ΟΙ 13 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...!!!

 ΑΥΤΕΣ ΟΙ 13 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: Η ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ  ΤΑΞΗΣ(Βίντεο) – Νίκος Χειλαδάκης

Από τις 13 οικογένειες, πέντε είναι εκείνες που εναλλάσσονται στην αρχή. Ουσιαστικα αυτες εναλλαξ αναλαμβανουν
την ηγεμονια και τα ηνια του πλανητη.

Οταν μιλανε για οικογενειες βασικα μιλανε για οικους μιας και η γραμμη αιματος  που καθοριζει τον καθε οικο ειναι παρα-παρα πολυ παλια.

ΟΙ ΟΙΚΟΙ 
 

House of Borja 
House of Breakspeare 
House of Somaglia 
House of Orsini 
House of Conti 
House of Chigi 
House of Colonna 
House of Farnese 
House of Medici 
House of Gaetani 
House of Pamphili 
House of Este 
House of Aldobrandini  
Μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι οι Rockefeller και  Rothschild κανουν κουμαντο οπως εχουν αφησει να διαρρευσει οι ανωτερω οικοι.Αυτοι ειναι απλοι διαχειριστες. Ο λογος ειναι προφανης.Θελουν να ειναι αγνωστοι στο πλατυ κοινο και να κυβερνουν απο το παρασκηνιο και το σκοταδι μιας κι αυτο υπηρετουν.

Οι οικογένειες που εναλλάσσονται στην αρχή είναι η οικογένεια Orsini, η Breakspreare, η Aldobrandini, η Farnese και η οικογένεια Somaglia. 
Ο David Rothschild, που υποτίθεται έπρεπε να αναλάβει την ηγεμονία όλου του πλανήτη τον Δεκέμβριο του 2012, είναι παντρεμένος με την κόρη της οικογένειας Aldobrandini. Η Maria Aldobrandini είναι από μία πάρα πολύ σημαντική οικογένεια και ίσως η σημαντικότερη οικογένεια ανάμεσα σε όλους αυτούς και η συνένωση των οικογενειών Rothschild με τους Aldobrandini δίνει το ισχυρότερο ζεύγος σε όλο τον πλανήτη. 

Ουσιαστικα το γενικο "κουμαντο" το κανουν οι Ιησουιτες που ελεγχουν τον μαυρο και γκριζο Παπα.
Εν συνεχεία κάτω από τους Ιησουίτες είναι ο κανονικός Πάπας. 

Κάτω από τον Πάπα, κατεβαίνοντας από το τρίγωνο, είναι η επιτροπή των 33 και δίπλα ακριβώς στο ίδιο επίπεδο είναι η στοά των Ιπποτών της Μάλτας. Μέσα στο οποίο βρίσκεται αυτό που ονομάζουμε το περιβόλι της Σιών και επίσης του Αγίου Ιωάννου της Ιερουσαλήμ. Λίγο πιο κάτω από το Supreme Council των 33, βρίσκεται στις ΗΠΑ η ομάδα Skull & Bones. Στην Αγγλία η ομάδα Skulls & Bones ονομάζεται Pilgrim Society, δηλαδή αυτή είναι η ομάδα των πιστών, όπως εκείνοι που πηγαίνουν στην Ιερουσαλήμ να γίνουν χατζήδες. Pilgrims = οι προσκυνητές. Η κοινωνία των προσκυνητών στην Αγγλία λοιπόν. Και το Opus Dei, αν θυμάστε από το φιλμ «Κωδικός Ντα Βίντσι». 

Αυτές οι τρεις οργανώσεις είναι στο ίδιο ακριβώς επίπεδο. Από κάτω ακριβώς είναι τοBohemian Club, το Council of Foreign Relations και το Bilderberg Club

Σε λίγο κατώτερο επίπεδο είναι το Club of Rome που είναι για όλο τον κόσμο, έχουμε το Digit Foundation που είναι στην Αγγλία, όπως και η Trilateral Commission της οποίας διευθυντής είναι ο Rockefeller που είναι στην Αμερική και το Montelin Society

Έχουμε δηλαδή μία για όλο τον κόσμο, μία στην Αγγλία, μία στην Αμερική και μία στο Βατικανό. Φτάνουμε στα δύο τελευταία σκαλοπάτια της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Η οποία βεβαίως δεν έχει σε τίποτε να κάνει με ότι ξέρατε ως τώρα, εντάξει; Έχουμε το Ινστιτούτο Χούβερ στις ΗΠΑ, έχουμε το Atlantic Council, δηλαδή το ΝΑΤΟ, έχουμε το CED (Committee of Economic Development) και έχουμε και το Ινστιτούτο ASPEN

Στην κατώτερη βαθμίδα, όπως την ξέρετε από το δολάριο, βρίσκεται το Ινστιτούτο του Κάρτερ για τις στρατηγικές και διεθνείς κρίσεις, αυτό ήταν που σχεδίασαν το 1974 οι Μπρεζίνσκι, Παπανδρέου, Καραμανλής, Σόρος και Κίσινγκερ, σχεδίασαν τον διαμελισμό της Ελλάδας και της Τουρκίας. Έχουμε το Ινστιτούτο Χάντσον που βρίσκεται στην Αγγλία, έχουμε το Ινστιτούτο Μπρούγκινγκς, το οποίο βρίσκεται στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, έχουμε επίσης την εταιρία Rand Corporation και τελευταίο είναι το American Enterprise Institute. Σε αυτά τα τελευταία αρχίζει η διασύνδεση του πολιτικού και διοικητικού κομματιού της παγκόσμιας κυβέρνησης με τον επιχειρηματικό κόσμο. 

Δηλαδή το Rand Corporation, το American Enterprise Institute, το Μπρουκινγκ και το Χάντσον και ότι άλλο είναι στην κατώτερη βαθμίδα της πυραμίδας, ασχολούνται με αυτό που ονομάζουμε βιομηχανικό στρατιωτικό σύμπλεγμα στις ΗΠΑ, όπου αρχίζουν πλέον όλες οι άλλες οργανώσεις. 
Ουσιαστικα σας εδωσα περιληπτικα την ιεραρχια της Παγκοσμιας ελιτ που κυβερνα τον πλανητη και βεβαια δεν ειναι αυτοι που τεχνηεντως αφησαν να βγουν στην επιφανεια απο το απολυτο σκοτος.
με πληροφοριες απο ΕΔΩ
SINOMOSIOLOGOS





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις