Ο ΜΠΑΡΜΠΑ -- ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!

 
 
 29 Ιανουαρίου 1941, στις 06: 20 τό πρωί ό ηγέτης τού έπους τής Βορείου Ηπείρου, ο τελευταίος μεγάλος ηγέτης καί πρωθυπουργός τής Ελλάδος μέχρι σήμερα, ΙΩΆΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΆΣ αφήνει τήν τελευταία του πνοή στήν κατοικία του στήν Κηφισιά !!!
 

 
ΑΘΆΝΑΤΟΣ !!
 
( Μετά άρχισαν να παρελαύνουν ξανά οι ΝΑΙ--ΝΑΙ--ΚΟΙ )...
 
Καλημέρα στον απανταχού της γης σκεπτόμενο καί ΜΑΧΟΜΕΝΟ Ελληνισμό !
 
ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ στην παγκόσμια καί ντόπια ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ  !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Με απόλυτη ειλικρίνεια, λίγο άσχετο με τα θέματα που περιεργάζεται ο ιστοχώρος, εκτός και αν υπάρχει κάποια αξιόλογη θεωρία συνωμοσίας που αξίζει να αναπτυχθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς, για το Έθνος, κυβέρνησε εκείνη την περίοδο…
    Υπάρχουν δυο τρεις Έλληνες που κυβέρνησαν το Ελλαδιστάν – με υποκοριστικό το «Ελλάδα» - το ιδρυθέν το 1830… αυτοί θα μνημονεύονται στα σχολικά βιβλία του αναμενόμενου Νέου Ελληνικού Κράτους – το τελευταίο Ελληνικό κρατίδιο κατακτήθηκε μετά τον θάνατο της Κλεοπάτρας κι ακόμη περιμένουμε… θα λέγεται ΕΛΛΑΣ – το ΕΛΛΑΔΑ θα απαγορεύεται δια ροπάλου… (Ελλά-δα = το ελληνικό φως στο πάτωμα – δα = πάτωμα, δάπεδο – εκεί μας θέλουν).
    Αυτοί οι Έλληνες, κυβερνήτες του Ελλαδιστάν, θα μνημονεύονται διότι οι πράξεις τους έσωσαν το έθνος σε δεδομένες ιστορικές στιγμές. Έδωσαν και δίδουν ελπίδα και προσμονή και δύναμη και πείσμα… αντέξαμε και αντέχουμε τις εναντίον μας πράξεις, όλων των αλλοεθνών και διεστραμμένων – σωματικά και ψυχικά – που κυβέρνησαν και συνεχίζουν ακόμη…
    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εθνικος ηγετης πραγνματι , και πατριωτης. τωρα βεβαια δε μπορω να καταλαβω γιατι διαλεξε να βαλει 550.000 πατριωτες στην γερμανικη μηχανη του κιμα για να κανουν την δουλεια τους οι αγγλοι και δεν εθεσε τη χωρα σε ουδετεροτητα εξ αρχης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .....

      Γιατί έβαλαν κι Άγγλοι τον Μουσολίνι να κάνει επίθεση σε Εμάς.. ενώ η συμφωνία με τον Χίτλερ ήταν να μην κάνουν επίθεση και απλά να μας ζητήσουν την Κρήτη.. και αργότερα αφού πετάξαμε τους Ιταλούς στην θάλασσα.. αναγκάστηκε ο Χίτλερ για λόγους γοήτρου ( του άξονα ) να μας επιτεθεί.

      Όποια πέτρα κι αν σηκώσουμε σε μακελειό στην Ελλάδα.. πάντα κρύβονται οι Άγγλοι από κάτω !

      "Έφαγαν" τον Γρίβα σε συνάντηση στην Πρέβεζα ( με δηλητήριο στο τσάι ) πριν κατέβει με τον στρατό στην Αθήνα.. τορπίλησαν ( οι φίλοι μας οι Άγγλοι ) και το "Έλλη" στην Τήνο.

      Τι Άγγλοι ;.. Κίμβριοι καλύτερα..!


      Ποιητής των χρωμάτων

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις