Οι Μορμόνοι είναι ιλουμινάτοι!!!


 
 
Η θρησκευτική οργάνωση ιδρύθηκε από τον υψηλόβαθμο μαέστρο μασόν Joseph Smith της γραμμής αίματος των Rothschild ο οποίος πήρε το χρίσμα της μασονίας στη μεγάλη στοά Nauvoo του Ιλινόις. 
 
 
 
Ο Smith μετέφερε στην δική οργάνωση όλα τα δόγματα, όρκους, τελετές και κανόνες οι οποίοι είναι κατά 85% ίδια με τους ιλουμινάτοι μασόνοι. 
 
 
 
Οι Μορμόνοι είναι μασόνοι πίσω από τη μάσκα του Χριστού. Έχουν την ίδια λατρεία, τα ίδια σύμβολα, τις ίδιες δομές, τους ίδιους όρκους, τις ίδιες τελετές, το ίδιο συμβούλιο των δεκατριών, τους ίδιους κανόνες, τις ίδιες αποστολές, τα ίδια πιστεύω, τα ίδια αντικείμενα, τον ίδιο στόχο, τον ίδιο εγκεφαλικό έλεγχο και την ίδια απάτη και την ίδια αδελφότητα. 
 
 
 
Η έδρα τους βρίσκεται στη Salt Lake City (πόλη αλμυρή λίμνη)στην Utah ΗΠΑ. Στην κεντρική είσοδο του ναού υπάρχει το μάτι που όλα τα βλέπει, οι κεραίες και ο άγγελος στις κορυφές του ναού ευθυγραμμίζονται με τις εκλείψεις κάτι που δίνει ενέργειες στις οντότητες του σκότους και στον χώρο που είναι φτιαγμένο απο γρανίτη, μάρμαρο και είναι φορτωμένο και καθαρά κρύσταλλα και το ανάποδο αστέρι συμβολίζει το κεφάλι του moloch. 
 
 
 
Ισχυρίζονται πώς ο Χριστός πήγε στην Αμερική και απέκτησε παιδιά με διάφορες συζύγους( για να καλύψουν την πολυγαμία που ίσχυε μέχρι το 1989. Ο σημερινός ηγέτης τους και ζωντανός προφήτης Russell Marion Nelson είχε πει πώς η πολυγαμία ήταν βασικός πυλώνας για να διατηρηθεί η εκκλησία και πώς τώρα δεν την ασκούν, ο ίδιος έχει 10 παιδιά και 57 εγγόνια. 
 
 
Ισχυρίζονται πώς είναι η μοναδική αληθινή εκκλησία του Χριστού και πώς το σχέδιο είναι η αναδόμηση της θρησκείας του Χριστού. Κάνουν μυστικές τελετές στα πνεύματα των νεκρών και τους βαφτίζουν, ο όρκος σιωπής που δίνουν τα μέλη εντός του ναού δεν μπορεί να σπάσει γιατί θα έχουν κυρώσεις, τα 16 εκατομμύρια μέλη της οργάνωσης υποχρεώνονται να πληρώσουν το 10% του εισοδήματός στην αίρεση, ο ναός αποτελείται απο πολλές αίθουσες τις οποίες γίνονται οι μυστικές τελετές. Δείτε τα μηνύματα...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις