H εποχή του μεγάλου τρανς

H εποχή του μεγάλου τρανς ΒΙΝΤΕΟ 

 

Για όσους αμφιβάλουν, για το ότι η προώθηση των τρανς αποτελεί ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

 Για την ατζέντα αυτή δαπανώνται τεράστια ποσά, σύμφωνα με
έρευνες που έχουν γίνει και δημοσιοποιεί ο δημοσιογράφος ομογενής κι όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ομοφυλόφυλος, Milo Yιannopoulos, στο infowars.

 Συγκεκριμένα η διεμφυλική ιδεολογία χρηματοδοτείται με 400 εκατ. δολάρια, από επιχειρήσεις και υποστηρικτές!

Και μη βιαστεί να σκεφτεί κάποιος, ότι όλα αυτά τα χρήματα δαπανώνται σε μεθόδους περίθαλψης ή για ιατρικούς λόγους.

Όλα γίνονται για την προώθηση της πολιτικής ατζέντας. Σε σημείο που να καθορίζεται, το τι είναι πολιτικά ορθό και τι όχι και όσοι παρεκκλίνουν από αυτό να διώκονται για τις απόψεις τους, ως μη ανήκοντες στο "σωστό" είδος ανθρώπου!

Όσοι πιστεύουν ότι οι διεμφυλικοί είναι άνθρωποι με πρόβλημα που χρήζει ιατρικής αντιμετώπισης, λοιδορούνται, εκφοβίζονται, εκβιάζονται κι εξευτελίζονται.

 Τα αποτελέσματα μετά από μελέτες, για το πως επιδρά η αλλαγή φύλου στα άτομα, δείχνουν ότι τα ποσοστά κατάθλιψης και αυτοκτονιών αυξάνονται. Πολλοί που προέβησαν σε αυτού του είδους τις εγχειρήσεις, προειδοποιούν άλλους συνανθρώπους τους να μην το κάνουν, για κανέναν λόγο.
Τη ίδια στιγμή, κάποιοι γιατροί προτείνουν τη λήψη φαρμάκων που μπλοκάρουν τις ορμόνες σε προεφηβικά αγόρια, ενώ σε σχολεία προωθείται αυτού του είδους η ιδεολογία.

Ενώ άνθρωποι μένουν άστεγοι, πεινούν και υποφέρουν, 400 εκατομ. δολάρια δίνονται για να γίνεται πλύση εγκεφάλου στα παιδιά μας, ώστε να μην έχουν πια φύλο!

Μια προώθηση ενός κοινωνικοπαθητικού είδους πολιτικού ακτιβισμού, που εκμεταλλεύονται έξυπνοι κι ικανοί ακτιβιστές θησαυρίζοντας, από όλο αυτό το πανηγύρι της διαστροφής. Όποιος διαφωνεί περιθωριοποιείται.












ΠΗΓΗ



































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις