Η ψεύτικη εγκυμοσύνη της Markle και το μεγάλο μυστικό!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα

Η Meghan Markle γεννήθηκε αγόρι με το όνομα Warry Simpson. Είναι γαλαζοαίματη από την πλευρά του πατέρα της απόγονος
του βασιλιά Eduardo 3ος και της Jane Seymour τρίτη σύζυγος του βασιλιά Ερρίκος 8ος. Η Jane Seymour ήταν βασίλισσα της Αγγλίας 1536-1537 και ήταν πρώτη ξαδέλφη της Isabel Hildyard η 12ή γιαγιά της Markle.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που στέκονται

 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα


Η Meghan έπρεπε να ολοκληρώσει το σχέδιο της Wallis η οποία έβγαλε έναν βασιλιά απ'το θρόνο του.

Η δούκισσα του Windsor γεννήθηκε ώς Bessie Wallis Warfield και αργότερα λόγο γάμου λεγόταν Wallis Spencer και ύστερα Wallis Simpson 1896 που μετά από δυο διαζύγια παντρεύτηκε τον πρίγκιπα της Ουαλίας Εδουάρδος 8ός με σκοπό να αποκτήσει κληρονόμο για να αναλάβει μελλοντικά τις ΗΠΑ. Αυτή ήταν η αποστολή της Meghan Markle ώς αμερικανίδα απόγονο των γαλαζοαίματων της Βρετανίας. 

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται


Όλοι οι γαλαζοαίματοι είναι απόγονοι των Rothschild. Η παρένθετη μητέρα που έφερε στην ζωή τον μικρό Archie Harrison Mountbatten-Windsor είναι από το Μαρόκο και εγκρίθηκε απο την Ελισάβετ 2ή. Η βασιλικές οικογένειες έχουν ουδέτερο φύλο που είναι μία παράδοση πολλών αιώνων λόγο του Moloch.


 Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα που στέκονται

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα

 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, κείμενο που λέει "ot Sun 1 THE WORLD EXCLUSIVE Secret 1933 film shows Edward VIII teaching this Nazi salute to the Queen"

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που κάθονται

Σύμφωνα με την ιστοριολόγο-ερευνήτρια Michelle Ercanbrack όλοι στο Χόλιγουντ είναι γαλαζοαίματοι απόγονοι των Εδουάρδος 3ός έως 8ός, του Ερρίκου 2ος και του Φίλιππο 2ό. Από μικρά παιδιά μπαίνουν στις διαδικασίες αλλαγής φύλλου (transgenero). Έχουν εταιρείες που ψάχνουν το γενεαλογικό δέντρο της γραμμής αίματος όπως η My Heritage. Το "plan monarchy" εκτελείται κατά γράμμα αλλά η καταιγίδα τα έβγαλε όλα στο φώς. Ήταν το μεγαλύτερο μυστικό της μοναρχίας που περιλαμβάνει όλη την σκοτεινή ελίτ των διάσημων που δεν έχουν γεννήσει οι ίδιοι τα παιδιά τους.
























ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις