Οι δολοφόνοι της Μαφίας κατεβαίνουν στη Ρώμη για να εκδικηθούν τη δολοφονία του Πάπα Φραγκίσκου

 

Η ιταλική λευκή

αριστοκρατία έστειλε δολοφόνους της μαφίας στη Ρώμη για να εκδικηθεί τη δολοφονία του Πάπα Φραγκίσκου από τους Χαζάρους σατανιστές, αναφέρουν πηγές του Freemason του P3. Το κλείσιμο του Αγίου Πέτρου την ημέρα των Χριστουγέννων ήταν το έναυσμα, λένε. 

 

Ο Πάπας σκοτώθηκε και αντικαταστάθηκε επειδή ήταν ενάντια στη συνεχιζόμενη εκστρατεία εμβολίων, προσθέτουν. «Ο πόλεμος κατά της Καμπάλ [της Χαζαρικής Μαφίας] και ο πόλεμος ενάντια στο εμβόλιο είναι το ίδιο παιχνίδι γιατί το εμβόλιο είναι ο Αρμαγεδδώνας της Καμπάλα για να γαμήσει τον κόσμο», είπε μια πηγή του P3.

Οι κορυφαίοι δολοφόνοι της Χαζαρικής μαφίας βρίσκονται επίσης στη Ρώμη καθώς εκεί μαίνεται μυστικός πόλεμος, συνεχίζουν οι πηγές. Χρησιμοποίησαν επίσης τα μέσα προπαγάνδας τους για να διαδώσουν μια ψεύτικη ιστορία σχετικά με μασκοφόρους πιστούς που αποστασιοποιούνταν να παρακολουθούν τον Πάπα να συζητά θέματα που άπτονται του Ισραήλ.

Ως αντεπίθεση, η Kylie Pentelow, παρουσιάστρια του βρετανικού δικτύου ITV, είπε ότι «ανακοινώθηκε ο θάνατος του Πάπα Φραγκίσκου».

Ο αγώνας για τον Πάπα είναι μόνο ένα μέρος του συνεχιζόμενου πολέμου για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από τη Χαζαρική μαφία. Στο Ισραήλ, τα λευκά καπέλα έχουν κρατήσει τον πρωθυπουργό Ναφτάλι Μπένετ «για ανάκριση», λένε πηγές της Μοσάντ.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ισραηλινές εφημερίδες αναφέρουν ότι ο Μπένετ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μια συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για να μπει σε καραντίνα, παρά το ότι ήταν αρνητικός στον Covid. Η δικαιολογία είναι ότι η πλήρως εμβολιασμένη κόρη του βγήκε θετική. Την επόμενη εβδομάδα ελπίζουμε να μοιραστούμε με τους αναγνώστες τι αποκαλύπτει η ανάκριση του Μπένετ.

 https://www.haaretz.com/israel-news/israeli-pm-bennett-self-isolates-after-daughter-tests-positive-for-covid-1.10494613

 Η σύλληψη μπορεί να σχετίζεται με μια πρόσφατη αποτυχημένη προσπάθεια να εκραγεί η τουρκική οικονομία και να καταλάβει τη βιομηχανία αυτών των χωρών. Αυτό είναι το "παιχνιδι" που χρησιμοποίησε η KM για να αναλάβει τη βιομηχανία σε αμέτρητες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας. Αυτή η είδηση δείχνει ότι οι Τούρκοι έχουν αντεπιτεθεί:

ΑΓΚΥΡΑ, 24 Δεκεμβρίου (Reuters) – Η Τουρκία έχει παγώσει τα περιουσιακά στοιχεία συνολικά 770 ατόμων και ενός ιδρύματος που εδρεύει στις ΗΠΑ για λόγους χρηματοδότησης της τρομοκρατίας, σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύτηκε στην επίσημη εφημερίδα της την Παρασκευή.

 https://www.reuters.com/markets/europe/turkey-freezes-assets-770-individuals-us-based-foundation-2021-12-24/?utm_source=reddit.com

 Φαίνεται ότι η καταδικασμένη KM δεν μπορεί πλέον να χαλιναγωγησει νομίσματα και στη συνέχεια να λεηλατεί οικονομίες.

Σε αυτό το σημείο, θέλω για άλλη μια φορά να ξεκαθαρίσω ότι το ΚΜ δεν είναι Εβραίοι. Αυτό με το οποίο έχουμε να κάνουμε είναι οι αρχαίοι εχθροί των Εβραίων, γνωστοί ως Υξοί ή Βαβυλώνιοι. Λάτρευαν έναν θεό με πρόσωπο κατσίκας με διχαλωτή ουρά, γνωστό ως Baphomet, Ba'al, Molech, Set, Satan κ.λπ. ισχυρίζονται ότι κατάγονται από τον αρχαίο βασιλιά της Βαβυλώνας Νιμρώδ που επαναστάτησε εναντίον του Θεού.

 https://en.wikipedia.org/wiki/Nimrod

 Όταν γραφων προσκλήθηκε να συμμετάσχει στους Σατανιστές είπαν ότι ο κόσμος ήταν γεμάτος βάσανα επειδή ο δημιουργός ήταν κακός και έπρεπε να ανατραπεί. Αυτή δεν είναι μόνο η αρχαία ιστορία. Οι εγκαταστάσεις KH του CERN στην Ελβετία διαθέτουν ένα άγαλμα του θεού Shiva που χορεύει έναν χορό για να «καταστρέψει ένα κουρασμένο σύμπαν». Γι' αυτό τα λευκά καπέλα επιτέθηκαν στο CERN την παραμονή των Χριστουγέννων.

 https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=189891

 Οι KM λένε επίσης ότι θέλουν να σκοτώσουν το 90% της ανθρωπότητας. Το έχω σε κασέτα.

Έτσι, όταν οι λεγόμενοι Ραβίνοι με αποκαλούν αντισημιτικό, λέω «
“rabbi shmabbi.”». Αυτοί οι σατανιστές έχουν υποδουλώσει τους Εβραίους για χιλιάδες χρόνια. Για παράδειγμα, αρχαία σφηνοειδή κείμενα από τη Βαβυλώνα λένε ότι η περιτομή ήταν μια μορφή τελετουργικού ευνουχισμού που χρησιμοποιούνταν για να σημαδεύουν τους σκλάβους. Οι Εβραίοι ήταν αιχμάλωτοι τους τουλάχιστον από την εποχή του Ναβουχοδονόσορα Β', πράγμα που θα σήμαινε ότι οι Εβραίοι ήταν σκλάβοι της Βαβυλώνας για τουλάχιστον 2618 χρόνια.

https://www.britannica.com/biography/Nebuchadnezzar-II

 Ωστόσο, οι πηγές της εβραϊκής μυστικής εταιρείας μου λένε ότι αυτή είναι ψεύτικη ιστορία και ότι η σκλαβιά τους χρονολογείται από τη βασιλεία του Χαμουραμπί, που σημαίνει ότι υπήρξαν σκλάβοι μεταξύ 3771 και 3813 ετών. Οι πηγές μου λένε ότι οι Εβραίοι ήταν σκλάβοι για ακριβώς 3774 χρόνια.

https://en.wikipedia.org/wiki/Hammurabi

 Σε κάθε περίπτωση, έχουμε να κάνουμε με μια πανάρχαια λατρεία των ανθρώπινων σκλάβων. Είναι αυτοί που αποκαλούν αυτούς που δεν είναι της φυλής τους Goyim. «Οι Γκογίμ γεννήθηκαν μόνο για να μας υπηρετούν. Χωρίς αυτό, δεν έχουν θέση στον κόσμο – μόνο για να υπηρετούν τον λαό του Ισραήλ», λέει ο Ραβίνος Ovadia Yosef «ο αγαπημένος επικεφαλής του Συμβουλίου των Σοφών της Τορά».

https://newrepublic.com/article/78490/goyim-were-born-only-serve-us-the-moral-wisdom-rabbi-ovadia-yosef

 Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίφαση με το σημάδι ενός αληθινού Εβραίου που θα ακολουθήσει τον Χρυσό κανόνα. δηλαδή να συμπεριφέρεσαι στους άλλους όπως θα ήθελες να σου συμπεριφέρονται.

Η πεποίθηση της Χαζαρικής μαφίας ότι οι άλλοι άνθρωποι είναι "βοοειδή" δεν είναι απλώς μια μεταφορά. Ένα από τα πράγματα που ισχυουν για τα βοοειδή και τα πρόβατα είναι ότι επιτρέπεται να τα σκοτώσετε και να φάτε το κρέας τους.

Τώρα που η ΚΜ νικιέται και αποκαλύπτεται, εμφανίζονται στοιχεία εκτεταμένου κανιβαλισμού βιομηχανικής κλίμακας. Αυτός ο τίτλος του BBC από το 2018 υπονοεί αυτό: «Δοκιμές κρέατος: Το ένα πέμπτο των δειγμάτων αποκαλύπτει DNA απροσδιόριστων ζώων».

https://www.bbc.com/news/uk-45371852

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ   SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Ο Φούλφορντ λάλησε και παραληρεί.
    Υπάρχει, λέει η καλή λευκή αριστοκρατία που εκδικείται για τον Φραγκίσκο, ο οποίος είναι εναντίον των εμβολίων. Μέχρι πριν μερικές δημοσιεύσεις του, έγραφε ότι είναι πρωτοκλασάτο και πειθήνιο όργανο των Χαζάρων. Ακόμη και την ανθρωποφάγα Ελισάβετ, σε προηγούμενο άρθρο, την παρουσίασε ως θύμα της Χαζάρικης Μαφίας. Δηλαδή άλλα πρεσβεύει η Χαζάρικη Μαφία και άλλα οι ανθρωποφάγοι τύπου Ελισάβετ που δίνουν όσα όσα για το νόστιμο κρέας και το εύγεστο αίμα των μωρών.

    Και αυτό με τους ομοεθνείς του πάλι τι είναι; Δεν είναι η Χαζάρικη Μαφία Εβραίοι! Την περιτομή την υιοθέτησαν από τους Βαβυλώνιους. Ο Αβραάμ, μαστροπός της γυναικαδέλφης του Σάρας, φωτίστηκε από τους Βαβυλώνιους για την περιτομή του; Οι θεωρητικοί – βλέπε προφήτες των Εβραίων – που καθοδηγούν τους ομοεθνείς τους πως οφείλουν να εξοντώνουν όλους τους αλλοεθνείς – και ειδικά τους ΕΛΛΗΝΕΣ – έπαιρναν γραμμή από τους Βαβυλώνιους; Την πορνεία στην υπηρεσία του Έθνους, από τους Ανατολικούς την διδάχθηκαν; Το Ιερό τους βιβλίο ΕΣΘΗΡ προς τιμήν της ομώνυμης πόρνης - παλλακίδας του θείου της Μαρδόνιου και συζύγου του Πέρση βασιλιά, που ονειρευόταν και επεδίωξε την εξόντωση των Ελλήνων – οι Ανατολικοί τους έδωσαν γραμμή να συγγράψουν;

    Οι Εβραίοι είναι ένα τσούρμο δολοφόνων, όπως εμείς οι Έλληνες έχουμε γίνει ένα τσούρμο ημιμαθών μισοκατεστραμμένων εγκεφάλων.

    Αλλά η ιστορία δεν αλλάζει. Εμείς μπορεί να ξυπνήσουμε. Οι Εβραίοι όμως ΠΑΝΤΑ θα είναι δολοφόνοι, με υπηρέτες τύπου Κούλη να κάνουν την βρώμικη δουλειά, δολοφονώντας τους λαούς.

    Κανένας Φούλφορντ, ουδέποτε θα καταφέρει να πείσει έναν νοήμονα ότι οι ομοεθνείς του υπήρξαν και συνεχίζουν να είναι θύματα άλλων λαών. Πλην των σιωνιστών, που δεν διστάζουν να εξοντώσουν ομοεθνείς τους για να προκαλέσουν συμπάθεια στον λαό του Σατανά, πχ το κυνήγι των Εβραίων από τον Χίτλερ.
    Ο ίδιος ο Φούλφορντ υπήρξε θύμα των σιωνιστών. Αλλά το αίμα – έστω και των υβριδίων – νερό δεν γίνεται. Και τώρα θέλει να ξεπλύνει τις πομπές των ομοεθνών του.

    ΖΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο! Ο Βενιαμίν παραληρεί.

      Διαγραφή
  2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΑ ΚΥΡΙΑ ΖΕΤΑ ΓΙΟΡΤΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΕΧΟΥΜΕ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΙΣΟΚΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.. ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ ΦΟΥΛ!! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ;ΤΙ;ΚΑΝΟΥΜΕ;ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤ ΜΕ ΜΛΚΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΡΘΑ ΣΩΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΖΩΩΩΗΗΗ ΜΑΑΑΑΣ! ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ σε όλες της κυρίες που σκέφτονται μόνες τους χωρίς καμία ιστοριουλα μισοκαλης αλήθειας ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπου βλέπουμε Φουλφορντ, Σάιμον Παρκς, Κιου, ραδικιού και άλλους φαφλαταδες, τους αγνοούμε απλώς και μένουμε ήσυχοι.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις