Ιδού η μεγάλη προφητεία από το 2007 για τον μέλλοντα πρόεδρο των ΗΠΑ ονόματι…ΤΡΑΜΠ…!!!

 

Το 2007 ο γνωστός και αείμνηστος πλέον χαρισματικός Χριστιανός προφήτης Kim Clement (Κιμ Κλεμέντ) εξέδωσε

μια προφητεία ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα επιλεγεί/εκλεγεί από τον Θεό και ότι θα υπηρετήσει δύο θητείες ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.Ο Κλεμέντ (του οποίου το επίθετον είναι ελληνικής προελεύσεως, εκ του Κλήμηντας) ήταν γνωστός για την απίστευτη ικανότητά του να προφητεύει απίστευτα πράγματα που έμμελαν γενέσθαι στο μέλλον. Και παρ ‘ολο που ήταν μη Ορθόδοξος (δηλ. αιρετικός), το χάρισμά του του προφητεύειν ήταν πολύ δυνατόν καθώς και ακριβές!

Χαρακτηριστικό είναι οι δικές του προφητείες από το 2007 και μετά για έναν μέλλοντα πρόεδρο των ΗΠΑ ονόματι…ΤΡΑΜΠ. Ναι, ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!

Π.χ., ήταν το Φεβ. του 2007 οπότε προφήτευσε τα εξής…

Θα υπάρξει ένας πρόεδρος προσευχόμενος, ουχί “θρήσκος”, διατί θα «ξεγελάσω» τον λαόν λέγει ο Κύριος. Θα «ξεγελάσω» τον λαόν. Ναι, θα το κάμω, λέγει ο Κύριος. Αυτός που θα μπεί εκεί [εις τον Λευκόν Οίκον] θα είναι ο εκλεκτός μου. Και θα λέγουν περι αυτού «Θερμόαιμος αυτός.»

Διότι το Πνεύμα του Θεού λέγει «Ναι, μπορεί να είναι λίγο θερμόαιμος αλλά θα επιφέρει τα τείχη προστασίας σε αυτήν την χώραν κατά τρόπον μεγάλυτερον κι η οικονομία αυτής της χώρας θα αλλάξει ταχέως, λέγει ο Κύριος.

Ακούσατε τον λόγον του Κυρίου. Ο Θεός λέγει, θα βάλω στην εξουσία για δύο θητείες έναν πρόεδρο που θα προσεύχεται, αλλά δεν θα είναι ένας πρόεδρος της προσευχής όταν ξεκινήσει.

Ήταν επίσης τον Απρίλ. του 2007 οπότε προφήτευσε τα εξής απίστευτα, όπου ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΛΛΩΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟ.

Στις 04 Απριλ του 2007 προφήτευσε…

Ο Τραμπ (Trump) θα γίνει τρομπέτα (σάλπιγξ, trumpet), λέει ο Κύριος. O Τράμπ θα γίνει τρομπέτα. Θα εκλέξω τον Τραμπ για να γίνει τρομπέτα.

ΤΡΑΜΠ!!!! ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΡΘΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΗΠΑ!!!

Το Τράμπ στα αγγλικά είναι Trump και σχετίζεται με την αγγλική λέξη για τρομπέτα, trumpet.

To 2008, προφήτευψε ο Κλεμέντ ότι θα γίνει εποχή όπου στις ΗΠΑ θα υπάρχουν…ΔΥΟ ΠΡΟΕΔΡΟΙ των ΗΠΑ. Μήπως μας ακούγεται λίγο γνωστό αυτό το σενάριον, ιδιαίτερα για…ΣΗΜΕΡΑ???

Πιο συγκεκριμένα, στις 4 Απριλ. το 2008, προφήτευσε…

Και θα πουν, «Αλλά τώρα υπάρχει ένας δεύτερος πρόεδρος, πώς μπορούμε να έχουμε δύο προέδρους;» Ένα ασυνήθιστο πράγμα, έτσι δεν είναι, λέει το Πνεύμα του Κυρίου; Γιατί κάποιος με διπλό μυαλό να σηκωθεί και να αντιμετωπίζει τους ανθρώπους; Όχι, θα πουν “έχουμε δύο προέδρους, τι κάνουμε τώρα;”

 

Μη φοβάστε, γιατί ο Θεός είπε, όπως υποσχέθηκα πριν, αυτό είναι το Έθνος Μου και θα αλλάξω τα πράγματα σύμφωνα με τους καιρούς και τις εποχές και σας είπα τώρα την Άνοιξη ότι θα εκθέσω και θα αποκαλύψω πράγματα που ήταν κρυμμένα ώστε το Έθνος Μου να μπορέσει να μετακινηθεί στις επόμενες εκλογές και στην επόμενη φάση με νίκη και τιμή και δόξα, λέει ο Κύριο των Δυνάμεων!

Το δε Απρίλ 2014, ο κος Κλεμέντ συνέχισε τις προφητείες του για τον εν λόγω μέλλοντα πρόεδρο, λέγοντας τα εξής ενδιαφέροντα, ιδιαίτερα δεδομένων όλων όσων έχει περάσει ο Ντόναλντ Τράμπ από τους Δημοκρατικούς τους τελευταίους μήνες…

Τούτος ο ανήρ θα ματαιώσει τους εχθρούς της Δύσεως…Θα φωνάζουν «Κάντε του μομφή! Κάντε του μομφή!» (δηλ., να κατηγορηθεί επίσημα αυτός από το Κογκρέσο) αλλά δεν θα γίνει αυτό!

Προφήτευψε επίσης ότι ο εν λόγω μέλλων πρόεδρος θα υπηρετήσει…ΔΙΣ ως πρόεδρος των ΗΠΑ!!!

Όλες αυτές τις προφητείες έκανε ο Κιμ Κλεμέντ στο πλαίσιο του πως θα γίνει ο εκλεκτός του Θεού που θα οδηγήσει τις ΗΠΑ σε εποχή νίκης και δόξης, ιδιαίτερα απέναντι στους διεφθαρμένους τους  Δημοκρατικούς.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! ΚΙ ΟΜΩΣ, ΙΣΧΟΥΝ 100 τοις 100!!!

Ο κύριος Κιμ Κλεμέντ απεδήμησεν μυστηριωδώς εις τον Κύριον στις 23 Νοεμβρίου του 2016 στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. λίγες μέρες, δηλαδή, μετά την εκλογή του…Ντόναλντ Τράμπ ως προέδρου των ΗΠΑ…

Δείτε τώρα ΟΛΟ το παρακάτω σχετικό βίντεο!…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. καμια προ-φητεια , ολα ειναι δρομολογημενα , τιποτα αφημενο στην τυχη.
    ασχετο...τσεκαρε τι γινετε με την μετοχη game stop...xaxaxaα awakening
    καλη δυναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://stillnessinthestorm.com/2021/01/the-banking-cabal-and-globalists-are-terrified-pissed-about-the-gamestop-short-they-dont-want-you-to-know-and-use-their-secrets/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις