Η Μεγαλύτερη Απάτη – Παραπληροφόρηση και Νοθείες

 Επιστημονική παραγωγή & επιστημονική απάτη - ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ  ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ

Διανύουμε μια μυστήρια εποχή, ένα διάστημα θολό που η παραπληροφόρηση, το ψέμα και οι θολές καταστάσεις μας έχουν κατακλύσει. Η Παγκόσμια κατάσταση

που έχει πρακτικά διαλύσει τον πλανήτη από τις αρχές του 2021, έχει κατά πολύ υπερβεί τις αντοχές των ανθρώπων, που έχουν διχαστεί και δεν ξέρουν τι να πιστέψουν. 

Σαφώς υπάρχουν ακόμα οι «ήσυχοι» και ανυποψίαστοι που προτιμούν να έχουν την ησυχία τους, εξακολουθούν να βλέπουν και να πιστεύουν οτιδήποτε γράφεται και παίζεται στις ειδήσεις -ίσως είναι μια μορφή άμυνας κι αυτή- οι περισσότεροι όμως αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά με τη συνολική κατάσταση της Πολιτικής, της οικονομίας, της κοινωνικής συμπεριφοράς. Ποια είναι η πρακτική άποψη της Αστρολογίας όμως για την όλη κατάσταση; τι δείχνει ο Ουρανός και οι συνοδικοί κύκλοι που ξεκίνησαν μέσα στο 2020; 3 συνοδικοί κύκλοι ενάρξεων είναι γεγονός μοναδικό που περιγράφει σαφώς το νέο ξεκίνημα, την έναρξη μιας νέας εποχής στον πλανήτη μας που βίωσε την σκληρή καταστροφική δύναμη του φόβου του θανάτου! 

Η Αστρολογία δουλεύει οργανωμένα με στατιστική, πείραμα και απόδειξη, ανατρέχουμε σε προηγούμενες περιόδους ανάπτυξης συνοδικών κύκλων, εκλείψεων, κλπ και παρατηρούμε τα κορυφαία γεγονότα που σημάδεψαν τις περιόδους αυτές. Οι γνώσεις του ερευνητή επεκτείνονται στην ιστορία, την οικονομία, την πολιτική κάθε φορά που ανιχνεύει μια συγκεκριμένη περίοδο. Και οι όψεις που διανύουμε είναι πραγματικά γεμάτες αμφιβολία, θολούρα και έλλειψη ευθυκρισίας, όχι άδικα, εφόσον ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων είναι σε ένα διαρκές και εντατικό τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης που διανύουν τον άξονα Διδύμων/Τοξότη -άξονας που σχετίζεται με την πληροφορία, τη γνώση και τη διάδοση αυτής. 

Πως θα μπορούσε λοιπόν να είναι καθαρό και ειλικρινές το τοπίο της κίνησης της είδησης -της κάθε είδησης-; Βιώνουμε περίοδο που η είδηση έρχεται διαρκώς διφορούμενη: χρειάζεται η μάσκα, δεν χρειάζεται η μάσκα, να είναι από ύφασμα, να είναι χειρουργική, υπάρχει φάρμακο, δεν υπάρχει φάρμακο, χτυπά νέους δεν χτυπά νέους, χρειάζεται να κλείσουν τα σχολεία/δεν χρειάζεται. Επιστήμονες, πολιτικοί, απλοί πολίτες, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να καταλήξουν τελικά στο τι συμβαίνει γύρω μας; 

Γιατί είναι όλοι έξω αλλά τα μαγαζιά είναι κλειστά 3 μήνες; Είναι το λιανεμπόριο που θα σώσει την κοινωνία από τη διάδοση του ιού; Και όχι το μετρό ή τα λεωφορεία; Σύγχυση Θολούρα και φόβος. Από την άλλη μεριά διαρκείς ειδησεογραφία κακής ποιότητας, επίσης διχασμένη και θολή σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Τι έγινε με τις εκλογές στην Αμερική; Ο μισός πλανήτης πιστεύει και υποστηρίζει ότι πρωτοφανής νοθεία στην τεράστια αυτή χώρα -με εκπληκτικά στοιχεία πρακτικά- και ο άλλος μισός πλανήτης παραμένει στην άποψη ότι όλα έγιναν νόμιμα και κανονικά. Η εποχή μας ζει ίσως τη μεγαλύτερη απάτη σε εκλογική νοθεία όλων των εποχών. 

Ο χάρτης των ΗΠΑ τι δείχνει όμως; Για τους περισσότερο μυημένους στην αστρολογική γνώση, όλοι βλέπουν τον προοδευμένο Ποσειδώνα με ακρίβεια πάνω στο γενέθλιο Μεσουράνημα της χώρας. Όλοι διακρίνουμε τον ΕΡΜΗ κυβερνήτη του Μεσουρανήματος της στις 24 Καρκίνου να δέχεται εκλείψεις και αντιθέσεις Πλούτωνα -χειραγώγηση και φίμωση- η Δημόσια εικόνα της χώρας ΕΡΜΗΣ στρεβλώνεται δια παντός. Παράλληλα διακρίνουμε και σημαντικά σημεία στους χάρτες των αντιπάλων -Ποσειδώνας παντού- στον ορκισμένο πρόεδρο Biden απίστευτες όψεις με μορφή ΤΑΥ ως προς το Μεσουράνημα -θέλουν να μας πείσουν ότι νίκησε ΣΚΟΡΠΙΟΣ με τετράγωνα του Κρόνου από τον Υδροχόο και τον Άρη απέναντι στον Ταύρο, συν τις επικείμενες εκλείψεις πάνω στον Ήλιο του; 

Ο χάρτης του απερχόμενου Προέδρου να δέχεται επίσης Ποσειδώνα στα 2 του Φώτα -και εκλείψεις που μιλούν για «μετακομίσεις» αλλά όχι για «απώλειες». Και αν για το χάρτη Biden ίσως μας ξεφεύγει η ακριβή ώρα, είμαστε απόλυτα σίγουροι για το χάρτη Τραμπ. Δεν αποχωρεί από το δημόσιο βίο κάποιος που ο Β. Δεσμός της Σελήνης διανύει τον 10 οίκο του -ούτε ότι το Μεσουράνημα του δέχεται τρίγωνα του Πλούτωνα-, για να μην μιλήσουμε για το Ηλιακό τόξο που ο Ουρανός πάει καρφί να ακουμπήσει το γενέθλιο Ωροσκόπο του, ενώ συνάμα ο Δίας κάνει τρίγωνο- ξαφνικά γυρίσματα της τύχης και η πιο τυχερή και αναγνωρίσιμη περίοδος για τον άνθρωπο και την καριέρα του. 

Και ο χάρτης των ΗΠΑ; Οι μελέτες των έμπειρων κοσμικών Αστρολόγων σε όλο τον πλανήτη μιλούν για την επιστροφή Πλούτωνα στο χάρτη της (27 Αιγόκερω) και γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο Πλούτωνας κυβερνά τις Αυτοκρατορίες και κάθε φορά που Ιστορικά βρίσκεται στα ζώδια Καρκίνου ή Αιγόκερω, έχουμε την έναρξη/παρουσία μιας Νέας αυτοκρατορίας. Ρωμαϊκή αυτοκρατορία με Πλούτωνα στον Καρκίνο και καταστροφή αυτής με την επιστροφή του.

Βρεττανική αυτοκρατορία επίσης 1941-1960 με την κρίση στο Σουέζ (επιστροφή Πλούτωνα επίσης)

ΗΠΑ ως υπερδύναμη επιστροφή Πλούτωνα 2021 -σχετίζεται άραγε με τον εμπορικό/οικονομικό πόλεμο που έχει ξεσπάσει τα τελευταία χρόνια με την ΚΙΝΑ; Είναι η Κίτρινη Αυτοκρατορία που ετοιμάζεται να αναλάβει τα ηνία του πλανήτη; Θα χρειαστεί σαφώς μια ενδελεχής μελέτη του κράτους αλλά και του ηγέτη της για να καταγραφεί ως ενδεχόμενο.

Ημερομηνία ορκωμοσίας του νέου Προέδρου 20/1/2021 στις 11.48πμ, μια ημερομηνία ορόσημο στην ιστορία, όχι μόνο για το κράτος αλλά και για την έρευνα της αστρολογίας. Μπορεί άραγε να επιβιώσει η υπερδύναμη με έναν λαό διαιρεμένο και γνωρίζοντας πως η κλοπή, τα συστημικά μέσα και η νοθεία είναι παρούσα σε κάθε φάση; Είναι η κατάθλιψη και η κοινωνική αναταραχή ικανές να οδηγήσουν σε μια αναπόφευκτη Επανάσταση;

Πιστεύω πως οι εξελίξεις θα ξεπεράσουν κάθε φαντασία από δω και στο εξής και φυσικά η ιστορία θα καταγράψει με μελανά γράμματα την παραπληροφόρηση και την χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Η ακρίβεια του τετραγώνου της νοθείας θα αρχίσει να υποχωρεί από τον Απρίλιο 2021 και τότε σαφώς θα αρχίσουμε να βλέπουμε τις παγκόσμιες προθέσεις επέκτασης Κίνας, Ταιβάν, Ιράν και Βόρειας Κορέας, όπως και της Ρωσίας, η οποία θα στραφεί με απαιτήσεις έναντι της ΕΕ.

Ας υπάρχει καταγραφή, γιατί ο Αστρολόγος πρέπει να δίνει και να επεξηγεί αυτά που βλέπει κι όχι αυτά που τον βολεύουν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. https://warnews247.gr/anoigoun-tin-porta-tou-frenokomeiou-to-kievo-allaxe-tis-diadikasies-epistratefsis-plirofories-gia-ischyro-pyravliko-ktypima-enantion-oukranikon-theseon-vinteo/

    Η συμβατικές ειδήσεις λένε ότι ανοίγει η πόρτα του παγκόσμιου φρενοκομείου. Αν δεχτούμε ότι ο Τραμπ είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, πρέπει να κάνει την κίνηση του τώρα. Λιγο ακόμα να συνεχιστεί η κατάσταση, θα είναι μη αντιστρέψιμη όλα.

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://warnews247.gr/vomva-megatonon-i-gallia-proetoimazetai-gia-tin-megalyteri-stratiotiki-ebloki-edo-kai-dekaeties-antipalos-i-rosia-kai-i-tourkia/

    Και εδώ. Γύρω γύρω όλοι, στην μέση η Ελλάς. Πολύ κρίσιμα τα πράγματα. Και θα χειροτερέψουν όπως φοβάμαι.

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://ellhnkaichaos2.blogspot.com/2021/03/made-in-turkey-xiaomi-warnews247.html?m=1

    Και αυτό το άρθρο ως σύνδεση με τα προηγούμενα.

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις