Το Ισλάμ «γύρισε» το Βερολίνο στην εποχή του μεσαίωνα και καταστρέφει την ΕΕ

Το Ισλάμ «γύρισε» το Βερολίνο στην εποχή του μεσαίωνα και καταστρέφει την ΕΕ (Βίντεο)


Οι Ισλαμιστές έχουν μετατρέψει το Βερολίνο σε μια πόλη μεσαιωνικού τύπου.
Η βία που ασκούν οι Ισλαμιστές στους κατοίκους αποτελεί καθημερινό φαινόμενο πλέον. Οι βιασμοί έχουν
αυξηθεί κατά πολύ και οι Γερμανοί νιώθουν εγκλωβισμένοι. Τα Γερμανικά σχολεία έχουν μετατραπεί σε Ισλαμικά κέντρα, αφού οι Ισλαμιστές ασκούν βία κατά των μικρών Γερμανών.

Τα Γερμανικά ΜΜΕ έχουν φτάσει στο σημείο να «βγάζουν» στον αέρα συνεχώς ειδήσεις, για προπηλακισμούς γυναικών οι οποίες δέχονται λεκτική και σωματική βία, επειδή δεν φοράνε Μουσουλμανική μαντήλα.

Η Μέρκελ έχει μετατρέψει την Γερμανία σε μια χώρα μεσαιωνική και η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, πλέον είναι εξαιρετικά αφόρητη. Τα Γερμανικά δελτία ειδήσεων έχουν κατακλυστεί από ειδήσεις για βιασμούς και άλλα ειδεχθή εγκλήματα.

Όλα τα παραπάνω έφεραν την λεγόμενη ακροδεξιά και πάλι στο προσκήνιο. Οι Γερμανοί βλέπουν ότι το κράτος δεν μπορεί πλέον να τους προστατέψει. Τα ακροδεξιά κόμματα ανεβαίνουν όλο και περισσότερο δημοσκοπικά και αυτό στέλνει πολλά μηνύματα σε όλη την Ευρώπη

Τα μηνύματα

Οι Γερμανοί αλλά και οι Ευρωπαίοι γενικότερα,  δεν αντέχουν άλλη «Ισλαμική πρόοδο».
Οι Γερμανοί νιώθουν εγκλωβισμένοι και την τελευταία φορά που ένιωσαν εγκλωβισμένοι, ξεκίνησαν παγκόσμιο πόλεμο. Η κάποτε ακμάζουσα Γερμανική οικονομία πλέον αντιμετωπίζει πολύ μεγάλο πρόβλημα. Λόγω της μετανάστευσης αυξήθηκε πολύ η ανεργία και οι Γερμανοί βλέπουν ότι οι μετανάστες σε πολλές περιπτώσεις, έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους ίδιους οι οποίοι γεννήθηκαν στην Γερμανία. Πολλές φορές το Γερμανικό κράτος «πετάει» τους Γερμανούς έξω από τα σπίτια τους και βάζει μέσα Ισλαμιστές.



Ο μεγάλος φόβος

Ο μεγαλύτερος φόβος της λεγόμενης δημοκρατικής Ευρώπης, είναι η στροφή προς την ακροδεξιά ρητορική. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι Ευρωπαίοι νιώθουν ότι έχουν χάσει την ελευθερία τους. Οι χώρες που μπήκαν στο Ευρώ φαίνεται ότι δεν ακολουθούν εθνική πολιτική. Οι πολίτες θέλουν τις χώρες τους δυνατές και ανεξάρτητες.

Ο γίγαντας με τα χάρτινα πόδια, πέφτει σιγά-σιγά

Ο γίγαντας που ονομάζεται Ευρωπαϊκή Ένωση, στηρίζεται πάνω σε χάρτινα πόδια αφού οι Ευρωπαϊκές χώρες  δεν τα «βρίσκουν» μεταξύ τους. Το εθνικό συμφέρον μπαίνει μπροστά σε πολλές περιπτώσεις. Η ΕΕ έχει φερθεί πολύ άδικα σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ισπανία κλπ. Όπως καταλαβαίνει ο καθένας και η καθεμιά, οι πολίτες δεν θα συνεχίσουν να ανέχονται για πολύ ακόμα την ΕΕ, η οποία προωθεί το Ισλάμ και προσπαθεί να κάνει τους Ευρωπαίους να «προοδεύσουν….Ισλαμικά»

Το Ισλάμ θα καταστρέψει την ΕΕ πολύ σύντομα (αν πρώτα δεν την καταστρέψουν οι ίδιοι οι πολίτες)!!








ΠΗΓΗ 






































Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις