ΝΟΜΟΣ N.E.S.A.R.A. – G.E.S.A.R.A

 

Στη διαρκεια της τελευταίας δεκαετίας το 20ου αιώνα ανέκυψε το ζήτημα του νόμου N.E.S.A.R.A(National Economic Stabilization And Reformation Arc).Πρόκειται

για μιά πράξη νομοθετικού περιεχομένου,η οποία θεσπίσθηκε από τις ΗΠΑ,κάτω από την επίδραση μιάς σειράς νομικο-κοινωνικών συγκυριών της αγροτικής αμερικανικής κοινωνίας.

H μακρινή απαρχή της υπόθεσης αυτής πηγαίνει πίσω στις δεκαετίες του 1970 και του 1980,σε μια περίοδο κατά την οποία είχε ξεσπάσει μια δραματική κοινωνική κρίση στον αγροτικό πληθυσμό των ΗΠΑ,εξ αιτίας αποπληρωμής τραπεζικών δανείων από μεγάλο πλήθος αγροτικών οικογενειών και των επακόλουθων γενικευμένων κατασχέσεων γεωργικών εκτάσεων από τις τράπεζες.

Οι αγρότες οργανώθηκαν και κάνοντας χρήση υφισταμένων νομικών μέτρων,εκινήθηκαν κατά της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ και των τραπεζών.Οι νομικές αυτές διαδικασίες και η εκδίκαση των αγροτικών αγωγών είχαν σαν αποτέλεσμα το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ να απαιτήσει μείζονες κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις ταυτόχρονα με την καταβολή των αποζημιώσεων προς τους ενάγοντες αγρότες.Η απόφαση αυτή για την απάτη της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης είναι μέρος της βασικής νομικής  σύλληψης του νόμου NESARA.

Ομως το Ανώτατο Δικαστήριο όρισε να παραμείνουν μυστικές οι διεργασίες,ώσπου οι κυβερνητικές και τραπεζικές μεταρρυθμίσεις θα ήσαν έτοιμες για δημοσιοποίηση και τα κεφάλαια των κτηματικών αποζημιώσεων θα ήσαν διαθέσιμα για καταβολή.Για την τήρηση της μυστικότητας είχε ορισθεί ποινή θανάτου για όποιον θα άνοιγε δημόσια συζήτηση για τον νόμο,πριν την επίσημη εξαγγελία του…….

Όλες οι διατάξεις του νόμου ψηφίστηκαν  από το Κογκρέσο των ΗΠΑ στις 9 Μαρτίου του 2000.Ο Πρόεδρος Κλίντον αρχικά αρνήθηκε να υπογράψει το νόμο αυτό ως ότου τέσσερεις στρατηγοί μπήκαν στο γραφείο του,στο “oval office” και με πολύ συνοπτικές διαδικασίες ανάγκασαν τον Πρόεδρο Κλίντον να υπογράψει την εγκυρότητα του νόμου ΝΕSARA στις 10/10/2000.

ΝΟΜΟΣ N.E.S.A.R.A. – G.E.S.A.R.A ΜΠΙΛ ΚΛΙΝΤΟΝ

Ωστόσο δεν υπήρξε άρση της μυστικότητας,εξ’αιτίας εκείνων των κύκλων που εθίγοντο άμεσα,οι οποίοι και φρόντιζαν να αναβάλλονται διαρκώς οι διευθετήσεις εκείνες που θα άνοιγαν τον δρόμο για την εξαγγελία του νόμου. Αυτοί χρησιμοποίησαν κάθε τέχνασμα προκειμένου να καθυστερήσουν την εκτέλεση των διευθετήσεων.Γνώριζαν ότι η ισχύς και ο έλεγχος τους θα τελείωναν με την υλοποίηση των διατάξεων του νόμου N.E.S.A.R.A.

Συγχρόνως άρχισε  σιγά σιγά να εφαρμόζεται και η μεγάλη αλλαγή που ήταν η δημιουργία νέας Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ,η έναρξη της οποίας θα γινόταν την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 στις 10 το πρωϊ,τα γραφεία της οποίας ήταν στον 1ο και 2ο όροφο του βόρειου πύργου των ¨Διδύμων Πύργων”. Με την νέα Κεντρική Τράπεζα δεν θα είχαν σχέση οι Ρόθτσάϊλντ και οι τραπεζίτες-επιβήτορες. Σε όλες αυτές τις αλλαγές βοήθησε και η οργάνωση των “Λευκών Ιπποτών” των υγειών δυνάμεων της Αμερικής.

Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί έγινε η πτώση των “Διδύμων Πύργων”στις 9 το πρωί της 11/9/2001………Με την πτώση των δίδυμων πύργων καταστράφηκαν όλα τα λογισμικά που είχαν εγκατασταθεί στον βόρειο πύργο στόν 1ο & 2ο όροφο. Έτσι αναβλήθηκε και  η εφαρμογή του νόμου ΝΕSARA και ξεκίνησαν πάλι απ’την αρχή να φτιάχνουν το σύστημα……Μετά από λίγο άρχισε και η εκστρατεία των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν και μετέπειτα στο Ιράκ, οπότε βάση του συντάγματος των ΗΠΑ η χώρα διοικείτο με Προεδρικά διατάγματα.

Οι εκσρατείες όμως στο Αφγανιστάν και Ιράκ το 2013 ήταν στο τέλος τους και  οι “Λευκοί Ιππότες” ενήργησαν ώστε ο νόμος NESARA να αρχίσει να εφαρμόζεται από τον Οκτώβριο του 2013…….Καταλαβαίνετε τώρα γιατί οι ήθελαν την εκστρατεία κατά της Συρίας και τον Γ’ΠΠ ?

ΝΟΜΟΣ N.E.S.A.R.A. - G.E.S.A.R.A
ΝΟΜΟΣ N.E.S.A.R.A. – G.E.S.A.R.A

Κάποιοι…άλλοι όμως τους χάλασαν οριστικά αυτά τα σχέδια και οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους, απεσύρθησαν “εν μία νυκτί” από την Ανατολική Μεσόγειο !!! Τον Δεκέμβριο του 2011 στην Βασίλεια της Ελβετίας συγκεντρώθηκαν 183 κράτη (τώρα 209) και προέβησαν στην ψήφιση του διεθνούς νόμου N.E.S.A.R.A (National Economic Stabilization And Reformation Arc)για τις ΗΠΑ και G.E.S.A.R.A (Clobal Economic Stabilization And Reformation Arc) για όλα τα Κράτη της Γης. Δεν διαφέρουν πουθενά.

Ας δούμε τώρα τις 19 διατάξεις του νόμου Ν.Ε.S.A.R.A – G.E.S.A.R.A

ΝΟΜΟΣ N.E.S.A.R.A. - G.E.S.A.R.A
ΝΟΜΟΣ N.E.S.A.R.A. – G.E.S.A.R.A

1. Μηδενίζονται όλα τα χρέη που έχουν σχέση με πιστωτικές κάρτες,υποθήκες, δάνεια και τραπεζικά χρέη κηρύσσοντάς τα παράνομα., διότι είναι παράνομη και καταχρηστική η επιβολή τόκων.

2. Καταργείται ο φόρος εισοδήματος.

3. Κλείνει η εφορία και μεταφέρεται ως υπηρεσία στο Υπουργείο Οικονομικών το οποίο θα είναι υπεύθυνο για τη συλλογή φόρου συναλλαγής(ΦΠΑ).

4.Επιβολή φόρου (ΦΠΑ) 14% σε όλα τα νέα προϊόντα. Όχι στα παλαιά. Παράδειγμα: Εάν πουλήσετε το μεταχειρισμένο σας αυτοκίνητο δεν πληρώνετε φόρο. Δέν θεωρείτε εισόδημα. Εάν αγοράσετε καινούριο θα πληρώσετε φόρο 14%. Δέν θα υπάρχει άλλος φόρος εισοδήματος. Έχει υπολογιστεί από πολλά πανεπιστήμια ότι : Η επιβολή 14% φορολογίας σε όλες τις πωλήσεις νέων αγαθών είναι υπέρ αρκετό για να καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες ενός κράτους.

5.Αυξάνονται όλες οι παροχές στους συνταξιούχους.

6.Καταργείται το Admiral Law ο νόμος που θέτει τις ΗΠΑ σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης δηλαδή σε εμπόλεμη κατάσταση.Επανέρχεται το Αστικό Δίκαιο.

7.Ενεργοποιείται το Amendment 13. Υπάρχει στις ΗΠΑ η αλλαγή του συντάγματος Νο 13 που λέει ότι: Απαγορεύεται ένας αμερικανός πολίτης να φέρει τίτλο ευγενείας – Esquire. Όλοι οι τίτλοι που έχουν αγγλική προέλευση απαγορεύονται στην “Αμερικανική Επικράτεια”. Αυτό προκάλεσε τον πόλεμο του 1879 οπότε εισέβαλε η Αγγλία στην Αμερική. Πήγε στην Ουάσινγκτον και κατέστρεψε τον Λευκό Οίκο και το Καπιτόλιο μέχρι τα θεμέλια. Έκαψε όλα τα αντίγραφα αυτής της συγκεκριμένης νομοθεσίας και μόνο το 1986 ανακαλύφθηκαν δύο αντίγραφα, ενα σε μια μικρή πόλη της Μασαχουσέτης και ένα στο Αρκάνσας.

8.Εντός 120 ημερών πρέπει να παραιτηθεί η βουλή,η Γερουσία καί ο πρόεδρος των ΗΠΑ (η πρωθυπουργοί στα άλλα κράτη) και να διεξαχθούν εκλογές. 

9.Ανώτατοι Δικαστές θα ελέγχουν την εκλογική διαδικασία και θα είναι εντεταλμένοι από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. Στόχος είναι να σταματήσει η νόθευση των εκλογών στην Αμερική και όχι μόνο. 

10. Δημιουργείται ένα νέο Υπουργείο Οικονομικών,νέο νόμισμα το οποίο θα βασίζετε στην ισοτιμία χρυσού, αργύρου, πλατίνα ή σε άλλα πολύτιμα μέταλλα. 

11. Απαγορεύονται τα Πιστοποιητικά Γεννήσεως των ΗΠΑ Πολιτών και κατ’επέκταση όλων των πολιτών του πλανήτη να χρησιμοποιούνται σαν χρηματοοικονομικά παράγωγα, για να παράγουν πλούτο στούς τραπεζίτες στα διάφορα χρηματιστήρια.

12.Δημιουργείται νέα κεντρική τράπεζα η οποία υπάγεται στην δικαιοδοσία του Υπουργείου Οικονομικών και είναι σύμφωνη με το αρχικό σύνταγμα.

13.Κλείνει η Κεντρική Τράπεζα που ονομάζεται Federal Reserve και πτωχεύει οριστικώς. Κάτα τη διάρκεια που θα υπάρξει μεταβατική περίοδος η Federal Reserve θα επιτραπεί να λειτουργεί παράλληλα με την νέα Κεντρική Τράπεζα για ένα χρόνο με σκοπό να υπάρξει ομαλή μετάβαση τόσο στο νέο νόμισμα όσο και στην κανονική χρηματοδότηση των τραπεζών.

14.Επαναφορά της μυστικότητας των ιδιωτικών καταθέσεων που σημαίνει ότι: Εγώ ως σύστημα εφ’όσον δεν μπορώ να ελέγξω τη νομιμότητά σου δεν μπορώ να σε καταδικάσω σαν κλέφτη εξ’ορισμού 

15.Επαναφορά της συνταγματικής νομιμότητας. Απαγόρευση σε δικαστές, νομικούς , δικηγόρους κλπ να δικάζουν σύμφωνα με το Αγγλικό δίκαιο.

16.Απαγορεύεται οποιαδήποτε επιθετική πολιτική, οποιαδήποτε επίθεση η πολεμική αναμέτρηση με οποιοδήποτε κράτος σε όλο τον κόσμο.

17.Επιβάλεται Ειρήνη σε όλα τα έθνη.

18.Τα χρήματα που χρειάζεται η ανθρωπότητα για να έρθει το βιωτικό της επίπεδο σε ένα σταθερό σημείο, αυτομάτως πιστώνονται από το παγκόσμιο καταπίστευμα.

19.Ενεργοποιούνται 6000 πατέντες με τεχνολογίες οι οποίες είναι μυστικές και κρυμένες και ουσιαστικά απελευθερώνουν το ανθρώπινο γένος. Παραδείγματα: Η ελεύθερη ενέργεια είναι προσβάσιμη από όλους από οποιοδήποτε γεωφυσικό σημείο της γής. Η θεραπεία των περισσότερων ασθενειών με τη χρήση συντονισμένων υπερήχων ή υποήχων. Δύο πατέντες πολύ σημαντικές για την ανθρωπότητα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Είναι και αυτό μια άποψη και τροφή για σκέψη γιατί όλα μπορεί να φαίνονται ωραία στην θεωρία αλλά μπορεί στην πράξη να είναι διαφορετικά

    https://vickytoxotis.blogspot.com/2020/12/enesara-ra-game-over.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 🔆 ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ 🔆29 Ιανουαρίου, 2021 22:07

    Ό νόμος ΝΕΣΑΡΑ ή ΓΚΕΣΑΡΑ είναι ή μεγάλη παγίδα γιά τήν ανθρωπότητα και τό επόμενο μεγάλο βήμα γιά τήν παγκόσμια χούντα πού μάς ετοιμάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γω έτσι πιστεύω, αν τελικά εφαρμοστεί, ότι τότε θα καταλάβουμε τι θα πει σκλαβιά. Αυτός θα ο ορισμός της παγκοσμιοποίησης και η ταφόπλακα των ελευθεριών.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις