Ο Χίτλερ έζησε στην Αργεντινή!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Η φυγή του χρηματοδοτήθηκε απο τους Roths-child και είχε τη βοήθεια της CIA. Πήγαν στην Πορτογαλία όπου τους περίμενε ένα υποβρύχιο που
τους πήγε στην Αργεντινή, ήταν ο Hitler, Eva Braun, η δίχρονη Ann, Martin Borman, Joseph Mengele και ο Adolf Eichmann. Έζησε για λίγο διάστημα στο κτήμα San Ramon 10 χιλιόμετρα απο την πόλη Bariloche όπου τον υποδέχθηκε ο τότες αρχηγός του κράτους Juan Domingo Peron. Το 1953 βρέθηκαν εκεί ο Otto Skorzeny, Hernan Ancin, Erich Priebke, Amperio Riberti και η Hanna Reitsch (αγαπημένη πιλότο του Χίτλερ).

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

 Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

 Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

Ο Χίτλερ με τη στήριξη των Roths-child, CIA και τη τεχνολογία των γκρίζων ξεκίνησε κάποια μυστικά προγράμματα στην Ανταρκτική που είχε εύκολη πρόσβαση απο την παταγονία. Σε υπόγεια βάση κάτω απο τα βουνά Neu Schwabenland της Ανταρκτικής ξεκίνησε το "Project New Berlin" και άλλο πρόγραμμα σε υπόγεια σήραγγα στη λίμνη Vostok.


 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που στέκονται

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, περπατάει, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες






 
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Ο Χίτλερ και η κομπανία του επισκέπτονταν τη Παραγουάη, τη Βραζιλία και τη Κολομβία. Οι κάτοικοι της Bariloche στην Αργεντινή γνωρίζουν πολλά μυστικά και δραστηριότητες του Χίτλερ. Η Eva Braun γέννησε εκεί άλλα τρία κορίτσια τα οποία στάλθηκαν στην Ευρώπη για ειδική διαπαιδαγώγηση, ήταν η Angela, Teresa και η Dalia. Ένας μάγειρας του κτήμα Inalco είπε πώς η Braun γέννησε άλλα δύο παιδιά αγόρι-κορίτσι μετά απο την αποχώρηση των τριών κοριτσιών. 

 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

 Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Τελευταία φορά που είδαν τον Αδόλφο Χίτλερ στην Bariloche ήταν το 1979. Στην εγκαταλειμμένο σπίτι βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα του Χίτλερ και φάρμακα...
























ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις