ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ 70 ΧΡΟΝΩΝ

 

Το έργο που βλέπετε να παίζει σε όλο τον πλανήτη, είναι μια στρατιωτική επιχείρηση η οποία άρχισε να σχεδιάζεται πριν από 70 χρόνια.
Αντιλαμβάνεστε πως δεν

μπορούμε πως θα τελειώσει μέσα σε μια μέρα μια βδομάδα ή ένα χρόνο. Θα πρέπει να καταλάβετε πως η βρώμα έχει πολύ βαθιές ρίζες και πως οι πρόωρες αποκαλύψεις θα μπορούσαν να μας καθυστερήσουν στην ολοκλήρωση του σχεδίου. 


Είναι η μεγαλύτερη επανάσταση που έχει γίνει ποτέ από τους ανθρώπους της Γαίας. Βρισκόμαστε στην διαδικασία της κάθαρσης από τους τυράννους μας και τους υποτακτικούς τους που ρουφούσαν την ζωή και το αίμα μας κάθε στιγμή για την δική τους καλοπέραση.


Οι αποκαλύψεις θα αρχίσουν σταδιακά μέσα σε αυτόν τον χρόνο και ολοκληρωτικά το 2021. Όσοι αντέξουν την αλήθεια καλώς για τους υπόλοιπους ίσως τους πάρει μια ζωή για να συνειδητοποιήσουν πως και τι.


Χρειάζεται να δείξετε εμπιστοσύνη στο σχέδιο για την απελευθέρωση και δικαιοσύνη στον πλανήτη. Η επιχείρηση αυτή δεν είναι θέμα του Τραμπ ή του Πούτιν αλλά μια μεγάλης ομάδας έμπειρων. Ο Τραμπ και ο Πούτιν είναι οι άνθρωποι που τους εκπροσωπούν σε εμάς.


ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις