Μεγάλα χτυπήματα στο καρτέλ Los Soles!!!

 
 
Οι αρχές των ΗΠΑ κατέσχεσαν 7,7 τόνους μαριχουάνας και 5 τόνους κοκαΐνης αξίας 228 εκατομμύρια δολάρια στον ειρηνικό ωκεανό και σε άλλα σημεία, το εμπόρευμα έφτασε στο Hamilton 753 στο Fort Lauderdale στη Φλόριντα και συνελήφθησαν 28 άτομα. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στο Port Everglades κατασχέθηκαν 10 τόνους κοκαΐνης και 3,1 τόνους μαριχουάνας που η αξία υπολογίζεται στα 400 εκατομμύρια δολάρια.
 
 
 
 
 
 
Κατασχέθηκαν 27 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά στο Πόρτο Ρίκο από τελωνειακοί πράκτορες κατά τον έλεγχο του πλοίου MV Norma H II-Voyage 818 το οποίο θα σάλπαρε για το νησί Saint Thomas εντοπίστηκαν 34 κούτες με τα χρήματα.
 
 
 
 
 
Η εισαγγελέας της Φλόριντας Ariana Fajardo Orshan δήλωσε πώς στις επιχειρήσεις συμμετείχαν το FBI, η ομάδα DEA,το τμήμα δικαιοσύνης του ναυτικού και το τμήμα εθνικής ασφάλειας. Η εισαγγελέα κατάφερε να παγώσει 450 εκατομμύρια δολάρια από τα στελέχη της κυβέρνησης του Nicolas Maduro ο οποίος ηγείται το καρτέλ ναρκωτικών Los Soles και αντιμετωπίζει πολλές και σοβαρές κατηγορίες.
 
 
 
 
 
 
 
Ο Τράμπ έχει μιλήσει ανοιχτά για τον λαό της Βενεζουέλας και το πόσο υποφέρουν. Ο λαός της Βενεζουέλας περιμένει την παρέμβαση των ΗΠΑ που θα τους απελευθερώσει απο την δικτατορία του Maduro.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις