Βιομηχανία "ψυχαγωγίας"

 

 

Η βιομηχανία ψυχαγωγίας αναμιγνύεται συχνά με τους πολιτικούς για το γούστο μου. Υπήρχε το Fear & Loathing της Βενεζουέλας, όπου ο

Ghislaine Maxwell κατείχε ένα συγκρότημα στο La Orchila. Οι μουσικοί Chris Cornell και Chester Bennington επρόκειτο να εκθέσουν μερικούς από τους φίλους και τους γνωστούς τους. Οι άνθρωποι που εξέθεσαν συμμετείχαν στους ίδιους δακτυλίους εμπορίας ανθρώπων με τους Jeffrey Epstein και James Alefantis. Οι Chris (Soundgarden, Audioslave), Chester (Linkin Park, Stone Temple Pilots), Anthony Bourdain (CNN) και Avicii (Top EDM DJ) υποτίθεται ότι δούλευαν σε ένα ντοκιμαντέρ που ονομάζεται Silent Children.

Το έργο, που ιδρύθηκε από τον LeRoi Moore (Dave Matthews Band), και την αρραβωνιαστικιά Lisa Beane άρχισαν να γυρίζουν το 2012. Αρχικά, αναφέρθηκε ότι ακυρώθηκε μόλις δολοφονήθηκε ο Chris (κανένα μέλος του πληρώματος δεν απάντησε στα email μας). Ήμασταν σε θέση να μιλήσουμε με τον Paul Myhill, ιδρυτή της Traffic Jam, του συμβούλου της ταινίας. Αρνήθηκε οποιαδήποτε γνώση παραγωγής, ούτε παραδέχθηκε ούτε αρνήθηκε τη συμμετοχή αυτών των ανδρών στο έργο. Συνέχισα να ψάχνω για το θέμα για να φτάσω στο κάτω μέρος της εμπλοκής τους, και αυτό που βρήκα είναι ακόμα πιο σκοτεινό.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε πάνω από 1 χρόνο στο Twitter μου και έγινε viral. Τα εν λόγω νήματα έχουν φύγει τώρα από τη στιγμή που έχω απαλλαγεί, οπότε όλο αυτό το περιεχόμενο θα επανεκδοθεί εδώ Διαβάστε τις τελευταίες ενημερώσεις για το Silent Children saga παρακάτω, καθώς ο Paul Myhill επικοινώνησε μαζί μας στις 5 Ιουλίου 2020. Ήταν το μόνο άτομο που συμμετείχε στο έργο που μου απάντησε ευγενικά το 2018. Κάθε άλλο μέλος της ομάδας αγνόησε τις προσπάθειές μου για επαφή .
Σύμφωνα με τον ιστότοπο Traffic Jam, η ταινία ελπίζει να περιλαμβάνει συνεντεύξεις από πολλές διασημότητες και συγκροτήματα. Παρόλο που ο Παύλος είναι μια τάξη, πρέπει να πω ότι κάτι τράβηξε την προσοχή μου. Η χρήση τατουάζ σε παρόμοιο σχήμα με το σύμβολο παιδόφιλου Boy-Lover είναι σπάνια, και μάλιστα ύποπτη. Ωστόσο, έστειλε μια σωστή απάντηση σε αυτό το άρθρο και το τροποποίησα από τότε. Πριν διαμορφώσετε οποιεσδήποτε απόψεις για τον Paul, πρέπει να διαβάσετε την εξήγησή του .
Ως αιτούντες την αλήθεια, πρέπει να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους να απαντήσουν σε τυχόν υποψίες ή κατηγορίες. Ποτέ δεν τον κατηγόρησα άμεσα, αλλά μόνο η υποψία μπορεί να κάνει αρκετή ζημιά. Μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. Μπορω και καλυτερα. Μου αρέσει ο Παύλος, αλλά ανησυχούσα όταν είδα το τατουάζ, το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι σύμβολο της Χαβάης Μαορί. Ωστόσο, εξακολουθεί να με ενοχλεί γιατί, όπως μπορείτε να δείτε, το σύμβολο Μαορί που ισχυρίζεται ότι βασίζεται στο σχέδιο είναι ΚΥΚΛΙΚΟ, όχι ΤΡΙΓΓΑΛΙΚΟ. Λοιπόν, κρίνετε τον εαυτό σας. Επιπλέον, μίλησα σε περισσότερους από πέντε φίλους από τη Νέα Ζηλανδία και όλοι μου είπαν ότι δεν υπάρχει τρόπος να είσαι Koru.
 
 
 
« Θα απομονώσουμε μια ιστορία και, μέσω μυστικών ερευνητικών εργασιών, θα εκθέσουμε τόσο τους δράστες όσο και τους πελάτες. Το να μας πάρετε κατευθείαν στις αυλές μας και να αποκαλύψετε αυτό το πρόβλημα δεν είναι μόνο ένα από τα αναπτυσσόμενα έθνη. Νέες γυναίκες, ακόμη και κορίτσια ηλικίας έως πέντε ετών, διακινούνται για να καλύψουν τη ζήτηση της παγκόσμιας βιομηχανίας διακίνησης σεξ. Μερικοί απήχθησαν, δελεάστηκαν με την υπόσχεση για δουλειές και άλλοι πουλήθηκαν από τους γονείς τους. Κακοποιούνται σωματικά και συναισθηματικά έως ότου σπάσουν και δεν έχουν πλέον τη βούληση να πολεμήσουν ενάντια στις απαιτήσεις του κυρίου τους. "

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ολοι οι θάνατοι καταχωρήθηκαν σαν αυτοκτονίες. Οι τρείς πρώτοι απαγχονίσθηκαν και ο Avicii έκοψε τις φλέβες του. Κατα τη γνώμη μου μόνο ο τελευταίος είναι πιθανόν να αυτοκτόνησε, είχε ξαναπροσπαθήσει στο παρελθόν και άφησε κ σημείωμα στους δικούς του.
    Capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα κείμενα που είναι μεταφρασμένα από το Google translate αντί να ενημερώνουν, μάλλον μπερδεύουν τον αναγνώστη. Κάποιες φορές βγάζουν και παραπλανητικά νοήματα.Βέβαια, γι' αυτό φταίει η πηγή, αλλά τουλάχιστον να είχαμε το πρωτότυπο,μήπως και βγάζαμε κάποια άκρη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις