Ένας ήρωας πίσω απ'το παραβάν!!!

 
 
Πρόκειται για τον Timothy Ballard στέλεχος στο συμβούλιο του Λευκού Οίκου για τον τερματισμό της διακίνησης ανθρώπων και παιδιών. 
 
 
 
 
 
Εγκατέλειψε τα πάντα και ίδρυσε τη O.U.R Operation Underground Railroad (Επιχείρηση Υπόγειος Σιδηρόδρομος), συγκέντρωσε μια ομάδα με 18 πρώην πράκτορες της CIA και φορείς των ειδικών δυνάμεων και πάνω από 9.000 εθελοντές έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των παιδεραστών και διακινητών σε όλο τον κόσμο. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η ομάδα O.U.R δεν έχει σύνορα και συνεργάζεται με τις αστυνομικές αρχές όλων των χωρών για τον τερματισμό της ανθρώπινης διακίνηση και ειδικά των παιδιών. Χάρη στην ομάδα ICAC (Internet Crimes Against Children) εντοπίζουν τους ανώμαλους του διαδικτύου που παρενοχλούν σεξουαλικά τα ανήλικα μέσο της εφαρμογής Tik Tok (γι'αυτό ο Τράμπ είναι κατά).
Πίσω από τον Timothy Ballard υπάρχουν χιλιάδες αστέρια που καταπολεμούν την διακίνηση και σώσουν τα παιδιά μας από τα νύχια των αρπακτικών διακινητών...συγχαρητήρια Timothy Ballard, O.U.R, Donald Trump και όλο το εθελοντικό επιτελείο. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις