Ποτέ πριν στην παγκόσμια ιστορία δεν έχει πέσει τόσο μεγάλη ευθύνη στους ώμους ενός ατόμου

How Q-Anon Hijacked the White House Petition Site to Push the Next  Pizzagate – Mother Jones

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕ
ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ

Μόνον η μαζική αφύπνιση θα ελευθερώσει τον πλανήτη..

Το 2012 συγκροτήθηκε μια ισχυρή ομάδα που φέρει την ονομασία "Q". Το όνομα "Q" επιλέχθηκε έτσι ώστε κανείς να μην γνωρίζει ποτέ την πραγματική τους ταυτότητα, εκτός αν οι ίδιοι την αποκάλυπταν στον κόσμο. Η ομάδα των "Q" ήθελε να λειτουργεί ως μια πανίσχυρη ανώνυμη ομάδα, που γνώριζε τα πράγματα, δουλεύοντας μυστικά και χωρίς φόβο κατά του "Βαθέος Κράτους".
Επέλεξαν τον Ντόναλντ Τραμπ ως τον καλύτερο υποψήφιο σαν επόμενο Πρόεδρο μετά τη δεύτερη θητεία του Ομπάμα. Στον Τραμπ δεν ειπώθηκε τίποτα για την ομάδα των Q, ούτε οτιδήποτε για τους ενδιάμεσους που θα επικοινωνούσαν μαζί του. Το μόνο που γνώριζε ο Τραμπ ήταν πως μια μικρή μυστική ομάδα πλούσιων και ισχυρών ανθρώπων θα συνεργαζόταν κρυφά μαζί του. Του είπαν ακόμα ότι έπρεπε να χρηματοδοτήσει την προεκλογική του εκστρατεία με δικά του χρήματα, όπως και έγινε..

Η ομάδα διαχείρισης των "Q" αποτελείται από δέκα συνεργάτες που ορίζονται ως "Ο Κύκλος" και ακόμα δέκα που σχηματίζουν τον "Εσώτερο Κύκλο". Τα άτομα αυτά κατέχουν υψηλές θέσεις στον Λευκό Οίκο και στη διοίκηση του Τραμπ.

Πιστοί στο σύνταγμα, όπως και ο Trump, υποστηρίζουν πλήρως τη δέσμευσή του σχετικά με αυτή τη επική επιχείρηση. Κανένας από αυτούς δεν είναι εξοικειωμένος ξεχωριστά με τις λεπτομέρειες των σχεδίων του "Εσώτερου Κύκλου" των "Q", ούτε γνωρίζονται μεταξύ τους..

Οι πανίσχυρες δυνάμεις του "Βαθέος Κράτους" οργανώνονται μαζικά εναντίον του Trump και του πληθυσμού. Ελέγχουν τα περισσότερα από τα mainstream media και το μεγαλύτερο μέρος των σωμάτων ασφαλείας. Ακόμη και μέσα στην κυβέρνηση Τραμπ υπάρχει μια φωλιά θερμοκέφαλων που μαζί αποτελούν ένα πλήρες υπουργικό συμβούλιο πολέμου.

Να θυμάστε ότι υπάρχουν δύο αντιμαχόμενα κέντρα εξουσίας: Αυτό του "Βαθέος Κράτους" και η κυβέρνηση Trump. Η πραγματικότητα αυτή καθιστά πολύ δύσκολο για τους μη αφυπνισμένους να αντιληφθούν τι ακριβώς συμβαίνει. Και τα δύο κέντρα εξουσίας ενεργούν σαν να είναι η νόμιμη κυβέρνηση, σχεδόν στο ίδιο χρονικό διάστημα και επίπεδο.

Στόχος του Προέδρου Trump είναι να "αποστραγγίσει" εντελώς την Ουάσιγκτον DC. Ωστόσο, δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Εκατοντάδες χιλιάδες υπάλληλοι που εργάζονται εντός της κυβέρνησης τον υπονομεύουν επιμελώς σε κάθε στροφή, γιατί πολλοί από αυτούς εργάζονται για το "Βαθύ Κράτος, παρασύροντας μαζί και πολλούς άλλους..

Το "Βαθύ Κράτος" είναι η πηγή όλου του κακού και του αρνητικού στον πλανήτη της Γης. Για να επιβιώσετε τους επόμενους δύσκολους καιρούς που θα ακολουθήσουν, είναι σημαντικό να αντιληφθείτε τι είναι και τι σημαίνουν όλα αυτά. Το "Βαθύ Κράτος" είναι οργανωμένο από ανώτερους υπαλλήλους υψηλού επιπέδου δώδεκα ισχυρών υπηρεσιών, όπως η CIA, FBI, NSA, IMF, CFR, BB, BIS, WHO, IMF, WB, κορυφαίους στρατηγούς, βουλευτές, γερουσιαστές, διευθυντές σημαντικών εποπτικών οργανισμών και διευθύνοντες συμβούλους των περισσότερων μεγάλων πολυεθνικών. Όλοι οι υπόλοιποι κυβερνητικοί φορείς είναι αυτοί που τους ακολουθούν και που θα μπορούσαν να ονομαστούν τα σκυλιά τους .

Ο έλεγχος του "Βαθέως Κράτους" από τους σατανιστές είναι το αποτέλεσμα μιας πολύ καλά οργανωμένης μακροπρόθεσμης συνωμοσίας με σκοπό την καθιέρωση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, που βασίζεται στην επανάσταση των οπαδών του Σατανά ενάντια στον Θεό και τη Φύση..
Ποτέ πριν στην παγκόσμια ιστορία δεν έχει πέσει τόσο μεγάλη ευθύνη στους ώμους ενός ατόμου, όπως αυτό που δέχτηκε να αναλάβει ο Donald Trump. Ποτέ στο παρελθόν δεν κλήθηκαν οι Λαοί να ενεργήσουν από κοινού συζητώντας, για να αποτραπεί το ξέσπασμα ενός άλλου παγκόσμιου πολέμου.

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει να αντιμετωπίσει την κυβέρνηση σκιών που είναι γνωστή ως "Βαθύ Κράτος", περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο πρόεδρο στην ιστορία και αυτό συμπεριλαμβάνει τον Πρόεδρο John F. Kennedy που δολοφονήθηκε από το Deep State κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του περιοδείας το 1963 στο Ντάλας του Τέξας..

Sleeping masses delay the Q-Plan
Deep State’s satanic control is long-term conspiracy
Only our Mass Awakening Liberates Planet Earth






















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις