To Σημάδι του θηρίου στα πρόσωπά μας: «Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει, εκτός από αυτόν που είχε το σημάδι»


Αποκάλυψη 13:17 - "Και ότι κανένας άνθρωπος δεν θα μπορούσε να αγοράσει ή να πουλήσει, εκτός από αυτόν

που είχε το σήμα, ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμό του ονόματός του."

Το 2020 προειδοποιήσαμε ότι ενώ ο Big Brother δεν θα επιβάλλει φυσικά το εμβόλιο COVID στον πληθυσμό, το γεγονός ότι οι αεροπορικές εταιρείες, οι αθλητικές εκδηλώσεις και άλλα μέρη, θα απαιτούσε απόδειξη «εμβολιασμού» πριν επιτρέψει την είσοδο , ήταν τεράστια κόκκινη σημαία σε αυτούς που πήγαιναν σε όλα αυτά.

Η Ελλάδα, η Ισπανία και η Ιταλία, η Γερμανία και το Ισραήλ είναι μόνο μερικά έθνη που θα απαιτήσουν το «σήμα» ή και απόδειξη εμβολιασμού για να κάνουν διάφορα πράγματα.

Τώρα είναι ο Μάρτιος του 2021, και υπάρχει μια μάχη σε όλη την Αμερική για το πολυαναφερόμενο «διαβατήριο εμβολίων», το οποίο θα επέτρεπε στους Αμερικανούς να έχουν πρόσβαση σε ορισμένες δραστηριότητες, κτίρια ή εκδηλώσεις »

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δικαιολογία που χρησιμοποιείται καθώς και η απειλή,είναι να αναγκάσει τις επιχειρήσεις να παραμείνουν κλειστές ή ότι το άνοιγμα θα γίνει ξανά με το "διαβατήριο εμβολίων" θα κινδύνευε να αυξηθεί σε περιπτώσεις COVID, ωστόσο το Τέξας έχει ξανανοίξει πλήρως, τα σχολεία, σε συνεδρία και το ποσοστό μόλυνσης τους δεν έχει ανέβει λόγω του ανοίγματος εκ νέου, χωρίς το σήμα του θηρίου γνωστού και ως διαβατηρίου"εμβολίου".

Η μάχη μαίνεται μεταξύ εκείνων που ευνοούν το σφράγισμα γνωστών και ως Δημοκρατών και εκείνων που μάχονται εναντίον των διαβατηρίων εμβολιασμού γνωστών και ως Ρεπουμπλικάνοι.

 

Τα κράτη που διοικούνται από φιλελεύθερους σχεδιάζουν έτσι μια μορφή διαβατηρίου εμβολίων, ενώ τα κράτη που διοικούνται από συντηρητικούς θέτουν κυβερνητικές λειτουργίες για να αποτρέψουν την αναγκαστική απόκτηση διαβατηρίου εμβολίου από τους ψηφοφόρους τους.

Περίεργα:

Το Excelsior Pass της Νέας Υόρκης, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την IBM, επιτρέπει στους χρήστες να δείξουν εάν έχουν εμβολιαστεί πριν παρακολουθήσουν εκδηλώσεις όπου απαιτείται απόδειξη.

Ο Κυβερνήτης του Κονέκτικατ Νεντ Λαμόντ (Δ) δήλωσε τη Δευτέρα ότι το κράτος του ενδέχεται να ξεκινήσει παρόμοιο πέρασμα τους επόμενους μήνες.

«Νομίζω ότι είναι λίγο πρόωρο, μόνο στο ότι δεν έχουν όλοι διαθέσιμο το εμβόλιο ακόμη. Αλλά μου αρέσει να σκέφτομαι μέσα σε ένα ή δύο μήνες όταν είναι ευρέως διαθέσιμα, νομίζω ότι θα δείτε κάποιο είδος διαβατηρίου ή επικύρωσης εμβολίων ... πιθανώς υπό την ηγεσία του ιδιωτικού τομέα », δήλωσε ο Lamont σε συνέντευξη τύπου.

 Ακόμα και οι RINOs (Republikan In Name Only), όπως ο Justin Amash, σπρώχνουν πίσω την προπαγάνδα των μέσων ενημέρωσης σχετικά με αυτά τα διαβατήρια, δηλώνοντας "Ας ξεκαθαρίσουμε τους όρους: Ένα" διαβατήριο εμβολίων "δεν είναι" αυτό που ήδη κάνουμε ". Δεν είναι απόδειξη του εμβολιασμού για τα ταξίδια ή τη σχολική εκπαίδευση στο εξωτερικό. Είναι απόδειξη του εμβολιασμού για την καθημερινή ζωή - παντοπωλεία, εστιατόρια, ταινίες. Δεν είναι απολύτως σκόπιμο να συνδυαστεί το πρώτο με το δεύτερο.

Η συντηρητική εκπρόσωπος του Κογκρέσου Marjorie Taylor Greene το έχει καταστήσει πολύ ξεκάθαρο ότι αυτό δεν είναι λιγότερο από το «σήμα του θηρίου του Μπάιντεν» που προειδοποίησε η Βίβλος.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος όταν διαβάζετε τους Βιβλικούς στίχους που αναφέρονται στο Σήμα του Θηρίου να μην βλέπετε αυτά τα αμφιλεγόμενα «διαβατήρια εμβολίων» ως οτιδήποτε άλλο εκτός από το σφράγισμα για το οποίο όλοι μας προειδοποιήσαμε.


Το πιο ανησυχητικό μέρος αυτού του ζητήματος είναι ότι δεν προσπαθούν καν να κρύψουν το γεγονός ότι θέλουν πλέον να επιβάλουν το σημάδι στους ανθρώπους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Γιά τούς πολλούς είναι προφητεία, αλλά γιά κάποιους πού σκέφτονται διαφορετικά είναι ...διαταγή από τά παλιά μέλη τού ιερατείου στά νεώτερα, όποτε μπορέσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. c o v i t =
    Certificate
    Of
    Vaccination
    Identification
    Δ Η Λ Α Δ Η
    ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ
    ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
    Ε Μ Β Ο Λ Ι Α Σ Μ Ο Υ ! ! ! ! ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις