ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΝΤΠ !!

 H ISTORIA ARXIZEI: H Μαλβίνα και ο δράκος!!

 

Ο πόλεμος μεταξύ της Κίνας και των Η.Π.Α τελείωσε την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου. Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας προσπάθησε να καταλάβει την Ταϊγουάν. Η Ταϊγουάν είναι ο τόπος όπου φυλάσσεται πολύ μεγάλη ποσότητα χρυσού ο οποίος προορίζεται να στηρίξει την οικονομική μεταρρύθμιση των χωρών, σε ολόκληρο τον κόσμο κάτω από τον νόμο Γκεσάρα.
 
Έγιναν σοβαρές αερομαχίες μεταξύ Αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών, μαχητικών της Ταϊγουάν εναντίον μαχητικών της Κίνας και η ΛΔΚ έχασε σε αυτή την μάχη.
 
Η ΝΤΠ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ!
 
Ένας τραπεζίτης από την Ζυρίζη είπε πως είχαν υποσχεθεί στα αφεντικά τους να τα είχαν τακτοποιήσει όλα μέχρι τις 29 Ιανουαρίου 2021.
 
Ο Rinus Verhagen ανέφερε ότι η ΛΔΚ έχει εγκαταλείψει την μεγάλη επιχείρηση της Επανεκκίνησης και η επανέναρξη της παγκοσμιοποίησης που ζητούσε η Ελίτ απέτυχε. Η επιχείρηση covid-19 όπως είχε περιγραφεί στο βιβλίο «Great Reset» του Klaus Schwab, προέδρου του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ του Νταβός, έχει επίσης αποτύχει.
 
Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας δεν είναι σε θέσει πλέον να επιβάλει την ΝΤΠ.
 
Η ΝΤΠ καταρρέει όπως και όλα τα κέντρα ελέγχου που διαθέτει.
 
Ο πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Xi Jinping έκανε από νωρίς αντικαταστάσεις ανάμεσα στα ψηλόβαθμα στελέχη του στρατού και στην θέση τους τοποθέτησε αξιωματικούς πιστούς στον ίδιο. Είναι πολύ μεγάλες οι πιθανότητες η Κίνα να πέσει από μέσα και ο Αμερικανικός στρατός να εισβάλει από τα σύνορα της Ταϊγουάν για να βοηθήσει τον Xi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Ο Τραμπ ώρισε την 30η Ιανουαρίου να εορτάζεται ώς ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ??? ...

    Μαρko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το πιο ελπιδοφορο μηνυμα που διαβασα!Σας ευχαριστουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .....

    Αυτό έγραφα και παρακαλάω από τις 20 Ιανουαρίου.. να πέσει ο Δράκος από "μέσα".

    Εάν ευσταθεί η είδηση.. θεωρώ ότι είναι η καλύτερη είδηση τα τελευταία 100 χρόνια μακράν !


    Ποιητής των χρωμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ταϊγουάν είναι πόλη της κίνας, η κίνα προσπάθησε να καταλάβει μια πόλη της;;;
    Μήπως το χάσαμε κάπου στην μετάφραση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ταιβαν ειναι ανεξαρτητο κρατος με πρωτευουσα την Ταιπει.Η Κινα θεωρει οτι ειναι επαρχια της.Ομως προστατευεται απο τις ΗΠΑ(οπου και διατηρει μυστικες βασεις) καθως και απο την Ιαπωνια.Αυτος ειναι και ο λογος που η Κινα δεν την εχει προσαρτησει στρατιωτικα.Συχνα πυκνα στον εναεριο χωρο της γινονται αεροπορικες αψημαχιες μεταξυ Κινεζων και Αμερικανων

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι πόλη, είναι νησί έξω απο την ηπειρωτική Κίνα με δική του κυβέρνηση, νόμισμα και Σύνταγμα. Είναι η παλιά Φορμόζα αν θυμάσαι. Με την Κίνα είναι σε προστριβές χρόνια τώρα, αλλα και με ποιούς δεν είναι η Κίνα. Θιβέτ, Ινδία, Μπουτάν, είναι σε τακτικές διενέξεις μαζί της.
      capricorn

      Διαγραφή
  5. ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΗ ,ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ,ΤΟΤΕ Η ΚΑΜΠΑΛ ΚΑΙ Η ΧΙΜΑΙΡΑ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑ ,ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ .
    ΣΙΓΟΥΡΑ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ,ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΜΠΑΛΙΣΤΙΚΩΝ .
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ,ΟΤΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΑ -ΤΑΙΒΑΝ ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ .
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ,ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ .
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ .
    ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙ ΚΑΜΠΑΛ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΚΑΜΠΑΛ ΙΑΠΩΝΩΝ (ΓΙΑΚΟΥΖΑ ,ΤΡΙΑΝΓΚΛ),ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΜΕ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ,ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΙΛΗ ,ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ .ΤΗΝ Β.ΙΤΑΛΙΑ .ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ .
    ΣΑΦΩΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ .
    ΛΕΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ,ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΑΛΟΗΓΚΟΡ ΔΡΑΚΩΝ .ΟΥΤΕ ΘΑΨΙΜΟ ΣΤΗΝ ΓΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ .
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΗΣ ,ΣΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ .ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΟΜΟΥΡΛΟ .
    ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΠΑΡΑΕΞΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΟΥΛΦΟΡΝΤ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΡΕΥ ΓΚΟΥΝΤ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις