Ο ΦΟΙΒΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες 

Στον Σείριο τον ονομάζουν θεό Σείριο και στον Ωρίωνα Κραταιό Άρχοντα Φωτός..

Όταν γεννήθηκε ο πατέρας του Ζευς φόρεσε την χρυσή Μήτρα και του χάρισε την 7χορδη Λύρα, σύμβολο της αρμονίας των 7 Συμπάντων της απόλυτης εξουσίας και δικαιοδοσίας του. Ο Απόλλωνας κυβερνά το ένα εξ' αυτών, το οποίον φέρει την ονομασία "Λύρα". Στο σύμπαν αυτό που έχει φτάσει στο τελευταίο επίπεδο φωτός, οι οντότητες του βιώνουν την μακαριότητα και απαστράπτουν σαν φωτεινοί αστέρες.
 
Ο Φοίβος Απόλλων είναι ο ελεήμων θεός, ο θεός του κάλλους και του φωτός που αγωνίζεται κατά του πνευματικού σκότους. Είναι ο υπερασπιστής της αλήθειας και εχθρός του ψεύδους, ο εκφραστής του θείου και φρουρός της αγιότητας του όρκου, η πηγή της δικαιοσύνης, ο αρχηγός και υπερασπιστής των φωτισμένων ανθρώπων, από τους οποίους αξιώνει την αλήθεια, την ειλικρίνεια, την ανδρεία, την σωφροσύνη..
 
Το μητρικό σκάφος "Φοίβος" επιτηρεί την Γη
 
.. - "Η Γαία ευρίσκεται σε κρίσιμο επίπεδο επιβίωσης και γι' αυτό έχει τεθεί υπό την προστασία των δυνάμεων της 8ης Αποστολής του Διός που έχει δημιουργήσει προστατευτικό κλοιό γύρω της, ώστε η ανθρωπότητα να μην υπόκειται σε κίνδυνο επίθεσης από πολιτισμούς κατώτερης ανάπτυξης και ηθικής, όπως συνέβη στο παρελθόν..
 
Ο κλοιός προστασίας της Γαίας απαρτίζεται από σκάφη, τα οποία είναι από τα πλέον προηγμένα σε ολόκληρο το σύμπαν. Το πλέον εξελιγμένο μητρικό σκάφος που βρίσκεται στο ηλιακό σας σύστημα είναι το σκάφος "Φοίβος", το οποίο μαζί με τα θυγατρικά "Άρτεμις" και "Λητώ" επιτηρούν την Γαία"..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις