ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗ ΤΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΤΗΣ ΓΚΙΣΛΕΙΝ ΜΑΞΟΥΕΛ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ.


 
 
Οι συλλήψεις αφορούν εκτελεστικους διευθηντές μεγάλων εταιριών και κυβερνητικούς τοπικών διοικήσεων . Δεν είναι γνωστά ονόματα σε εμάς αλλά είναι εγκληματίες.
 
Μια λίστα με παιδόφιλους ξεφραγισμένη και ιδού τι συμβαίνει ενώ όλοι ήσασταν αφηρημένοι.
Ο εκπρόσωπος της πολιτείας του Δημοκρατικού Ιλινόις, Keith Farnham, παραιτήθηκε και κατηγορείται για κατοχή παιδικής πορνογραφίας και έχει κατηγορηθεί ότι καυχιέται σε διαδικτυακό χώρο για σεξουαλική κακοποίηση ενός 6 χρονου κοριτσιού.
 
Ο εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Κόμματος του Αρκάνσας, Harold Moody Jr, κατηγορείται για διανομή και κατοχή παιδικής πορνογραφίας.
 
Παραιτήθηκε από τη θέση του μέλους του διοικητικού συμβουλίου της Δημοκρατικής Πολεοδομίας Ραντνορ, Philip Ahr, αφού κατηγορείται για κατοχή παιδικής πορνογραφίας και κακομεταχείριση παιδιών μεταξύ 2 και 6 ετών.
 
Ο Δημοκρατικός ακτιβιστής και οργανωτής του BLM, Charles Wade, συνελήφθη και κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και ανήλικη πορνεία.
 
Ο δικηγόρος και ακτιβιστής του Δημοκρατικού Τέξας, Μαρκ Μπεναβίδη, κατηγορήθηκε ότι έκανε σεξ με ανήλικη, προκαλώντας ένα παιδί κάτω των 18 ετών να κάνει σεξ και να ενθαρρύνει την πορνεία τουλάχιστον εννέα νόμιμων πελατών και κατοχή παιδικής πορνογραφίας. Κρίθηκε ένοχος για έξι κατηγορίες σεξουαλικής διακίνησης.
 
Ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Βιρτζίνια, Τζο Μαζέρσι, κατηγορείται για κατηγορίες που συνδέονται με τη σχέση του με ένα 17 χρονο κοριτσάκι και κατηγορείται για εποπτικές άσεμνες ελευθερίες με ανήλικη, ηλεκτρονική αυτονομία ανήλικου, κατοχή παιδικής πορνογραφίας και διανομή παιδικης πορνογραφίας.
 
Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Μασαχουσέτης, Τζέρι Σουντς, λογοκρίθηκε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων, αφού παραδέχτηκε ότι δεν είχε κατάλληλη σχέση με έναν 17 χρονο.
 
Ο Δημοκρατικός πρώην Δήμαρχος του Stillwater της Νέας Υόρκης, Rick Nelson δήλωσε ένοχος για πέντε κατηγορίες κατοχής παιδικής πορνογραφίας παιδιών ηλικίας μικρότερης των 16 ετών.
 
Για σεξουαλικές πράξεις εναντίον εφήβων κατηγορείται ο πρώην δήμαρχος του Κλέιτον της Νέας Υόρκης, Ντέιλ Κένιον.
 
Ο Δημοκρατικός πρώην δήμαρχος του Hubbard, Οχάιο, Ρίτσαρντ Κίναν, είχε ισόβια κάθειρξη για τον βιασμό ενός 4 χρονου κοριτσιού.
 
Συνελήφθη ο πρώην δήμαρχος του Winston, Oregeon, Kenneth Barrett, να κάνει σεξ με ένα 14 χρονο κοριτσάκι.
 
Δημοκρατικός πρώην δήμαρχος Ράντολφ, Νεμπράσκα, Ντουέιν Λ. Ο Schutt, συνελήφθη και κατηγορείται για τέσσερις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση τρίτου βαθμού παιδιού και μία κατηγορία για σκόπιμη κακοποίηση παιδιού.
 
Ο Δημοκρατικός πρώην δήμαρχος του Dawson, Τζόρτζια, Κρίστοφερ Ράιτ, κατηγορείται για τις κατηγορίες της επιβαρυντικής παιδικής κακοποίησης, της επιδεινωμένης σοδομίας, του βιασμού, της παιδικής κακοποίησης και του βιασμού ενός 11 χρονου και ενός 12 χρονου Κορίτσιου.
 
Ο Δημοκρατικός πρώην δήμαρχος Στόκτον της Καλιφόρνια, Άντονι Σίλβα, κατηγορείται για την παροχή αλκοόλ σε μικρούς ενήλικες κατά τη διάρκεια παιχνιδιού στριπ πόκερ που περιλάμβανε ένα 16 χρονο αγόρι σε κατασκήνωση για μη προνομιούχα παιδιά που διοικούνταν από τον δήμαρχο.
 
Ο Δημοκρατικός πρώην δήμαρχος του Μίλμπρουκ της Νέας Υόρκης, Ντόναλντ Μπριγκς, συνελήφθη και κατηγορείται για ακατάλληλη σεξουαλική επαφή με άτομο μικρότερο των 17.
 
Ο αρχηγός του Δημοκρατικού Κόμματος για την Victoria County, στο Τέξας, Stephen Jabbour, δήλωσε ένοχος για κατοχή και λήψη πάνω από μισό εκατομμύριο παιδικές πορνογραφικές εικόνες.
 
Ο Δημοκρατικός ακτιβιστής, Τέρενς Μπιν, συνελήφθη με την κατηγορία της σοδομίας και σεξουαλικής κακοποίησης σε υπόθεση που αφορούσε ένα 15 χρονο αγόρι και όταν το φερόμενο θύμα αρνήθηκε να καταθέσει, και ο δικαστής απέρριψε την υπόθεση.
 
Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος για το Davidson County, Τενεσί, Ρόντνεϊ Μάλιν, παραιτήθηκε εν μέσω κατηγοριών παιδικής πορνογραφίας.
 
Ο Δημοκρατικός ακτιβιστής, Andrew Douglas Reed, δήλωσε ένοχος για πολλαπλές κατηγορίες σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκου για την παραγωγή παιδικής πορνογραφίας.
 
Δημοκρατικός αξιωματούχος από το Terre Haute της Ιντιάνα, ο David Roberts καταδικάστηκε σε ομοσπονδιακή φυλακή για την παραγωγή και κατοχή παιδικής πορνογραφίας, συμπεριλαμβανομένης της τοποθέτησης κρυμμένων καμερών στα υπνοδωμάτια και τα μπάνια σε ένα σπίτι που μοιράστηκε με δύο ανήλικες γυναίκες θύματα.
 
Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Καλιφόρνιας, Τόνι Κάρδενας, δέχεται μήνυση στην κομητεία του Λος Άντζελες για σεξουαλική κακοποίηση ενός 16 χρονου κοριτσιού.
 
Δημοκρατική βοηθός στη γερουσιαστή Barbara Boxer, Jeff Rosato, δήλωσε ένοχος για την κατηγορία της ανταλλαγής παιδικής πορνογραφίας.
 
Παραιτήθηκε από την έδρα του ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Πολιτείας της Αλάσκας, Ντιν Γουέστλεϊκ, αφού δημοσίευσε μια αναφορά που ισχυρίζεται ότι γέννησε ένα παιδί με ένα κοριτσάκι 16 ετών όταν ήταν 28.
 Καταδικάστηκε και για κατοχή και διανομή παιδικής πορνογραφίας και παιδικής πορνογραφίας.
 
Ο δημοκρατικός δωρητής και δισεκατομμυριούχος, Τζέφρι Έπσταϊν, καταδικάστηκε για πορνεία ανήλικων κοριτσιών.
 
Ο Δημοκρατικός βουλευτής της Νέας Υόρκης, Anthony Weiner, δήλωσε ένοχος για τη μεταφορά άσεμνου υλικού σε ανήλικη στο πλαίσιο συμφωνίας για sexted και αποστολή Twitter ΑΜ σε ανήλικα κορίτσια ηλικίας 15. ετών.
 
Ο δημοκρατικός δωρητής, ακτιβιστής και παραγωγός του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν διώκεται ποινικά και ασκείται αγωγή για χρόνια σεξουαλικής κακοποίησης (που ήταν γνωστό ′′ μυστικό ′′ στο Χόλιγουντ) συμπεριλαμβανομένων των ανήλικων σεξουαλικών δραστηριοτήτων με επίδοξες γυναίκες ηθοποιούς.
 
Η Δημοκρατική ακτιβίστρια και #metoo proponent, Ασία Αργέντο, δεχθηκε αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση που απορρέει από σεξουαλικές δραστηριότητες με ανήλικη ηθοποιό.
 
Ο Δημοκρατικός Δήμαρχος Ρακίν, Ουισκόνσιν, Γκάρι Μπέκερ, καταδικάστηκε για απόπειρα αποπλάνησης ανηλίκων, παιδική πορνογραφία και άλλα σεξουαλικά εγκλήματα παιδιών.
 
Παραιτήθηκε ο Δήμαρχος του Δημοκρατικού Σιάτλ Εντ Μάρεϊ μετά από πολλαπλές κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών εναντίον του, συμπεριλαμβανομένων των μελών της οικογένειας.
 
Δημοκρατικός ακτιβιστής και βοήθεια στον δήμαρχο της Νέας Υόρκης Ντε Μπλάσιο, Jacob Schwartz συνελήφθη για κατοχή 3,000. παιδικών πορνογραφικών εικόνων.
 
Ο δημοκρατικός ακτιβιστής και ηθοποιός, Ράσελ Σίμονς, μηνύθηκε με βάση την κατηγορία σεξουαλικής επίθεσης όπου εξαναγκάστηκε ένα ανήλικο μοντέλο για σεξ.
 
Ο Δημοκρατικός Κυβερνήτης του Όρεγκον, Νιλ Γκόλντσμιτ, αφού πιάστηκε από εφημερίδα, παραδέχτηκε δημοσίως ότι είχε προηγούμενη σεξουαλική σχέση με ένα 13 χρονο κοριτσάκι μετά τη λήξη του νόμου περί παραγραφής των κατηγοριών για βιασμό.
 
Ο βουλευτής του Δημοκρατικού Ιλινόις, Μελ Ρέινολντς παραιτήθηκε από το Κογκρέσο, αφού είχε καταδικαστεί για βιασμό 16 χρονου εθελοντή της εκστρατείας.
 
Ο Δημοκρατικός βουλευτής της Νέας Υόρκης, Φρεντ Ρίτσμοντ, συνελήφθη στην Ουάσιγκτον για πορνεία από ένα 16 χρονο αγόρι.
 
Ο δημοκρατικός ακτιβιστής, δωρητής και διευθυντής, Ρόμαν Πολάνσκι, διέφυγε από τη χώρα, αφού δήλωσε ένοχος για βιασμό 13 χρονου κοριτσιού. Οι Δημοκρατικοί και οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ εξακολουθούν να τον υπερασπίζονται μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των Whoopi Goldberg, Martin Scorcese, Woody Allen, David Lynch, Wim Wenders, Pedro Almodovar, Tilda Swinton και Monica Bellucι
 
Ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικου κρίθηκε ο γερουσιαστής της Αλάσκας, Τζορτζ Τζάκο.
 
Ο υποψήφιος εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Πολιτείας για το Κολοράντο, Άντριου Μάγιερς, καταδικάστηκε για κατοχή παιδικής πορνογραφίας .
 
Ο Δημοκρατικός βουλευτής του Ιλινόις, Γκας Σάβατζ ερευνήθηκε από την Επιτροπή Δεοντολογίας που ελεγχόμενη από Δημοκρατική Επιτροπή Δεοντολογίας για απόπειρα βιασμού μιας ανήλικης γυναίκας εθελοντή του Ειρηνευτικού Σώματος στο Ζαΐρ. Η Επιτροπή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ενώ τα γεγονότα συνέβησαν η απολογία του ήταν επαρκής και δεν έλαβε καμία περαιτέρω δράση.
 
Ο Δημοκρατικός ακτιβιστής, δωρητής και εκπρόσωπος Τύπου του Μετρό, Jared Fogle, καταδικάστηκε για διανομή και παραλαβή παιδικής πορνογραφίας και ταξίδευε για να εμπλακεί σε παράνομη σεξουαλική συμπεριφορά με ανήλικη.
 
Ο υπάλληλος του Δημοκρατικού Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Καρλ Κάρεϊ, υπό το Στέιτ Ντιπάρτμεντ της Χίλαρι Κλίντον, συνελήφθη για δέκα κατηγορίες για κατοχή παιδικής πορνογραφιας.
 
Ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας του Δημοκρατικού Μέιν, Τζέιμς Κάμερον, καταδικάστηκε σε πάνω από 15 χρόνια σε ομοσπονδιακή φυλάκιση για επτά κατηγορίες κατοχής παιδικής πορνό, παραλαβής και μετάδοσης.
 
Ο αξιωματούχος του Δημοκρατικού Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Ντάνιελ Ρόζεν, υπό το State Department της Χίλαρι Κλίντον, συνελήφθη και κατηγορείται ότι φέρεται να ζητούσε σεξ από ανήλικη μέσω διαδικτύου.
 
Ο υπάλληλος του Δημοκρατικού Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζέιμς Κάφερτι, δήλωσε ένοχος για μία κατηγορία μεταφοράς παιδικής πορνογραφίας.
 
Δημοκρατικός ραδιοφωνικός παρουσιαστής, Μπέρνι Γουόρντ, δήλωσε ένοχος για μια κατηγορία για την αποστολή παιδικής πορνογραφίας μέσω του Διαδικτύου.
 
Συνελήφθη για κατοχή παιδικής πορνογραφίας ο βουλευτής της Καλιφόρνιας, Raymond Liddy.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις