ΑΠΟΣΤΟΛΗ APOLLO 20: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "MONA LISA"

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνο

Το 1976 πραγματοποιήθηκε κοινή Αμερικανο-Ρωσική αποστολή στην Σελήνη, με το σκάφος της NASA "Apollo 20". Στόχος της αποστολής ήταν ένα
τεράστιο εξωγήινο σκάφος μήκους 3.370 μ, που είχε συντριβεί ή καταρριφθεί πριν από χιλιάδες χρόνια και είχε φωτογραφηθεί από το "Apollo 15" στην σκοτεινή πλευρά του Φεγγαριού.

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Τα αποτελέσματα της αποστολής ήταν συγκλονιστικά. Ο Ρώσος κοσμοναύτης Leonov και ο Αμερικανός αστροναύτης Snyder, μπήκαν στο εξωγήινο σκάφος και αντίκρυσαν το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας να κάθεται στο πιλοτήριο, το οποίο είχε διατηρηθεί άριστα λόγω έλλειψης ατμόσφαιρας και το μετέφεραν στην Γη. Μαζί τους μετέφεραν διάφορα τεκμήρια, έγγραφα και σημειώσεις σε μια άγνωστη γλώσσα που αποδείκνυαν την ύπαρξη ενός εξωγήινου πολιτισμού χιλιάδες χρόνια πριν από τον δικό μας.

Η εξωγήινη πιλότος ήταν όμορφη γυναίκα, έμοιαζε με τις γήινες γυναίκες, αλλά είχε μια διαφορά. Τα δάχτυλα της ήταν έξη αντί πέντε. Την ονόμασαν "Mona Lisa"..



Σύμφωνα με τα μηνύματα των Ολυμπίων "το κατεστραμμένο εξωγήινο σκάφος που βρίσκεται στην αθέατη πλευρά της Σελήνης, είναι το θυγατρικό σκάφος των αποστατών "Επιμηθεύς"..


























ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις