ΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΕΠΣΤΕΙΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ Η ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ

Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, ουρανός, βουνό, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

Υπάρχουν δύο κατηγορίες νησιών η Α κατηγορία και η Β κατηγορία. Στην Β κατηγορία πηγαίνει όλη η σαβούρα που οι άνθρωποι πιστεύουν πως
είναι η Ελίτ δηλαδή οι σταρ, οι πολιτικοί, τραπεζίτες, πλούσιοι επιχειρηματίες … Στην πρώτη κατηγορία πηγαίνει η αληθινή Ελίτ, τα μέλη των 13 οικογενειών που διοικούσαν τον κόσμο, δηλαδή βασιλικές οικογένειες.

Οι βασιλικές οικογένειες πηγαίνουν στα 17 νησιά της Α κατηγορίας τα οποία είναι αποκλείστηκα δικός τους χώρος. Οι πλείστοι σε καμία περίπτωση δεν θα δεχόντουσαν να συνευρίσκονται μαζί με την σαβούρα; Όταν έγινε κάτι τέτοιο έγινε για ιδικούς λόγους.


Τα νησιά του Επστειν και του Μπράνσον ήταν οι χώροι που η σαβούρα περνούσε από δοκιμαστικό για να δουν πως είναι ο καθένας, τι προτιμήσεις έχουν, αλλά και για να μάθουν σε ποια γενιά ανήκουν.


Ο Μπράνσον ήταν υπεύθυνος για να αναγνωρίσει και να αποφασίσει ποιος ήταν ποιος. Ο Μπράνσον αποφάσιζε ποιος μπορούσε να παίξει Α κατηγορία και ποιος Β κατηγορία, η μεγάλη πλειοψηφία όμως ήταν για την Β.


Ο Μπράνσον ήταν επίσης υπεύθυνος για να κάνει όλες τις διευθετήσεις για την καλοπέραση των επισκεπτών της Α κατηγορίας, κάθε φορά που αποφάσιζαν να πάνε σε κάποιο από τα νησιά τους.
Ποιες ήταν οι διευθετήσεις που χρειαζόταν να κάνει ο Μπράνσον για τους επισκέπτες? Έστελνε να βρουν τον τύπο του παιδιού που ήθελε ο καθένας, όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ που χρησιμοποιούσαν, οι χώροι που θα χρησιμοποιούσαν να είναι όπως το ζητούσαν και βέβαια να τους ετοιμάσουν το π@@δι για δείπνο κατά την προτίμηση που είχαν.

























ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις