Το μήνυμα της ενδυμασίας της Μελάνιας και οι κωδικοποιησεις συμβολων!!!


 
 
Πλέον γνωρίζετε πώς η ενδυμασία της Μελάνιας είναι μια κωδικοποιημένη γλώσσα.
Το πράσινο φόρεμα είναι το πράσινο φώς στις στρατιωτικές δυνάμεις της συμμαχίας για την εντατική επιχείρηση καθαρισμού (Deep Cleaning Operation) που είναι σε εξέλιξη, τονίζει το Evergreen (πάντα πράσινο) που είναι ο κωδικός κλειδί της CIA της Hi-lla-ry--Clin-ton και τα δεσμά της ναυτιλιακής εταιρίας με την διακίνηση παιδιών.
 
 
 
Τα κόκκινα παπούτσια επισημάνουν το κλαμπ των κόκκινων παπουτσιών ( The Red Shoes Club) και η δερμάτινη κόκκινη ζώνη επισημάνουν το δέρμα που αφαιρούν τα μέλη του Luciferian Club ( το κλαμπ των σατανιστών) και των παιδεραστών.
 
 
 
Πίσω τους υπάρχουν ακριβώς 17 σημαίες που αντιστοιχούν στο γράμμα (κιού). Η γραβάτα του Τράμπ επισημαίνει τους επίσημους (ηγέτες).
 
 
 
Συνολικά: Δόθηκε το πράσινο φώς στα γενναία λευκά καπέλα να κάνουν μαζικές συλλήψεις των σατανιστών, παιδεραστών και διακινητών της ελίτ από όπου και αν βρίσκονται και όποιοι και να είναι. Επίσης τονίζει το πράσινο φώς για αλλαγή σε γενικό επίπεδο. Όλοι μας πρέπει να στείλουμε φώς και αγάπη σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που κάνουν τη συγκομιδή αυτών των εγκληματιών...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις