ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΖΗΛΕΥΕΤΕ.....?

 

Ο κυβερνητης της Φλοριντα Ρον Ντεσαντις

κοντραρει στα ισια την ΝΤΠ και εδω και καιρο κατοικοι της πολιτειας του ειναι ελευθεροι ανθρωποι με δικαιωμα επιλογης.

Μια πολιτεια προτυπο μ εξαιρετικη πρωτοβαθμια περιθαλψη που την εχει γεμισει μονοκλωνικα αντισωματα για οσους τα χρειαστουν και με τα μικροτερα ποσοστα θανατων και νοσησης απ ολες τις υπολλοιπες πολιτειες που εχουν κατατρυπησει τους πολιτες τους.

Δειτε πως ειναι οι πραγματικοι ηγετες και κλαψτε για τα δικα μας....κι οσο σκληρος και ν ακουστω λυπαμαι μεν αλλα θα συνεχισω να το φωναζω οτι....εμεις εδω εχουμε οτι μας αξιζει....!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr

Σχόλια

  1. Αργά ή γρήγορα αυτός θα γίνει κάποτε πρόεδρος των ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sinomosiologe όλοι οι λαοί αυτούς είχαν αυτά έκαναν.Απλα εδώ στην ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ DNA... Ε και; Χεστκμ! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ.Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.(ΝΑΧΟΥΜΕ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΤΥΨΕΙΣ ΚΙ ΑΠΌ ΠΑΝΩ;;) ΕΕΕΕΕΙ! ΠΑΡΑ ΠΑΕΙ. ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΟΚ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΤΣΙΜΗΤΣΙ ΣΚΤΟΤΣΙ.ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΟΜΠΑΜΙΑ ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΤΕΞΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ,ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ Κ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ.ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΟΚ; ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ; ΕΤΣΙ;ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως ο πορτοκαλι να πάει σπιτάκι του και να αναλάβει ο Ρον Ντεσαντις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://greeknewsondemand.com/2021/12/27/%cf%86%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b7-5g-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%af%ce%ba%ce%b1-%ce%b4%ce%ad%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b4%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%86%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%af/

    Τα εμβόλια είναι καλά όπως λέει και ο φωτεινός πρόεδρος.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΝΤΕ-ΣΑΝΤΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ Α ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις