Προετοιμαστείτε για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο

 

Με το μαζικό τελικό παιχνίδι εξόντωσης των παγκοσμιοποιητών / δημοκρατών για την Αμερική να είναι πλέον πολύ εύκολο να το

δει κανείς, καθώς ξεκινούν την πορεία τους «διαίρεση και κατάκτηση» , αυτή η νέα ιστορία στο Daily Mail που είχε συνδέσει ο Steve Quayle στον ιστότοπό του την Πέμπτη το βράδυ, προειδοποίησε για το τι βρίσκεται μπροστά μας αν συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε στον ίδιο δρόμο που ταξιδεύουμε τώρα. 

Αναφέρουμε ότι ο Τζο Μπάιντεν και οι ΗΠΑ έχουν δηλώσει την «ακλόνητη υποστήριξή τους για την Ουκρανία» σε μια εποχή που η Ρωσία πλημμυρίζει την Κριμαία με «τρένα γεμάτα άρματα μάχης και κλιμακωτές εντάσεις» , θα σας υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με πολλούς στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες όπως θα εξερευνήστε μέσα σε αυτήν την ιστορία του ANP, η Ρωσία έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον αμερικανικό στρατό με πολλούς τρόπους, με τα ασταμάτητα υπερηχητικά πυρηνικά όπλα τους να αποτελούν απειλή για το ηλεκτρικό μας δίκτυο.

Με τη Ρωσία να ξεπερνά τις ΗΠΑ με πολλούς τρόπους στρατιωτικά από τότε που ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν στην εξουσία, ένα γεγονός ότι ο εγκεφαλικά νεκρός Τζο σαφώς δεν έχει ιδέα για το ότι δεν θα σπεύσει την Αμερική σε έναν πόλεμο που θα μπορούσε να είναι πολύ καλός, που οδηγεί σε θάνατο εκατομμύρια  Αμερικανών, πρέπει επίσης να θυμόμαστε ότι η σχεδόν πλήρης καταστροφή της Αμερικής ΕΙΝΑΙ το «παγκοσμιοποιημένο τέλος του παιχνιδιού », με μια μαζικά «ερημωμένη» Αμερική σε πόλεμο, που οδηγεί στην τυραννία στις ακτές μας, στο δρόμο προς την πλήρη καταστροφή μας . 

Έτσι θα ρίξουμε μια ματιά σε αυτήν την ιστορία πίσω στα ασταμάτητα πυρηνικά όπλα που έχει συσσωρεύσει η Ρωσία από τότε που ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν στην εξουσία, με υπερηχητικά πυρηνικά όπλα,έναν επαναστατικό τρόπο πολέμου που, εάν τέτοια όπλα εκτοξευτούν στην Αμερική, δεν έχουμε κανένα τρόπο να τα σταματήσουμε, με την πολύ πραγματική πιθανότητα να επιστραφεί η Αμερική στους σκοτεινούς χρόνους. 

Ας ρίξουμε μια πρώτη ματιά σε  αυτήν την ιστορία του Μαρτίου 2021 στο Defense News  προτού συνεχίσουμε. 

Τα υπερηχητικά όπλα αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα για τη ρωσική κυβέρνηση, ανέφερε ένας αμυντικός αναλυτής στο κρατικό think tank IMEMO στην Defense News, και με δύο που είναι τώρα στη θέση τους, η χώρα προσπαθεί να βελτιώσει περαιτέρω την τεχνολογία. 

«Η λεγόμενη υπερηχητική τεχνολογία είναι ουσιαστικά μια εξέλιξη. Ωστόσο, παρέχει νέες, συνδυασμένες ικανότητες για τα πυραυλικά όπλα: αυξημένη ταχύτητα και ευελιξία, και βελτιωμένη ακρίβεια », δήλωσε ο Ντμίτρι Στεφανόβιτς. 

 «Δεν μπορώ να φανταστώ ένα άτομο που είναι υπεύθυνο για τη λήψη αποφάσεων στη χώρα και που δεν θα ενδιαφερόταν να βελτιώσει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά.» 

Δημιουργώντας μια υπερηχητική τεχνολογία που μπορεί να ξεπεράσει τα πυραυλικά αμυντικά συστήματα, η Ρωσία διατηρεί «στρατηγική σταθερότητα και στρατηγική ισορροπία», δήλωσε ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass, τον Μάρτιο του 2020.

 Υπάρχουν επί του παρόντος δύο υπερηχητικοί πύραυλοι για τον ρωσικό στρατό: ο Avangard και ο Kinzhal. Ο πρώτος είναι πυραυλοπυρηνικός πύραυλος που σύμφωνα με πληροφορίες μπορεί να πετάξει γρηγορότερα από 20 φορές την ταχύτητα του ήχου. Η πρώτη υποδομή Avangard δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019.

Και όπως είχε προειδοποιήσει ο Δρ. Πίτερ Βίνσεντ Πρι αυτά τα ασταμάτητα υπερηχητικά πυρήνα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να χτυπήσουν σκληρά την Αμερική με το καταστροφικό αποτέλεσμα του « μπουλονιού από το μπλε ». Στην πραγματικότητα, μια τέτοια επίθεση θα μπορούσε να συμβεί τόσο γρήγορα,που οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν θα είχαν απολύτως ιδέα για το τι τους χτύπησε.



Οι υπερηχητικές κεφαλές που αναπτύσσονται από τη Ρωσία και την Κίνα, λόγω της μεγάλης ταχύτητας, της ακρίβειας και της ικανότητάς τους να αποφεύγουν το ραντάρ, θα μπορούσαν να εκπλήξουν και να καταστρέψουν τους διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους της Αμερικής . Οι ICBMs, που είναι πάντοτε σε υψηλή επιφυλακή, αποτελούν τον κύριο αποτρεπτικό παράγοντα κατά της αιφνιδιαστικής επίθεσης. 

Το Υπουργείο Άμυνας εργάζεται σε νέους διαστημικούς αισθητήρες και βελτιωμένα στρατηγικά συστήματα ελέγχου-ελέγχου-επικοινωνιών (C3I) για να αντιμετωπίσει μια αιφνιδιαστική επίθεση. Αλλά το καλύτερο C3I στον κόσμο δεν μπορεί να αντισταθμίσει τη μεγαλύτερη ευπάθεια των ΗΠΑ - μια στρατηγική κουλτούρα που υπάρχει από ελίτ της Ουάσιγκτον οι οποίες, παρόλο που ενημερώνονται από τον πιο εξελιγμένο μηχανισμό πληροφοριών στην ανθρώπινη ιστορία, μέσω της βλακείας, της ανικανότητας και της ιδεολογικής τύφλωσης συνεχώς εκπλήσσονται . 

Δεν έχει σημασία ότι οι αμερικανικές κοινότητες πληροφοριών και άμυνας γνωρίζουν τις αυξανόμενες εντάσεις, τους πυρηνικούς δείκτες ή ακόμα και αν συμβαίνει ένας συμβατικός παγκόσμιος πόλεμος (όπως πριν από το Περλ Χάρμπορ). 

«Με μία εκτίμηση, εάν η εξουσία σβήσει και παραμείνει έξω για πάνω από ένα χρόνο, εννέα στους 10 Αμερικανούς πιθανότατα θα χαθούν », δήλωσε ο Φρανκ Γκάφνεϊ, ιδρυτής του Κέντρου Πολιτικής Ασφαλείας στην Ουάσινγκτον, DC. Ο Γκάφνεϊ χαρακτήρισε την τρέχουσα απειλή «τζιχάντ πλέγματος»

 Η Επιτροπή EMP του Κογκρέσου έχει προειδοποιήσει επανειλημμένα ότι ένας πυραύλος  Scud που εκτοξευτεί από ένα φορτηγό θα μπορούσε να προκαλέσει συσκότιση των ΗΠΑ, που δεν θα διαρκούσε μόνο για τουλάχιστον ένα χρόνο, αλλά θα σκότωνε εννέα στους 10 Αμερικανούς. Υπάρχουν σχεδόν 6.000 σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος και 450.000 μίλια γραμμών μεταφοράς υψηλής τάσης που συνδέονται μεταξύ τους για να διατηρήσουν τη λειτουργία του ηλεκτρικού δικτύου. Πολλές από τις γραμμές και τους μετασχηματιστές είναι εκεί επί δεκαετίες.

 Έτσι, με τον Τζο Μπάιντεν και τους δημοκράτες / παγκοσμιοποιητές που πιέζουν τώρα για έναν πόλεμο με τη Ρωσία που θα μπορούσε να οδηγήσει στο θάνατο 9 στους 10 Αμερικανούς, και αυτοί οι αριθμοί ευθυγραμμίζονται αρκετά με τις προβλέψεις του Ντέιγκελ για το 2025 για την Αμερική που προβλέπει τον πληθυσμό μας το 2025 να είστε μόνο 99 εκατομμύρια, μια πτώση 228+ εκατομμυρίων από τον πληθυσμό του 2018 των 327 εκατομμυρίων ανθρώπων, εξυπηρετούμε τις οικογένειες και τους αγαπημένους μας καλύτερα προετοιμάζοντας για ό, τι μπορεί να είναι μπροστά , κατανοώντας πλήρως ότι ο Μπάιντεν και οι Δημοκρατικοί χρειάζονται την καταστροφή της Αμερικής, ώστε να μπορέσουν να οδηγήσουν στο σατανικό τυραννικό τελικό παιχνίδι για το έθνος μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 ΠΗΓΗ

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Μόνο ο Πόλεμος θα μας σώσει από τις μ@@@@ες του Κορονοϊού, ώστε να έρθουν και τα υπόλοιπα που γράφει η Αποκάλυψη. Αλλά και είπαν και κάποιοι γεροντάδεςμ

    Πεπρωμένο φυγείν αδύνατον λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις