Σας το ειπαν οι ειδησεις...?...Ποιός είναι ο Christian Drosten σύμβουλος Ιολόγος της Angela Merkel...?

 

Ο Δρ Drosten, σύμβουλος Ιολόγος της Angela Merkel που ανέπτυξε το coronatest PCR, με βάση

το οποίο κλείδωσαν τον πλανήτη διώκεται από τη γερμανική δικαιοσύνη για αλλοίωση του πρωτοκόλλου τεστ PCR…

Σε αυτή την παγκόσμια ομηρία του χειραγωγούμενου Covid-19 από τον Klaus Schwab και τους acolytes του του Forum του Davos,αρχίζουν τώρα να εμφανίζονται τα γρανάζια αυτής της γιγαντιαίας εξαπάτησης. Με άλλους όρους αυτό που αποκαλούσαμε ακόμη εδώ κι 1 χρόνο «το βαθύ κράτος » αρχίζει να δείχνει το αληθινό του πρόσωπο ή μάλλον : τα πρόσωπα του.Κατ΄αρχήν: ο μεγάλος αρχιτέκτονας αυτού του εγκληματικού μηχανισμού: ο Klaus Schwab, ο διευθύνων ιδρυτής του Forum του Davos.
Γεννήθηκε στη Γερμανία το 1938 και είναι ο διευθύνων ιδρυτής του Forum Economique Mondial (WEF) που συγκεντρώνει κάθε χρόνο από το 1971 το gratin της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ, αλλά επίσης, πολιτικής, οικονομικής και ΜΜΕ συμπεριλαμβανομένων των Jacques Attali, Emmanuel Macron (Μεγαλοτραπεζίτης των Ρότσιλντ , Angela Merkel, Christine Lagarde (ΔΝΤ), Georges Soros, Bill Gates ( εμβόλια, τσιπάκια,Microsoft), Jeff Bezos (Αmazon το νο1 πλουσιότερος του πλανήτη) ή David Rockefeller..
Ο Klaus Schwab δημοσίευσε τον Ιούλιο του 2020 ένα βιβλίο : «Covid-19: the great reset”» ένα αληθινό ολοκληρωτικό πολιτικό και οικονομικό πρόγραμμα όπου προτείνει να προχωρήσουν «εικασίες και ιδέες επ’ αυτού που ο μετα-πανδημικός κόσμος θα όφειλε να μοιάζει» κι ότι η ΕΕ με τη συνέργεια των μεγάλων εργαστηρίων φαρμακευτικών επιφορτίζονται να υλοποιήσουν κατά γράμμα με γονιδιακά εμβόλια για να καθηλώσουν σε δουλεία ολόκληρα τμήματα δυτικών πληθυσμών κλειδωμένων και επί 24ωρης βάσης από το διαρκή φόβο ενός ιού που εκτινάχθηκε από τα μίντια σε …της οικονομική ολιγαρχίας. Για να μάθετε περισσότερα, οι αντιφρονούντες δημοσιογράφοι του Guardian παρείχαν μια λεπτομερή περιγραφή αυτού του εφιαλτικού σεναρίου, η συνοπτική προσαρμογή του εδώ. (1)
Αλλά σήμερα θα επικεντρωθούμε στον επικεφαλή μηχανικό αυτής της μηχανής πολέμού που έκτοτε αποκαλείται : «η μεγάλη πανδημία του Covid-19 » : τον Christian Drosten.
Ποιός είναι ο Christian Drosten ;
Ο Christian Drosten, Γερμανός Ιολόγος είναι διευθυντής του Ινστιτούτου Ιολογίας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Charité στο Βερολίνο. Στην έκδοσή του στις 30 Mάη 2020,το Der Spiegel είχε εξώφυλλο ότι αυτός είναι σήμερα ο πιο τιμημένος και πιο μισητός στη Γερμανία.
Τότε γιατί επομένως;
Οι τιμητικές πρώτες:το Stern δύο μήνες νωρίτερα, με τίτλο τον Μάρτιο του 2020: «Ο κορωνοϊός έχει κάνει τον ιολόγο Christian Drosten τον πιο αναζητούμενο (τώρα καταζητούμενο) άνθρωπο στη Δημοκρατία. Και ένα αστέρι. “(2)
Επειδή ήταν ο Christian Drosten που, τον Ιανουάριο του 2020, ανέπτυξε το coronatest PCR, το οποίο χρησιμεύει πλέον ως η τυπική μέθοδος για την ανίχνευση του κορωνοϊού σε όλο τον κόσμο. Ως διευθυντής του Ινστιτούτου Φιλανθρωπίας του Βερολίνου, είναι πολύ σημαντικός σύμβουλος της Angela Merkel και έχει συμμετάσχει ως ειδικός σε πολλές κυβερνητικές συνεντεύξεις τύπου. Έτσι, μέσω των αξιολογήσεών του, είχε επίσης αποφασιστική επιρροή σε πολιτικές αποφάσεις μεγάλης κλίμακας, όπως η χρήση υποχρεωτικών μασκών, η αναστολή τακτικών τάξεων στο σχολείο ή το κλείσιμο ολόκληρου του τομέα τροφοδοσίας.
Μίσος τώρα: Ο Δρ Drosten, σύμβουλος Ιολόγος της Angela Merkel διώκεται σήμερα από τη γερμανική δικαιοσύνη για αλλοίωση του πρωτοκόλλου τεστ PCR που οδήγησε όλες τις δυτικές κυβερνήσεις να λάβουν όλες αυτές τις αποφάσεις κοινωνικής απόστασης, υποχρεωτικής μασκοφορίας και σωρηδόν και lockdown. Πράγματι, υποστηρίζοντας τη ρύθμιση CT αξίας έως 45, τα αποτελέσματα των δοκιμών έγιναν θετικά, ακόμη και με μικρά ίχνη ιών στις περισσότερες περιπτώσεις, σε μια προσπάθεια να συνεχίσει να τροφοδοτεί τον εκτεταμένο φόβο. (3)
Σήμερα, σε αυτήν την παγκόσμια υγειονομική καταστροφή που έχει σχεδιαστεί σε όλες τις φάσεις της, προετοιμάζεται ένα δεύτερο δικαστήριο της Νυρεμβέργης, με την εφαρμογή μιας «Τάξης Δράσης» υπό την αιγίδα χιλιάδων δικηγόρων ανά τον κόσμο.Ο Αμερικανός-Γερμανός δικηγόρος Reiner Fuellmich μήνυσε τον Dr Drosten.
Σύμφωνα με τον Reiner Fuellmich, όλοι οι υπεύθυνοι για αυτήν την κρίση Covid 19 πρέπει να διωχθούν για αστικές ζημίες λόγω χειραγώγησης και διεφθαρμένων προγραμμάτων. Γι ‘αυτό, ένα διεθνές δίκτυο δικηγόρων αστικού δικαίου θα φέρει στη δικαιοσύνη τη μεγαλύτερη υπόθεση αστικών απωλειών όλων των εποχών, το σκάνδαλο απάτης Covid 19, το οποίο εν τω μεταξύ μετατράπηκε στο μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκε ποτέ. . Είναι αναμφισβήτητο ότι σε αυτό το έγκλημα, ο Christian Drosten κατέχει εξέχουσα θέση.
Έτσι, σε ένα βίντεο διάρκειας 49 λεπτών που μεταφράστηκε στα γαλλικά, (4) ο Reiner Fuellmich καταδεικνύει ότι η πανδημία Covid-19 δεν είναι τίποτα άλλο από μια τεράστια εξαπάτηση: «δεν υπάρχει κάτι σαν μια πανδημία Covid. 19, απλώς μια πανδημία τεστ PCR. Χωρίς τα αποτελέσματα των τεστ που δημοσιεύονται συνεχώς στα μέσα ενημέρωσης, η πανδημία θα είχε ήδη τελειώσει. “
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: σε ένα βίντεο 16 λεπτών, το γερμανικό κανάλι kla.tv παρουσιάζει μια εκρηκτική έρευνα “Ο φάκελος του Christian Drosten” (5)..Η έρευνα εγείρει επίσης, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του γερμανικού καναλιού, “σοβαρά ερωτήματα για ολόκληρο το σενάριο Corvid19, το οποίο φαίνεται σαφώς να είναι η μεγαλύτερη φάρσα στην ιστορία που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ. “
“Έτσι, τα θανατηφόρα λάθη πρόβλεψης, πολλές ανεξήγητες ασυνέπειες σχετικά με τη διδακτορική του διατριβή, ένα βιαστικά αναπτυγμένο« τεστ Covid PCR »με θεμελιώδεις επιστημονικές ατέλειες και ένα ανυποψίαστο τέλμα οικονομικής σύγχυσης, στερούν τον Christian Drosten από αξιοπιστία! “
«Εάν η κεντρική προσωπικότητα της κρίσης Covid αποδειχθεί αναξιόπιστη μετά από προσεκτική εξέταση, αυτό εγείρει σοβαρά ερωτήματα:
Με βάση αυτό το μη επιστημονικό θεμέλιο, δεν θα έπρεπε ολόκληρη η πανδημία Coronavirus, με την αναπόφευκτη απειλή μιας οικονομικής και χρηματοπιστωτικής κατάρρευσης ολόκληρων εθνών, να μην διερευνηθεί τελικά για να γνωρίζoυμε αυτούς τους επωφελούμενους στο παρασκήνιο;
2) Δεν θα μπορούσε λοιπόν αυτή η κρίση του Coronavirus να μοιάζει με κατάληψη της εξουσίας ανά φάσεις και ακόμη να οδηγήσει στην καθιέρωση ψηφιακής παρακολούθησης ολόκληρων πληθυσμών με το πρόσχημα της καταπολέμησης μιας πανδημίας;
Γιατί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία είναι υπεύθυνα για την υποβολή κριτικών αναφορών, δεν ανακαλύπτουν τον «φάκελο Drosten», αλλά το διατηρούν μυστικό; “
Δημοσιογράφοι από το kla.tv καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι αυτά τα γεγονότα πρέπει να είναι γνωστά σε όλους. Πράγματι, μόλις εκτεθούν οι εγκληματικοί ελιγμοί του Drosten, ολόκληρος ο χάρτινος πύργος της εξαπάτησης του Covid 19 θα καταρρεύσει και όλοι οι περιορισμένοι λαοί θα μπορέσουν τελικά να ανακτήσουν την ελευθερία τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το βίντεο πρέπει να διανεμηθεί ευρέως, καθώς και η συνέντευξη με τον Reiner Fuellmich για να υποστηρίξει την «Class action» του με όλους τους Γάλλους δικηγόρους έτοιμους να συμμετάσχουν με χιλιάδες άλλους σε όλο τον κόσμο για την καθιέρωση αυτού του δεύτερου δικαστήριου της Νυρεμβέργης που ετοιμάζεται εναντίον του Drosten και των κολητών του για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
 
 
 
 
(2) stern.de/p/plus/gesundheit-wissenschaft/der-aufklaerer—so-wurde-christian-drosten-zum- wichtigsten-mann-deutschlands-9184616.html
(5) kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=fr mondialisation.ca 23/1/21
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

  1. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ
    ΠΩΣ ΠΑΡΟΛΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ
    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΖΟΦΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
    ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ
    ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΑΟΡΑΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΙΜΩΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα το έγκλημα είναι,
      ΚΑΛΆ ΚΑΙ ΧΡΌΝΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΟ...

      .
      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
    2. Μετά από τόσα χρόνια κυριαρχίας της Καμπάλ όλοι οι ανώτατοι δικαστικοί είναι εκβιάσιμοι, γιατί έχουν παράξενα γούστα και κάποιοι τους κρατούν γερά.
      Εξάλλου, αν δεν ήταν εκβιάσιμοι, δεν θα έφθαναν ποτέ να γίνουν ανώτατοι δικαστικοί.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις