Αν ακολουθήσεις το χρήμα βρίσκεις πολλές φωλιές!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος 

Ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας Juan Carlos I,έφυγε τρέχοντας από την ισπανία μετά από το τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο που τον συνδέει

άμεσα. Πήγε στην Δομινικανή Δημοκρατία αλλά πού?...

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα που στέκονται, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
 

Φυσικά στους μεγιστάνες φίλοι του η οικογένεια Fanjul( νάρκο-μαφία). Μετανάστες απο την ισπανία που εδώ και 100 εισέβαλλαν στην χώρα και σήμερα είναι οι ιδιοκτήτες των πάντων. Έχουν τις βιομηχανίες "ζάχαρης" που εκμεταλλεύεται την μιζέρια της Αϊτής και παιδιά απο 9 ετών δουλεύουν στην συγκομιδή ζαχαροκάλαμο εκτεθειμένοι στα δαγκώματα φιδιών και τρωκτικών. Η οικογένεια Fanjul ίδρυσαν την "Central Romana Corporation" και τους ανήκει μια ολόκληρη πόλη και απασχολούν πάνω από 25.000 υπαλλήλους.


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που στέκονται 

 Οι μεγιστάνες Fanjul έχουν τα εξής: βιομηχανίες ζάχαρης( 2 στις 3 κουταλιές ζάχαρη στις ΗΠΑ είναι των Fanjul), το τουριστικό θέρετρο Casa De Campo σε μια έκταση 2.833 στρέμματα γης με 1500 πολυτελείς βίλες, ξενοδοχεία, 12 πισίνες, 10 πολυτελείς εστιατόρια, το μεγαλύτερο γήπεδο του Golf στον κόσμο το "Teeth of The Dog" που αποτελείται απο 5 γήπεδα, ιδιωτική μαρίνα, ιδιωτικό λιμάνι, ιδιωτικό διεθνή αεροδρόμιο, το θέρετρο Alto de Chavon, ιδιωτικό νοσοκομείο, σχολείο κωφών, ορφανοτροφείο (φάρμα), σχολείο ξένων γλωσσών, κτηνοτροφικές μονάδες, βιομηχανίες τροφίμων, βιομηχανίες χημικών, βιομηχανίες οικοδομικών υλικών, βιομηχανία μετάλλων και πολλά άλλα. Τα αδέλφια Fanjul υποδέχτηκαν τον φίλο του ο οποίος τιμήθηκε απο τον πρώην πρωθυπουργό και εγκαινίασε την AV.Juan Carlos I. Ο Juan Carlos έχει μετοχές κ ακίνητα στη χώρα. Η πόλη La Romana φιλοξενεί την παγκόσμια σκοτεινή ελίτ στο συγκρότημα Casa de Campo όπου φτιάχνουν τις διάσημες "πίτσες στο ξυλόφουρνο".


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ωκεανός, υπαίθριες δραστηριότητες και νερό 

Οι Clinton ήταν τακτικοί θαμώνες στο συγκρότημα Casa de Campo όπως και όλο το Χόλιγουντ, όλοι οι διάσημοι τραγουδιστές έχουν κάνει εκεί συναυλίες. Είναι αγαπημένο μέρος της πριγκίπισσας Arianna Hohenloe και του συζύγου της Dixon Boardman και λατρεμένο μέρος όλων των βασιλικών ευρωπαϊκών οικογενειών, πολιτικών, τραπεζιτών και πλουσίων...Αυτά!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις