Trump: Οι ΗΠΑ είναι υπό κατοχή – Από την 1η ημέρα θα τεθεί σε εφαρμογή το πρόγραμμα απέλασης λαθρομεταναστών

Trump: Οι ΗΠΑ είναι υπό κατοχή – Από την 1η ημέρα θα τεθεί σε εφαρμογή το πρόγραμμα απέλασης μεταναστών 

 Ανέβασε τους τόνους της αντιπαράθεσης

ο Donald Trump κατά την ομιλία του στο Madison Square Garden, στη Νέα Υόρκη, επαναλαμβάνοντας την υπόσχεσή του για ένα τεράστιο πρόγραμμα απέλασης από την πρώτη ημέρα της νέας θητείας του για να αντιστραφεί μια «εισβολή μεταναστών».
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια κατεχόμενη χώρα», είπε ο Trump, καθώς οι Δημοκρατικοί πρόβαλαν μηνύματα στο εξωτερικό της φημισμένης αρένας της Νέας Υόρκης, που έγραφαν «Ο Trump είναι αδέσμευτος» και «Ο Trump επαίνεσε τον Χίτλερ».
Η τεράστια συγκέντρωση χαρακτηρίστηκε ως η έναρξη του τελικού σταδίου της προσπάθειας του Trump να πραγματοποιήσει μια από τις μεγαλύτερες επιστροφές στην αμερικανική πολιτική ιστορία.

Για την παράνομη μετανάστευση

Ο Trump ανέβηκε στη σκηνή του Madison Square Garden στο κατάμεστο γήπεδο, όπου εστίασε την ομιλία του στην αυξανόμενη μετανάστευση, τα δεινά του πληθωρισμού και το βλέμμα προς το μέλλον με χαμηλότερο καταναλωτικό κόστος και τη διασφάλιση των συνόρων.
«Ζητώ τη θανατική ποινή για κάθε μετανάστη που σκοτώνει έναν Αμερικανό πολίτη ή έναν αξιωματικό επιβολής του νόμου», είπε ο Trump στα πλήθη καθώς μιλούσε για την κρίση παράνομης μετανάστευσης από το 2021.
«Θα σώσω κάθε πόλη και κωμόπολη που έχει κατακτηθεί, και θα βάλουμε αυτούς τους μοχθηρούς και αιμοδιψείς εγκληματίες στη φυλακή, θα τους διώξουμε από τη χώρα μας όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Και για να επισπεύσουμε την απομάκρυνση του Tren de Aragua και άλλες άγριες συμμορίες όπως το MS-13, το οποίο είναι εξίσου μοχθηρό, θα επικαλεστώ την πράξη των Alien Enemies του 1798», είπε.

Για τα σύνορα

«Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η Kamala Harris ενορχηστρώνει την πιο κατάφωρη προδοσία που έχει επιφέρει στον λαό μας οποιοσδήποτε ηγέτης στην αμερικανική ιστορία.
Παραβίασε τον όρκο της, εξάλειψε τα κυρίαρχα σύνορά μας και εξαπέλυσε έναν στρατό συμμοριών μεταναστών που διεξάγουν εκστρατεία της βίας και του τρόμου κατά των πολιτών μας», είπε.
«Οραματιστείτε μια υπέροχη Αμερική όπου οι σπόροι της ασφάλειας, της ευημερίας και της υγείας είναι προς όφελος των οικογενειών μας», είπε η Melania Trump πριν συστήσει τον σύζυγό της.
"Ας ξεκινήσουμε μαζί με ένα κοινό όραμα που βασίζεται στο αμερικανικό μεγαλείο.
Ας αδράξουμε αυτή τη στιγμή και ας δημιουργήσουμε μια χώρα για το αύριο, το μέλλον που μας αξίζει. Και τώρα".

Για την οικονομία

Η ομιλία του Trump εστίασε επίσης στην οικονομία και τον πληθωρισμό και την «επαναφορά του αμερικανικού ονείρου», συμπεριλαμβανομένης της υπόσχεσης στο ακροατήριο ότι θα μειώσει στο μισό το ενεργειακό κόστος μέχρι τον Ιανουάριο του 2026, εάν εκλεγεί.
"Θα τερματίσω την "πράσινη νέα απάτη". Και θα μειώσουμε τις τιμές της ενέργειας σας στο μισό, 50%, εντός ενός έτους από τις 20 Ιανουαρίου, είπε.
Ο Trump υποστήριξε ότι εάν κερδίσει τις εκλογές την επόμενη εβδομάδα, θα μειώσει το κόστος για τους καταναλωτές καθώς και θα τερματίσει τους φόρους για φιλοδωρήματα, υπερωρίες και παροχές Κοινωνικής Ασφάλισης.
"Θα νικήσουμε γρήγορα τον πληθωρισμό και πολύ απλά θα κάνουμε την Αμερική και πάλι προσιτή.
Θα την κάνουμε προσιτή. Θα μειώσω μαζικά τους φόρους για τους εργαζόμενους και τις μικρές επιχειρήσεις και δεν θα έχουμε φόρο στα φιλοδωρήματα.
Κανένας φόρος στις υπερωρίες Και όχι φόρος επί των επιδομάτων κοινωνικής ασφάλισης για τους ηλικιωμένους μας», είπε.
"Θα έχουμε τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της χώρας μας στις 5 Νοεμβρίου και θα είναι η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία. Θα κάνουμε την Αμερική ξανά μεγάλη", επανέλαβε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις