ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗ ΓΗ"



ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 ΤΟ ΝΕΟ ΚΒΑΝΤΙΚΟ
ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Ναι, έγιναν σποραδικές διαγραφές χρεών κατά την διάρκεια πρόσφατης δοκιμαστικής λειτουργίας του νέου χρηματοπιστωτικού συστήματος..

 Αυτό αποκάλυψε προψές μιλώντας στην Camelot TV, ανώτερο στέλεχος των "Λευκών Καπέλων", του οποίου το πρόσωπο και η ταυτότητα είχαν αποκρυβεί..

Το νέο Quantum Financial System (QFS) τρέχει σε κβαντικό υπολογιστή εγκατεστημένο σε δορυφορικό σύστημα σε τροχιά και το πρόγραμμα του είναι απρόσβλητο, με τεχνολογία που δόθηκε από τις Φωτεινές Γαλαξιακές Δυνάμεις..

- Κάθε χώρα που επιθυμεί να συμμετάσχει στο νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα, θα πρέπει να συμμορφώνεται με τις πρόνοιες του Νόμου GESARA..

Το QFS θέτει τέρμα στην λειτουργία του διεφθαρμένου χρηματοπιστωτικού συστήματος της Cabal. Θα εγκατασταθεί ένα νέο παγκόσμιο δίκτυο μεταφοράς χρημάτων με αντίκρυσμα σε χρυσό, το οποίο αρχικά ξεκίνησε από τη Ρωσία και την Κίνα, με σκοπό να αντικαταστήσει το αμερικανικό κεντρικό σύστημα ελέγχου των συναλλαγών (Swift).

Με την ενεργοποίηση του QFS, η Γαλαξιακή Συμμαχία θα καταστρέψει εντελώς το σύστημα των Κεντρικών Τραπεζών που έχει σχεδιαστεί για να έχει υπό τον έλεγχο του την παγκόσμια οικονομία και να θέσει τον παγκόσμιο πληθυσμό σε αδιάλειπτη και συνεχή δουλεία. Η αλήθεια είναι ότι το QFS λειτουργούσε παράλληλα με το σύστημα των Κεντρικών Τραπεζών εδώ και πολλούς μήνες, αν όχι περισσότερο από ένα χρόνο, και είχε αντιμετωπίσει πολλές απόπειρες πειρατείας με κλοπή κεφαλαίων από την Cabal, με συνέπεια πολλοί τραπεζίτες να έχουν συλληφθεί για παράνομες μεταφορές χρημάτων.

Το QFS δεν έχει καμία σύγκριση με οτιδήποτε άλλο και δεν έχει ισοδύναμο στην προηγμένη τεχνολογία που διαθέτει. Είναι ολοκαίνουργιο και έχει την κυριαρχία στην τεχνολογία που εφαρμόζει, για να πετύχει κατά 100% την χρηματοοικονομική ασφάλεια και διαφάνεια που απαιτούν οι κάτοχοι λογαριασμών. Το QFS, μπορεί εύκολα να περιλάβει τα νομίσματα που υποστηρίζονται από χρυσό και εξαλείφει πλήρως τον τρόπο μεταφοράς του παλαιού τραπεζικού συστήματος της Cabal.

Δεν υπάρχει αντίστοιχη τεχνολογία που να χρησιμεύει ως παράδειγμα για να κατανοήσουμε πλήρως την προηγμένη δομή του QFS.

Κανένας δεν υποψιάστηκε ποτέ ότι ένα ισχυρό κβαντικό σύστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών θα μπορούσε να διαθέτει έναν ψηφιακό αριθμό για κάθε είδους νόμισμα, δολάριο / fiat / euro / yen που εγκαθίσταται σε κάθε τραπεζικό λογαριασμό σε όλο τον κόσμο και να τον παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο. γνωρίζοντας ακριβώς πού πήγε, πότε μεταφέρθηκε, ποιος έστειλε τις πληροφορίες σύνδεσης και ποιος λογαριασμός τον έλαβε. Φανταστείτε την απογοήτευση ενός τραπεζίτη που μόλις έχει κλέψει κάποια χρήματα τα οποία μεταβίβασε παράνομα σε άλλο λογαριασμό, όταν συλλαμβάνεται αμέσως στη συνέχεια για κλοπή.

Το πενταδιαστατικό QFS εξουδετερώνει το "Βαθύ Κράτος" σε όλες τις διαδρομές του. Η Γαλαξιακή Συμμαχία έπρεπε να παρέμβει με τεχνολογίες υψηλότερων διαστάσεων και να μας παραδώσει αυτό το εξαιρετικά τεχνολογικά προηγμένο νομισματικό σύστημα. Έχει τις ρίζες του στο Quantum Computer intelligence που λειτουργούσε χωρίς την λειτουργία 3D. Η λειτουργία 3D δεν συνοδεύεται από ένα "αναγνωριστικό σύστημα" που μιμείται τη δημιουργία μιας ζωντανής οντότητας. Είναι απλά Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), που μπορεί να αντικαταστήσει τα συνειδητά ανθρώπινα όντα.
- Ο πλανήτης είναι μια ζωντανή οντότητα. Το QFS θεωρείται επίσης ζωντανό, διαθέτοντας μια κβαντική νοημοσύνη που αλληλεπιδρά σε κάθε οικονομική συναλλαγή οπουδήποτε στον χρηματοπιστωτικό κόσμο, για να διασφαλίσει ότι είναι νόμιμη, προορισμένη από τον ιδιοκτήτη της και διαφανής. Αν κάποιος αντιλαμβάνεται την Κβαντική Φυσική, τότε μπορεί να καταλάβει το αποτέλεσμα που προκαλεί αυτή η κβαντική ευφυΐα σε κάθε χρηματοοικονομική συναλλαγή που διέρχεται από το κβαντικό χρηματιστήριο..

Τοιουτοτρόπως, οι πολιτικοί που χρησιμοποιούσαν το Swift Transfer System (STS) για να μεταφέρουν τα παράνομα εισπραχθέντα χρήματα τους ανά τον κόσμο, δεν γνώριζαν ότι το QFS λειτουργούσε παράλληλα με το STS. Δεν είχαν καμιά ανησυχία ότι θα συλληφθούν, καθώς νόμιζαν ότι οι τραπεζίτες βρίσκονταν παρά πλευρό τους..
























ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Το μονο QFS που υπαρχει ειναι το QFS file system... Οσο για ΑΙ και quantum computing είσαι άσχετος κ λες πράγματα ανυπόστατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι δε ξεκινας να μας τα εξηγησεις εσυ που εισαι σχετικος....Ξεκινωντας απο τ ονομα σου οπως εχω κανει εγω.Δε ξερω αν εισαι σχετικος αλλα αν προσβαλλεις τους αλλους σαν ανωνυμος εισαι το λιγοτερο ενα φοβισμενο τρολακι...
      Εχεις την ευκαιρια να σχολιασεις ελευθερα σ ενα μεσο ακομα και σαν ανωνυμος κι εσυ αντι να το τιμησεις αυτο το πετας στα σκουπιδια.
      Οι γονεις σου δεν σου εμαθαν την εννοια του σεβασμου?

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις