ΤΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΟΛΟΥ


 Ο βασιλιάς Κάρολος μόλις αποκάλυψε το νέο του πορτρέτο που μοιάζει με τον Σατανά που καίγεται στην κόλαση.

 Το πρώτο πορτρέτο του βασιλιά Κάρολου μετά τη στέψη του είναι κάτι παραπάνω.

Αυτός είναι πιθανώς ο τελευταίος πίνακας του πριν πεθάνει, 

και προφανώς είναι μόνο αυτός στεφανωμένος στις φλόγες της κόλασης.

 Α, και υπάρχει και μια πεταλούδα...

που τις περισσοτερες φορες υποδηλωνει μια χαμενη ψυχη....!!!


















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Εμένα μου μοιάζει σα να κολυμπάει μες το @δρένo!

    Παπουτσωμένος Γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΛΑΝΙΚΗΣ15 Μαΐου, 2024 17:21

    Μην είστε σίγουροι ότι ο Κάρολος πάει για την κόλαση. Ο Κάρολος εγώ πιστεύω τους "χάλασε την σούπα" με το να πηγαίνει στο Άγιον Όρος και ίσως να έχει ξεφύγει από τον σατανισμό του παλατιού. Κάποιοι μοναχοί στο Βατοπαίδι με τους οποίους έχω συζητήσει στο παρελθόν μου έχουν πει ότι πιστεύουν ότι ο Κάρολος έχει γνήσια μετάνοια, και προσπαθεί να ξεφύγει από τον σατανισμό στον οποίον τον υποχρέωσαν να μεγαλώσει στο περιβάλλον του παλατιού. Γι αυτό πιθανότατα και τον αποσύρουν με συνοπτικές διαδικασίες είτε με το να του έχουν "φυτέψει" πραγματικό καρκίνο όπως πχ στον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο είτε με το να του λένε να λέει ότι έχει καρκίνο για να αναλάβει την βασιλεία ο υιός του Γουίλιαμ. Και είναι πολύ αμφίβολο αν ο Γουίλιαμ είναι πραγματικός υιός του, γιατί αν τον δείτε μοιάζει εκπληκτικά με τον Jacob Rothschild. Άν αυτό είναι αλήθεια και ο Γουίλιαμ είναι πραγματικά υιός του Rothschild, τότε δεν είναι απίθανο εκτός από βασιλιά της Αγγλίας να τον προορίζουν και για παγκόσμιο ηγέτη (μία προσπάθεια να φέρουν τον Αντίχριστο) όπως κάποιοι όπως ο Mel Gibson υποστηρίζουν. https://rumble.com/v4ex8pi-mel-gibson-prince-william-is-the-antichrist-demons-follow-the-prince.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΏ ΒΛΈΠΩ ΕΝΑΝ
    ΠΟΥΘΕΝΆ!
    ΜΛΚΙΑ
    ΠΟΥΝΑΙ
    ΜΕΣ!ΤΟ ΑΊΜΑ...
    ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ.




    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανατριχιαστικό μου φαίνεται αυτό το πορτρέτο.Στον αρχαίο κόσμο οι πεταλούδες είχαν αρνητική εικόνα, γιατί πίστευαν ότι ήταν το πνεύμα των νεκρών και σε ορισμένα μέρη της Αγγλίας συνδέονται με τις ψυχές των παιδιών.Μπορεί στις περισσότερες περιπτώσεις να σχετίζεται με την εξέλιξη,η κάμπια που μεταμορφώνεται σε πεταλούδα,με την αλλαγή ή την μετάλλαξη αλλά καμία πεταλούδα δεν ζει πάνω από δεκαοκτώ μήνες και αυτό αν καταφέρουν να πέσουν σε πρόσκαιρη νάρκη παρατείνοντας τη ζωή τους.Θέλει κάτι να μας πει ο καλλιτέχνης για το χρονικό διάστημα που θα ζήσει ο Κάρολος?

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ15 Μαΐου, 2024 23:21

    ΟΥΤΕ ΚΑΡΟΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΟΥΤΕ ΓΟΥΙΛΙΑΜ .
    ΕΙΝΑΙ ΨΟΦΙΟΙ .
    ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΠΑΛΑΤΙ .
    FINISH ,FINI ,KAPUT ,TEΛΟΣ .
    ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ .
    ΟΥΤΕ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΗΔΕΣ ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ .
    ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 1821 ,
    ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΜΠΑΚΑΤΕΛΕΣ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ Η ΦΟΔΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΤΟΥ ΠΕΤΑΓΕ ΠΑΡΑΕΞΩ ,ΠΑΡΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΟΕΡΕΣ .
    ΗΤΑΝ ΑΛΟΗΓΚΟΡ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΙΜΑ .
    ΤΕΛΟΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το κόκκινο που δεν μένει στο φόντο, αλλά γίνεται κι ένα με το σώμα του, στην θεραπευτική ζωγραφική μεταφράζεται ως φόβος. Στην προκειμένη πολύς φοβος. Το θέμα είναι, εάν ήταν δική του η επιλογή αφού κι ο ίδιος ζωγραφίζει, οπότε αν αυτό ισχύει φοβάται πολύ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://www.kath.ch/wp-content/uploads/sites/2/2024/05/Die-Verschmelzung-von-Mensch-und-Maschine-faszinierte-Giger.jpg

    Ο Ελβετός Hans Rudolf Giger ηταν ο εμπνευστής καλλιτεχνης του φιλμ Alien. Βραβεύτηκε γι'αυτό με οσκαρ.
    Κάποτε πήγα στο μουσείο του στην Ελβετία και ειδα εκεί τα απιστευτα. Μέσα στο παραπάνω άρθρο που είναι δυστυχώς στα γερμανικά και που εντελώς τυχαία πήρε το μάτι μου προ ολίγου, υπάρχει ένας πίνακας του, που παριστάνει την ένωση ανθρώπων και μηχανών. Ίσως δείτε και 'σεις κάποια στοιχεία που μοιάζουν με στοιχεία από το καθρέφτισμα του πορτραίτου που κυκλοφορει από χτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το άρθρο..
    https://www.kath.ch/newsd/marco-witzig-hr-giger-wurde-schon-sehr-frueh-katholisch-traumatisiert/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις