Η Κύπρος ορθώνει το ανάστημα της ενώ η Ελλάδα παρακαλάει τους Τούρκους

Η Κύπρος ορθώνει το ανάστημα της ενώ η Ελλάδα παρακαλάει τους Τούρκους


Με δική της Navtex απαντά η Λευκωσία σε νέα Navtex της Άγκυρας.
Η "μικρή" Κύπρος τολμά να ορθώσει το ανάστημα της. Οι Τούρκοι προκαλούν
ανοιχτά με πόλεμο αλλά οι αδελφοί μας οι Κύπριοι, δεν το βάζουν κάτω. Από ότι φαίνεται μόνο εμείς φοβόμαστε τους λεονταρισμούς των Τούρκων.

Για ποιο λόγο είμαστε τόσο ηττοπαθείς;

Ο Κυπριακός Ελληνισμός αντιστέκεται σθεναρά και δεν είναι «άπραγος». Μόνο η Ελλάδα ανέχεται την Τουρκία πλέον.

Ο Κυπριακός «τσαμπουκάς»

Το Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης της Κυπριακής Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι εξέδωσε αntinavtex, με την οποία αναφέρει ότι η νέα τουρκική Navtex (οδηγία προς ναυτιλομένους) δεν έχει την έγκριση των κυπριακών Αρχών.

Η Τουρκία με τη νέα Navtex δεσμεύει περιοχές για την περίοδο 11 με 18 Μαρτίου και 22 με 29 Μαρτίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, που εκδόθηκε από το σταθμό της Αττάλειας, η Navtex αφορά διενέργεια άσκησης πολεμικού σκάφους με τη ρυμούλκηση υποβρύχιας συσκευής.
Επίσης, η Λευκωσία εξέδωσε Navtex, που δεσμεύει περιοχή εντός του οικοπέδου 10 και αφορά τις έρευνες της ExxonMobil στο συγκεκριμένο τεμάχιο, εν αναμονή της έλευσης στην κυπριακή ΑΟΖ των δύο ερευνητικών πλοίων της εταιρείας για προκαταρκτικές εργασίες για τη γεώτρηση, που είναι προγραμματισμένη τον Οκτώβριο.

Οι Κύπριοι έκαναν συμφωνίες με όλες τις μεγάλες δυνάμεις και αναβαθμίζονται συνεχώς γεωπολιτικά. Ο Κυπριακός Ελληνισμός απάντησε με πραγματική ανάπτυξη στην κρίση και όχι με εθνοκτόνες πολιτικές.

Είμαστε η μοναδική χώρα πάνω στον πλανήτη που φοβάται να αναγνωρίσει τα δικαιώματά της. Καμία άλλη χώρα δεν θα άφηνε «ανεκμετάλλευτους τους υδρογονάνθρακες της» εν μέσω κρίσης.
Είναι φανερό ότι δεν υπάρχουν πολιτικοί με σθένος στην Ελλάδα!

Η Κύπρος ξύπνησε και κάνει συμφωνίες με όλους. 

Η Ελλάδα γιατί δεν ακολουθεί να βήματα της Κύπρου;

Ικανό στρατό έχουμε, πλούσια Γη έχουμε, ανθρώπους με γνώσεις έχουμε, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ όμως δεν έχουμε!!!!









ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις