/2021/12/blog-post_988.html

    Στις 6 Δεκεμβρίου 2021, μια γενναία δικηγόρος, η Hannah Rose, ο Dr. Mike Yeadon και άλλοι 5 προσφεύγοντες, κατέθεσαν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC / ΔΠΔ), μια εντυπωσιακή αγωγή 46 σελίδων, με την οποία κατηγορούν τους William Gates III, Melinda Gates, Anthony Fauci, Peter Daszak και άλλα 12 άτομα για κατά συρροή εγκλήματα σε βάρος της ανθρωπότητας, για γενοκτονία, για εγκλήματα πολέμου και για πολυάριθμες παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης, όπως αυτά ορίζονται στα άρθρα 6, 7, 8, 15, 21 και 53 του Καταστατικού της Ρώμης.


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις