ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ....!!!

Suez Canal blocked by stranded Evergreen boxship - Splash247 

 Σας μεταφερω μεταφρασμενο το αρθρο της

πολυ γνωστης ιστοσελιδας εναλλακτικης πληροφορησης beforeitsnews για τα τεκενομενα στο Suez....

Διαβαστε τι λεει και κρατειστε στην ακρη του μυαλου σας οτι εσεις νομιζετε...

Πάνω από χίλια παιδιά και νεκροί που διακινούνται σώθηκαν από τη μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων στο κανάλι του Σουέζ από το US Navy Seals. Πηγές λένε ότι τα παιδιά εξακολουθούσαν να διασώζονται και βρέθηκαν σώματα σε 18.000+ δοχεία της Evergreen Τα εμπορευματοκιβώτια βρίσκονταν σε πλοίο της Evergreen Corporation που μπλόκαρε το κανάλι από την Τρίτη. 23 Μαρτίου έως Δευ 29 Μαρτίου, προκαλώντας απώλεια δισεκατομμυρίων εσόδων σε ναυτιλιακές εταιρείες διεθνώς.

Οι US Navy Seals βρήκαν επίσης όπλα μαζικής καταστροφής στο εξαώροφο υψηλό σκάφος - που πιστεύεται ότι προορίζονται να ξεκινήσουν πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

Τέλος έως την Τρίτη το φορτηγό πλοίο Evergreen "απαγκριστρωθηκε" και μεταφέρθηκε στη λίμνη Bitter στην Αίγυπτο. Με εντολή του Αιγύπτου Προέδρου, τα εμπορευματοκιβώτια απομακρύνθηκαν από το πλοίο και ερευνήθηκαν από το US Navy Seals.

Το πλοίο Evergreen Corporation, το οποίο ανήκει στην Ιαπωνία, ανήκε στην πραγματικότητα από κοινού από τη Walmart και το Ίδρυμα Clinton - γνωστό για τον διεθνή δακτύλιο διακίνησης παιδιών. Τα παιδιά παραγγέλθηκαν από περιοδικά όπως το Wayfair από παιδόφιλους που πλήρωσαν πολλα χρήματα για ορισμένα κακοποιημένα παιδιά.

Πιστεύετε ότι ήταν απλώς μια θεωρία συνωμοσίας; 

Εδώ ήταν η μαρτυρία ενός γενναίου επιζωντα traffiking που ισχυρίστηκε ότι, ως παιδί, ήταν δεμένo μέσα σε ένα από αυτά τα εμπορευματοκιβώτια διακίνησης ανθρώπων Evergreen:

Ενας επιζων απο το traffiking αποκαλύπτει τα μυστικά των εμπορευματοκιβωτίων, CPS και άλλα!

Πιστεύεται ότι η Evergreen δεν μεταφέρει μόνο παιδιά που διακινούνται, αλλά και όπλα μαζικής καταστροφής. Πολλά άλλα πλοία που μπλοκαρίστηκαν στο κανάλι του Σουέζ την περασμένη εβδομάδα ανακαλύφθηκε επίσης ότι μεταφέρουν όπλα - πιστεύεται ότι χρησιμοποιούνται για να ξεκινήσουν έναν πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

 Γιατί; 

Τα όπλα επρόκειτο να δοθούν στους Μουσουλμάνους από την Ισραήλινη Μοσάντ.

Άνθρωποι διακινητές συνελήφθησαν και καρτέλ καταστράφηκαν - χάνοντας κρίσιμο εισόδημα για τους ιδιοκτήτες τους παγκοσμίως. 

Η επιχείρηση Deep State λέγεται ότι έχασε 400 εκατομμύρια δολάρια την ώρα, ενώ τα πλοία είχαν κολλήσει για μια εβδομάδα - αυτό θα ήταν το ελαχιστο σε σύγκριση με αυτό που είχαν υποστεί αυτά τα παιδιά.

Τα παλια αυτα πλοία αντιμετώπιζαν προβλήματα σε λιμάνια σε όλο τον κόσμο. 

 Γιατί; 

Γιατί οι Seals του Ναυτικού των Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ ήταν μαγικά στη σκηνή για να σώσουν τα παιδιά; 

Το πλοίο έτρεχε σκόπιμα στο προσκήνιο; 

Φημολογήθηκε ότι οι τρύπες στο λογισμικό της Microsoft επέτρεψαν σε κάποιον ή σε κάποιον να εισβάλει στο λογισμικό πλοίου Evergreen, να αναλάβει το τιμόνι και να το τρέξει εκει που τελικα κατεληξε.


Μπορεί να μην μας δοθεί ποτέ ολόκληρη η ιστορία. Μέχρι στιγμής, ο καπετανιος του πλοίου στο κανάλι του Σουέζ αρνήθηκε να συνεργαστεί. 

Τώρα γιατί πιστευετε οτι δεν θα συνεργαζόταν ο πλοίαρχος ενός πλοίου, εκτός εάν υπήρχαν σημαντικοί λόγοι; 

Δεν θα παραδώσει το μαύρο κουτί;

Γιατί ένα σκάφος αυτού του μεγέθους από την Ταϊβάν αναφέρει τον πρώτο προορισμό του ως Κάτω Χώρες; 

Γιατί το παρακάτω άρθρο ειδήσεων ΔΕΝ αναφέρει το Άμστερνταμ; 

 Απελευθερώθηκαν πολλά σημαντικά σήματα και ενδείξεις. 

Η Αίγυπτος θα μπορούσε να ζητήσει 1 δισεκατομμύριο δολάρια 

Trafficked Children, Bodies, Weapons Found on Evergreen Ship Blocking Suez Canal

Τηλεγράφημα Guido Fawkes την Πέμπτη. 1 Απριλίου:

 «Το Ever Given έχει καταληφθει κι ελεγχεται από τις US Navy Seals  και έχουν ανοίξει αρκετά εμπορευματοκιβώτια με ζωντανά και νεκρά παιδια μέσα. 

Το πλοίο βρίσκεται στη λίμνη Bitter και το Ναυτικό εκτελεί διαδικασίες εκφόρτωσης. Δεν θα διαρρεύσουν εικόνες, αλλά μου έχουν σταλεί. "






SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr




Σχόλια

  1. και η λίμνη πικρή.. και το ποτήρι πικρό για κάποιους.. πολλή πίκρα και συμπτώσεις δεν υπάρχουν!
    Ευτυχώς που σώζονται τα παιδάκια και απο τα κονταίηνερς και απο την λαίλαπα του πολέμου που ήθελαν να ξεκινήσουν οι ακατανόμαστοι.

    Μαρko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. QQQQ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις