Κατανόηση της Συχνότητας SCHUMANN

 

Βλέπω τη συχνότητα Schumann ως τον καρδιακό παλμό της Γης. Έχουμε συνηθίσει να αντιλαμβανόμαστε τον πλανήτη μας ως έναν υπέροχο, λιωμένο πολύτιμο λίθο, με

νερό, για να καταναλώνει η ανθρωπότητα εις βάρος της υγείας και της ευημερίας της Γης μας.

Θα εξετάζαμε τα πράγματα διαφορετικά αν γνωρίζαμε ότι η Γη (Γαία) είναι μια συνειδητή έξυπνη μορφή ζωής; Αυτό ανακαλύπτει η επιστήμη και οι επιστήμονες έχουν αναφέρει πως έχουν συνεργαστεί με τις πιο προηγμένες μορφές τεχνολογίας που εξακολουθούν να κρύβονται από τη δημόσια γνώση.

Τι είναι η Συχνότητα/ Αντήχηση Schumann;

Όλα στο πολυ-σύμπαν είναι φτιαγμένα από το κοινό στοιχείο της «ενέργειας». Στον πυρήνα της, η ενέργεια είναι πληροφορία σε κίνηση. Με άλλα λόγια ενέργεια, που αποτελείται από κωδικούς / συχνότητες (πληροφορίες), που ταλαντεύονται δημιουργώντας δονήσεις. Αυτές οι δονήσεις δημιουργούν μοτίβα.

Καθώς ο κόσμος της κβαντικής επιστήμης ψάχνει βαθύτερα, ανακαλύπτει ότι αυτά τα δονητικά μοτίβα μιμούνται τα ίδια γεωμετρικά σχέδια με τα πλατωνικά στερεά, τα συστρεφόμενα πεδία και τις σπείρες. Αυτά τα δονητικά μοτίβα αναπαράγονται ουσιαστικά και απεικονίζονται σε όλη τη φύση, στα κουκουνάρια, ηλιοτρόπια, κοχύλια σαλιγκαριών, το σχηματισμό γαλαξιών, και η λίστα συνεχίζεται και συνεχίζεται. Βλέπουμε την οργανωτική φύση της ενέργειας (πληροφορίες) να παίζεται σε δονητική έκφραση, την βιώνουμε ως μορφή / ύλη / ζωή.

Η Γη είναι φτιαγμένη από τα ίδια πράγματα, οτιδήποτε άλλο είναι… «ενέργεια». Είναι μια πολύπλοκη συλλογή δονητικών μοτίβων που οργανώνει την ενέργεια στη μορφή που ονομάζουμε «Γη». Είναι ένας ζωντανός οργανισμός που αναπνέει, εξελίσσεται και αντιδρά - «Γαία». Πολλοί επιστήμονες αρχίζουν να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι πλανήτες και τα αστέρια είναι εξίσου ζωντανοί με εσάς και εμένα, γεμάτοι με συνείδηση ​​/ νοημοσύνη. (Η νοημοσύνη όπως ανακαλύψαμε δεν περιορίζεται σε έναν εγκέφαλο.) Αντί να βλέπουμε έναν πλανήτη ως έναν μεγάλο βράχο σε τροχιά, θα πρέπει να γνωρίζουμε πωςείναι ένας οργανισμός ευφυούς συνείδησης.

Η Γη είναι ζωντανή και έχει τον δικό της καρδιακό παλμό, επέκταση και συστολή (εισπνοή / εκπνοή), και τα δικά της ενεργητικά πεδία που δημιουργούν ατμόσφαιρα και ένα εξελιγμένο οικολογικό σύστημα. Η Γη δονείται και εκπέμπει τα δικά της δονητικά μοτίβα … τη δική της συλλογική συχνότητα. Μπορούμε να μετρήσουμε αυτήν τη συχνότητα επιστημονικά. Ονομάζεται αντήχηση/δόνηση Schumann - ή "Καρδιακός Ρυθμός της Γης". Το "Καρδιοκύπι" της Γης!...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις