Πίσω από τα μεγαλύτερα ρωσικά πλήγματα ακριβείας στο μέτωπο Βούλενταρ-Κουράκοβο βρίσκεται ένας… Αμερικανός!

Πίσω από τα μεγαλύτερα ρωσικά πλήγματα ακριβείας στο μέτωπο Βούλενταρ-Κουράκοβο βρίσκεται ένας… Αμερικανός!  

Ένας Αμερικανός πολίτης,

ο οποίος ήταν σφόδρα δυσαρεστημένος με τις πολιτικές της κυβέρνησης Μπάιντεν και θεωρούσε ότι πραγματοποιούσε αναίτια επίθεση κατά της Ρωσίας χρησιμοποιώντας την Ουκρανία προσέφερε τις υπηρεσίες του στους Ρώσους προσφέροντας τους κρίσιμη πληροφόρηση για στόχους υψηλής αξίας στο μέτωπο Βούλενταρ-Κουράκοβο.

Αυτό είναι κάτι που έκανε επί δύο συναπτά έτη και η Μόσχα θα του προσφέρει την ρωσική υπηκοότητα αλλά και την προστασία της διότι ο συγκεκριμένος τουλάχιστον με την υπάρχουσα πολιτική κατάσταση δεν θα μπορεί να επιστρέψει πίσω στις ΗΠΑ.

Ακολουθεί η επίσημη δήλωση από το Αρχηγείο Πολιτικής Άμυνας της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ για τον «Κένεθ»:

«Οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών, μαζί με μονάδες από την 36η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία και της 29ης Ταξιαρχίας των Φρουρών της Ανατολικής Στρατιωτικής Περιφέρειας του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας, πραγματοποίησαν επιχείρηση εκκένωσης μίας σημαντικής επιχειρησιακής πηγής πληροφοριών, έναν πολίτη των ΗΠΑ που έπαιξε βασικό ρόλο στην προετοιμασία της επίθεσης στην πόλη Μπογκογιαβλένκα στην κατεύθυνση του Ουγκλεντάρ.

Κατά την διάρκεια της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης και για δύο χρόνια ο Κένεθ Μ. παρέμεινε στην Ουκρανία.

Η Ρωσία έλαβε πολύτιμες πληροφορίες που επέτρεψαν χτυπήματα υψηλής ακρίβειας κατά του εχθρού, ελαχιστοποιώντας τις ζημιές στις υποδομές των πολιτών και στον τοπικό πληθυσμό.

Η ζωή του διασωθέντος Αμερικανού δεν βρίσκεται σε κίνδυνο».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις