Η Τουρκική προκλητικότητα, η «μικρή» πολιτική ηγεσία και η απάντηση των Ελλήνων πολιτών

Η Τουρκική προκλητικότητα, η «μικρή» πολιτική ηγεσία και η απάντηση των Ελλήνων πολιτών


Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ημέρες, οι Τούρκοι παγίδευσαν και φυλάκισαν δύο Έλληνες στρατιωτικούς. Υποτίθεται ότι οι στρατιώτες μας πέρασαν τα σύνορα αλλά κάτι
τέτοιο δεν έχει αποδειχθεί ακόμα. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η Ελληνική κυβέρνηση δια του εκπροσώπου της τον κ.Τζανακόπουλο, «βιάστηκε» να δηλώσει ότι οι δύο Έλληνες πέρασαν τα σύνορα και ότι δεν έγινε κάτι τρομερό, οπότε οι στρατιωτικοί θα επιστρέψουν γρήγορα στην Ελλάδα. Τελικά όμως όχι μόνο δεν επέστρεψαν οι στρατιώτες μας αλλά όπως φαίνεται θα αντιμετωπίσουν και την κατηγορία της κατασκοπίας.

Η κρατική οντότητα είναι εξαφανισμένη σε όλα τα εθνικά θέματα, δηλαδή δεν υπάρχει κράτος. Το κράτος υπάρχει μόνο για να παίρνει φόρους και τίποτα άλλο. Οι Έλληνες πολιτικοί περιμένουν τον στόλο του ΝΑΤΟ να σώσει την κατάσταση. Μιλάμε για την απόλυτη ηττοπάθεια από την μεριά της Ελλάδα.

Φαίνεται ότι η Ελλάδα δεν έμαθε ακόμα ότι κανένας δεν θέλει να την βοηθήσει ούτε στρατιωτικά, ούτε οικονομικά. Το ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να έρθει σε αντιπαράθεση με την Τουρκία, για να βοηθήσει την Ελλάδα.

Το «μεγάλο παιχνίδι»

Η Τουρκική προκλητικότητα δίνει μια «ευκαιρία» στην Ελλάδα. Ήδη ακούγεται ότι στην Βουλή θα ξεκινήσει συζήτηση για τα εξοπλιστικά. Εξοπλιστικά=χρήματα, πολλά χρήματα. Βλέπουμε λοιπόν ότι κάποιοι ίσως βρούν ευκαιρία να βγάλουν κάποια χρήματα από αυτή την κρίση.

Τα μεγάλα ερωτηματικά για το περιστατικό στον Έβρο

Πως είναι δυνατόν λόγω του κακού καιρού οι Έλληνες στρατιωτικοί, να χάσουν τον προσανατολισμό τους λόγω του κακού καιρού αλλά οι Τούρκοι να μην έχασαν τον δικό τους;

Πως ήξεραν δηλαδή ότι δεν ήταν αυτοί που μπήκαν μέσα στην Ελληνική επικράτεια και ότι έγινε το αντίθετο;

Η απάντηση που έδωσαν οι Έλληνες πολίτες στους Τούρκους

Όπως διαβάσατε στο el, τα πρακτορεία της Ορεστιάδας αντιδρούν στην σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Οι Τούρκοι έχουν τραβήξει το σχοινί και οι Έλληνες πολίτες αντιδρούν. Η πολιτική ηγεσία της χώρας μας, μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει τίποτα για το θέμα.

 Ένας ιδιοκτήτης τουριστικού γραφείου ο κ.Σκουλούδης δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1, ότι το πρακτορείο του σταμάτησε τις εκδρομές, όχι μόνο προς την Ανδριανούπολη αλλά προς όλες τις περιοχές της γειτονικής χώρας, λόγω της υπόθεσης της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές υψίστης ασφαλείας. Μάλιστα ανέφερε ότι το παράδειγμά του να σταματήσουν εκδρομές προς την Τουρκία θα το ακολουθήσουν και άλλοι συνάδελφοι του.

Η Τουρκική παιδεία

Αν και αρκετοί Έλληνες αντιδρούν στις προκλήσεις της Τουρκίας, υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι αγαπάνε την Τουρκία. Πολλοί πολίτες στην χώρα μας, καθημερινά βλέπουν τουρκικά σίριαλ και διάφορα ριάλιτι τα οποία τα χρηματοδοτούν τούρκοι παραγωγοί. Οι Τούρκοι είναι έξυπνοι και κάνουν ότι μπορούν ώστε να προωθήσουν την προπαγάνδα τους, η Ελλάδα όμως τι κάνει;
Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε την προσπάθεια «κάποιων» να μας κάνουν να συνηθίσουμε την Τουρκική γλώσσα , τυχαίο;

Όλα τα παραπάνω μας δείχνουν το εξής:

Εδώ και χρόνια μας προετοιμάζουν για αλλαγή συνόρων, για αυτό τον λόγο μας μαθαίνουν την Τουρκική γλώσσα. Το σχέδιο είναι ολοφάνερο και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι «σκάσανε» όλα τα εθνικά θέματα μαζί.

Προσπαθούν να τελειώσουν την Ελλάδα και οι Έλληνες παρακολουθούν την καταστροφή τους λες και βλέπουν τουρκικό σίριαλ.

Ποιος θα πολεμήσει σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία;

Αυτό που πλέον πολύ φοβούνται είναι το «ξέσπασμα» πολέμου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Μετά από όλες τις αντεθνικές πολιτικές που ακολουθούν οι πολιτικοί, οι πολίτες με τι φρόνημα θα πάνε να πολεμήσουν τους Τούρκους; Ήδη πάρα πολύ πολίτες λένε ότι δεν πρόκειται να πολεμήσουν για κανέναν πολιτικό. Αυτό κατάφεραν οι πολιτικάντηδες, έκαναν τον λαό να θεωρεί ότι δεν πρέπει να υπερασπιστεί την πατρίδα γιατί αν την υπερασπιστεί θα το κάνει για να είναι καλά οι πολιτικοί.

Αυτό όμως είναι λάθος, ότι κληθούμε να κάνουμε θα το κάνουμε για την Ελευθερία!!







ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις