Μυστικό Προεδρικό Μνημόνιο Εκδόθηκε για τον Αποχαρακτηρισμό Τεχνολογιών Αντιγήρανσης & Ελεύθερης Ενέργειας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε ο Corey Goode, του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος, ο Πρόεδρος Donald Trump εξέδωσε ένα υψηλά διαβαθμισμένο Μνημόνιο, αμέσως

μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στις 20 Ιανουαρίου, με εντολή για την απελευθέρωση ομάδας διαβαθμισμένων Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας σχετικά με την Αντιγήρανση και την Υγεία, καθώς και Τεχνολογίες Δωρεάν Ενέργειας.

Το απόρρητο μνημόνιο στάλθηκε στο Υπουργείο Άμυνας και στο Τμήμα Πληροφοριών και, λόγω του υψηλού επιπέδου διαβάθμισης του, δεν θα είναι προσβάσιμο σε μέσα μαζικής ενημέρωσης για αναφορά. Οι πληροφορίες που ελήφθησαν από την Goode προέρχονται από Ανώτερο Αξιωματούχο σε ένα Διακρατικό Μυστικό Διαστημικό Πρόγραμμα που περιλαμβάνει το USAF, NRO, NSA, DIA, το οποίο περιγράφει ως Military Industrial Secret Space Program (MIC-SSP). Ο αξιωματούχος, τον οποίο αποκαλεί «Sigmund», διερευνά τους ισχυρισμούς του Goode και κάνει μια «ανταλλαγή πληροφοριών» με τον Goode κατά τη διαδικασία (βλ. Μέρος 1).

Στις 16 Μαρτίου, ο Goode με ενημέρωσε για τις συνεχιζόμενες συναντήσεις του με τον Sigmund και/ ή τους δύο υφισταμένους του. Οι πληροφορίες που παρείχε ο Goode, αρχικά σχεδιάστηκαν για κυκλοφορία σε ένα άρθρο, "Endgame III", ως συνέχεια του δημοφιλούς άρθρου και βίντεο του Endgame II. Ωστόσο, λόγω του επείγοντος να απελευθερώσουμε αυτές τις πληροφορίες χωρίς καθυστέρηση, μου δόθηκε για να τις κοινοποιήσω εγώ τώρα.

Σε μια από τις «συναντήσεις» του με τον Σίγκμουντ (και/ ή τους υφισταμένους του) στα τέλη Ιανουαρίου, ο Goode ενημερώθηκε για το ότι ο Trump εξέδωσε Προεδρικό Μνημόνιο για την αποχαρακτηρισμό περισσότερων από 1000 Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας, από μια ομάδα άνω των 5000. Τα περισσότερα από τα 1000 Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας αφορούν τεχνολογίες Αντι-γήρανσης και Υγείας, ωστόσο μερικά αφορούν την επιστήμη των υλικών και τη βιοχημεία, και μερικές περιλαμβάνουν Εφευρέσεις Δωρεάν Ενέργειας.

Αυτές οι τεχνολογίες χρησιμοποιούνται ευρέως σε διάφορα μυστικά διαστημικά προγράμματα και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που ασχολούνται με αυτά έχουν κατασταλεί λόγω Εθνικών Εντολών Ασφαλείας. Το USPTO έχει εκδώσει ομοσπονδιακούς κανονισμούς που διέπουν πότε τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας ταξινομούνται/ χαρακτηρίζονται για λόγους Εθνικής Ασφάλειας, και στη συνέχεια παρακρατούνται από το ευρύ κοινό...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις