Το φοβερό μυστικό που κρύβει η «Κιβωτός του Γαβριήλ» που έχουν οι Ρώσοι!

1-4 

Γιατί ο Πατριάρχης Κύριλλος

επισκέφτηκε την Ανταρκτική

Αρκετοί, ίσως, θυμούνται την παράξενη επίσκεψη του Πατριάρχη Κύριλλου στην Ανταρκτική.

Σε κάποιους φάνηκε ύποπτη. Ίσως, λοιπόν, τώρα μετά από τόσο καιρό μαθαίνουμε την αλήθεια εκείνης της επίσκεψης…
O πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος πήγε στην Ανταρκτική για να επισκεφθεί τη μόνη εκκλησία που διατηρείται στο Νότιο Πόλο για να μιλήσει με τους επιστήμονες που εργάζονται σε μια βάση και βέβαια για να κάνει τη βόλτα του με τους πιγκουίνους.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, ο προκαθήμενος της επισκέπτεται την Aνταρκτικη.

Ο πατριάρχης Κύριλλος περιηγήθηκε με τους επιστήμονες που του μίλησαν για τους πιγκουίνους και τις συνήθειές τους.
Ο Ρώσος πατριάρχης τέλεσε τη θεία λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας που βρίσκεται στο νησί του Βασιλιά -Γεωργίου. Δομημένη από ξύλο στην αρχή των ετών του 2000, είναι η μόνη εκκλησία που διατηρείται στην Ανταρκτική.

Αυτή η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της επίσημης περιοδείας του πατριάρχη στη Λατινική Αμερική, RT 18.2.16

 

Εκπληκτική έκθεση του ρωσικού υπουργείου άμυνας:

ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΥΡΙΛΛΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ»!

Σύμφωνα με έκθεση του ρωσικού υπουργείου άμυνας, ο Πατριάρχης Κύριλλος μετέβη στην Ανταρκτική, όπου τέλεσε «ειδικό αρχαίο τελετουργικό» διαβάζοντας ένα αρχαίο μυστικό κείμενο, για να εξευμενίσει τις «άγριες διαθέσεις» της «Κιβωτού»!

Ως γνωστόν η «Κιβωτός του Γαβριήλ» ανευρέθη κάτω από ένα από τα μεγαλύτερα Τζαμιά της Σαουδικής Αραβίας και προκάλεσε τον θάνατο πολλών ανθρώπων που επεχείρησαν να την παραβιάσουν και που βρίσκονταν κοντά της. Οι Σαουδάραβες την εμπιστεύτηκαν στους Ρώσους, όπου μετέβη εκεί ολόκληρη μοίρα του ρωσικού στόλου, την παρέλαβε και την μετέφερε στην Ανταρκτική, όπως αναφέρει το strange.

Από τις 6 Δεκεμβρίου 2015 οπότε ανακοινώθηκε ότι η «Κιβωτός του Γαβριήλ» μεταφέρεται από το ρωσικό ναυτικό στην Ανταρκτική, συνέβησαν ενδιαφέροντα πράγματα. Για πρώτη φορά μετά από 1.000 χρόνια, συναντήθηκαν ο Πάπας και ο Πατριάρχης στην Κούβα, για να συζητήσουν το θέμα της «Κιβωτού»!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. επισης για το ιδιο θεμα ενα συμπληρωμα πληροφοριων για που ετυχε να βρεθει οπου και πηγε ανταρκτικη..
    https://www.diadrastika.com/2016/09/mystiriodis-kivotos-gavriil.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα έχει καταχωρηθεί στα ελληνικά hoaxes. Καλό θα ήταν να υπάρχει σχετικό σχόλιο στο τέλος.προσωπικα αν δεν το δω δύσκολο να το πιστέψω το συγκεκριμένο γεγονός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ.....ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES, Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ, ΑΛΗΘΙΝΑ;;;;;

      Διαγραφή
  3. Το ότι κάποιος λέει ψέματα όπως το ανωτέρω σάιτ δεν σημαίνει ότι δεν θα πει και ορισμένες αλήθειες.Τα ψέματα πρέπει να καλυφτούν/δέσουν με αλήθειες για να γίνουν πιστευτά.Μια καλή αναλογία ψεύματος -αλήθεια ς που δουλεύει σχεδόν πάντα στους νοητικά αγυμναστους είναι 1 δόση ψέματος σε 9 δόσεις αλήθειας.
    Αρχίζουν οι προετοιμασίες για την τρίτη φάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΌΝΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΊΝΤΕΡΝΕΤ ΠΛΕΟΝ....

    ΑΛΛΑ...
    ΘΑ ΘΥΜΊΣΩ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑ ΧΡΟΥΣΤΣΌΦ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΤΕΛΩΝΕΊΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΡΑ-ΓΗ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΟΗΕ.

    ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ Ο ΡΩΣΣΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΑΔΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΆ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΈΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ MISSILE CRISIS TOY '61-'62.

    AYTH HTAN H AITIA ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΟΒΙΈΤ ΤΟΝ ΈΣΤΕΙΛΕ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ Η ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ.ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ "Η ΛΥΣΙΣ".

    ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ.ΠΙΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΈΝΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
    ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΤΗΝ "ΑΛΗΘΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ " ΚΙ ΟΧΙ ΣΙΚΕ ΟΠΩΣ ΆΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΎΛΕΥΑ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΠΟΙΟΣ ΡΑΒΒΙΝΑΚΟΣ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΟΡΟΣ ΠΡΟΔΙΔΑΝ ΜΕ ΗΔΟΝΗ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΕΣ....ΚΑΙ ΘΗΣΑΎΡΙΣΑΝ!

    ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΠΙ ΧΑΖΑΡΟΣΟΒΙΕΤ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΠΙ ΜΆΟ ΚΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΊΟΙ ΕΠΙ ΧΊΤΛΕΡ ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΟΙ "ΗΓΕΤΕΣ",ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΉ;
    ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΧΑΣΑΠΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟΥ ΦΟΛΙΔΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΡΕΑΣ ΚΑΘΟΤΙ ΠΕΙΝΑΓΑΝΕ ΤΑ ΚΙΝΓΚΟΥ+ΟΥΣΟΥΝΓΚΑΛ ΣΤΑ ΈΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΡΡΑΣ.
    Η ΤΕΡΡΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΤΑ ΚΕΙ ΚΑΤΩ!

    ΟΙ ΡΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΛΕΩΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΟΝΤΩΣ 'ΘΕΡΜΕΣ ΠΥΛΕΣ'.

    ΠΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΣΤΑ ΑΝΟΊΓΜΑΤΑ ΦΥΛΑΝΕ ΣΠΕΤΣΝΑΖ ΤΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ;;

    ΤΟ ΓΕΛΟΙΟΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΌ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟΥ " Ο ΠΆΠΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΡΩΣΣΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΉ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΝΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΌ ".

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΆΣΕΙΣ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΤΗΓΑΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ.ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΑΚΡΙΒΌ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΔΩΡΟ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ MK ULTRA ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ.
    ΕΙΔΩΛΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΑΡΒΥΛΟΠΟΡΝΟΥΣ+ΟΜΟΦΥΛΟΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΕΛΏΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΌΛΕΘΡΟ.
    ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ...

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ HOAXES, ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΚΑΘΟΤΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΉΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΜΟΣΙΑΛΟΣ!;!

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΗΣΕΤΕ;ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΚΈΦΤΕΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΆ;

    ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 5η ΔΙΆΣΤΑΣΗ,

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή Ρητά
    Ψάξε γιατί ο πατέρας της υδρογονοβομβας των Ρώσων εγινε καλός άνθρωπος και βραβεύτηκε με το Νόμπελ Ειρήνης.Οχι το Φυσικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις