Η JAG συλλαμβάνει τον ειδικό εισαγγελέα Robert Hur για προδοσία

 

Οι ερευνητές του αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού

της JAG συνέλαβαν τον ειδικό εισαγγελέα Ρόμπερτ Χουρ με κατηγορίες για προδοσία την Τετάρτη. Ο αείμνηστος Merrick Garland και το DOJ είχαν διορίσει τον Hur για να καθορίσουν εάν ο παράνομος Πρόεδρος Joseph R. Biden χειρίστηκε εσφαλμένα απόρρητα έγγραφα ενώ υπηρετούσε ως αντιπρόεδρος υπό τον πρόεδρό του, Barack Hussein Obama, είπε μια πηγή της JAG.

«Η διαφθορά δεν τελείωσε με τον απαγχονισμό του Γκάρλαντ», αποκάλυψε η πηγή μας. «Παρακολουθούμε στενά τον Χουρ από τότε που ανέλαβε την υπόθεση. Η ανακάλυψη ενός γκαράζ γεμάτο απόρρητα έγγραφα, το οποίο ο Μπάιντεν δεν είχε την εξουσία να αποχαρακτηρίσει σε αντίθεση με τον Πρόεδρο Τραμπ, δημιούργησε υποψίες για πιθανή συγκάλυψη».

Όταν ο Χουρ, ένας Ρεπουμπλικανός, δήλωσε ότι ο Μπάιντεν δεν είχε διαπράξει κανένα έγκλημα, αποκαλώντας τον έναν αθώο «ηλικιωμένο με κακή μνήμη», η JAG εμβάθυνε την έρευνά της ενάντια σε αυτό που πίστευαν ότι ήταν ένα εργοστάσιο του Deep State που πιθανότατα δεν έριξε ποτέ μια ματιά στα έγγραφα του Μπάιντεν και λειτούργησε μόνο για να αποφύγει την εμφάνιση μεροληπτικής ακαταλληλότητας.

Η πηγή μας αποκάλυψε ότι η JAG έχει συγκεντρώσει συναρπαστικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ηχογραφημένης τηλεφωνικής συνομιλίας μεταξύ του Hur και κάποιου που μοιάζει με τον Μπάιντεν. Στη συνομιλία, φάνηκαν να κοροϊδεύουν την έρευνα, με τον Χουρ να δηλώνει: «Θα κάνω μια πειστική παράσταση και θα βρω έναν ισχυρό λόγο για να σε καθαρίσω». Ο Μπάιντεν φέρεται να απάντησε: «Κάνε αυτό, φίλε μου, και θα ανταμειφθείς. Ήξερα ότι θα έπαιζες μαζι μας μπάλα».

«Είχαμε επαρκή στοιχεία για να τον συλλάβουμε», είπε η πηγή μας.

Η χρονική στιγμή της σύλληψης του Χουρ συνέπεσε με τον Μπάιντεν που διεκδίκησε το εκτελεστικό προνόμιο να εμποδίσει τη δημοσιοποίηση αρκετών ηχογραφήσεων των συνεντεύξεων του με τον Χουρ.

«Είναι προφανές γιατί ο Μπάιντεν θέλει να παραμείνουν μυστικοί», είπε η πηγή μας. «Σχεδιάζουμε να προχωρήσουμε στον Hur ούτως ή άλλως, αλλά όταν μάθαμε ότι ο Μπάιντεν επρόκειτο να επικαλεστεί το εκτελεστικό προνόμιο, μεταφέραμε το κατηγορητήριο του Hur στην κορυφή του σωρού».

Το απόγευμα της Τετάρτης, οι ερευνητές ταξίδεψαν στο αρχοντικό του Hur στη Νέα Υόρκη, αλλά δεν ήταν σπίτι. Στη συνέχεια πραγματοποίησαν μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στην επιβλητική κατοικία του Chevy Chase, στο Μέριλαντ, και, με τραβηγμένα όπλα, έριξαν μια πίσω πόρτα.

Ο Χουρ, φορώντας μόνο ένα μπουρνούζι, ήταν ξαπλωμένος στον καναπέ με τα μάτια του κολλημένα σε ομοφυλοφιλική ταινια σε μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης κολλημένη στον τοίχο.

«Γιατί δεν εκπλήσσομαι», είπε αστειευόμενος ένας ερευνητής καθώς πετούσε ένα αντίγραφο στρατιωτικού εντάλματος σύλληψης στην αγκαλιά του Χουρ.

Με σιγουριά, η Χουρ είπε: «Περίμενα παρέα, αλλά όχι εσένα. Δεν ξέρω ποιος σας έστειλε, αλλά έχω προεδρική ασυλία κατά της δίωξης».

Οι ερευνητές, είπε η πηγή μας, έβαλαν χειροπέδες στον Hur και απέσπασαν από το σπίτι περισσότερα ενοχοποιητικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης παιδικής πορνογραφίας.

«Θα πρέπει να παρακολουθουμε αυτόν τον τύπο στο GITMO. Οι φρουροί εκεί δεν έχουν μεγαλη αγάπη για τους παιδοβιαστες», είπε η πηγή μας.

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις