ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...

Πως «είδε» η Θεσσαλονίκη τη φονική καταιγίδα της Χαλκιδικής (VIDEO) |  Typosthes

Να ξεκαθαρισουμε κατι ελπιζω για τελευταια φορα.Οι πληροφοριες που ερχονται
ειναι πληροφοριες που ανηκουν στην εναλλακτικη ενημερωση και κανεις δεν μπορει ν αποδειξει οτι ισχυουν αλλα επισης και κανεις δεν μπορει ν αποδειξει οτι ΔΕΝ ισχυουν...παρα μονο ο χρονος....

Εφοσον αυτο το ιστολογιο ανηκει στον εναλλακτικο τομεα οφειλουμε ν αναρτουμε και τετοιου ειδους πληροφορηση.

Κανεναν δεν πιεσαμε ν αποδεχθει αυτα που γραφουμε και μπορει πολυ ευκολα να δει τηλεοραση που λεει την αληθεια και να ενημερωνεται απο εκει αφηνοντας εμας στην πλανη μας.

Οσον αφορα τα σχολια οπως ειδατε ειναι ελευθερα εως και ανωνυμα.Ευτυχως ελαχιστοι απαιδευτοι και χωρις οικογενειακη αγωγη δεν το εκτιμησαν ουτε το σεβαστηκαν.Δεχομαστε οποιαδηποτε κριτικη αρκει να ειναι καλοπροαιρετη και κοσμια.Σ αντιθετη περιπτωση αυτοι που προσπαθουν να χαλασουν αυτη τη παρεα θα εχουν προβλημα..

Παμε τωρα στα ουσιωδη...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1η:
 
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕ ΡΥΘΜΟ 1.300.000$ /ΛΕΠΤΟ ΧΡΕΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΛΟΓΩ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ QFS ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ 1/9 ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
 
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2η:
ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.
ΠΕΡΙΠΟΥ 629 ΚΑΡΓΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΣΤΟ FORD KNOX ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΦΡΟΥΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ..
 
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3η:
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2017 ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΟΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ...ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ...
 
 
ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ 4η:
Θα πέσουν όλες οι αξίες των ακινήτων από 50% έως 80%. Δεν χρειάζεται να σκεφτείτε γρήγορα και επιπόλαια. Παρά πολύ καλή εξέλιξη αν το σκεφτείτε με σοφία και όχι με παρορμηση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Με πληροφοριες απο
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις