ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

 

Δύο αλλοδαποί που

κατηγορούνταν ότι σχεδίαζαν τη δολοφονία του προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ στο CPAC του περασμένου μήνα κοντά στη Βαλτιμόρη εκτελέστηκαν συνοπτικά από ένα αποσπασμα των Λευκών Καπέλων σε μια εγκατάσταση στη βόρεια Φλόριντα.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα Λευκα Καπελα, στις 21 Φεβρουαρίου, συνέλαβαν δύο άνδρες που είχαν νοικιάσει ένα βαν και δωμάτια ξενοδοχείου στο National Harbor, MD, με το ψευδώνυμο Stephen Butler και William Henry James. Τη στιγμή της σύλληψής τους, είχαν σχέδια και φωτογραφίες του συνεδριακού κέντρου, του δημόσιου ταξιδιωτικού δρομολογίου του Τραμπ, μια σειρά από εξοπλισμό παρακολούθησης και ένα στρατιωτικό τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή, που σκόπευαν να χρησιμοποιήσουν στον Πρόεδρο Τραμπ. Το δίδυμο μεταφέρθηκε σε ένα τοπικό κέντρο κράτησης και στη συνέχεια στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας Deep State της JAG στην Pensacola της Φλόριντα.

Αν και οι κρατούμενοι δεν ήταν συνεργάσιμοι και απρόθυμοι να αποκαλύψουν τα ονόματά τους, οι White Hats τους αναγνώρισαν ως πράκτορες των ουκρανών μυστικών υπηρεσιών Demyan Zhuravel και Maxim Pavlenko, μέλη της Διεύθυνσης Πληροφοριών της Ουκρανίας, μια σκιώδη οντότητα της οποίας οι σφαίρες δραστηριότητας περιλαμβάνουν κατασκοπεία και δολοφονίες. Είχαν εισέλθει στις ΗΠΑ στις 10 Φεβρουαρίου με πλαστά καναδικά διαβατήρια. Το πώς και πού πήραν ένα στρατιωτικό τουφέκι είναι ακόμα άγνωστο. το δικό τους δεν είχε σειριακό αριθμό.

Καθώς ήταν εγκλωβισμένοι, τα Λευκα Καπελα μπορούσαν μόνο να μαντέψουν γιατί το ζευγάρι προσπάθησε να δολοφονήσει τον Πρόεδρο Τραμπ. Η θεωρία εργασίας ήταν ότι ο παιδόφιλος Zelenskyy είχε σχεδιάσει τον θάνατο του Τραμπ—για να σταματήσει τον Πρόεδρο Τραμπ από το να αποχρηματοδοτήσει την Ουκρανία και να ανακτήσει όλο το στρατιωτικό υλικό των ΗΠΑ. Οι επίδοξοι δολοφόνοι, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν θα επιβεβαίωναν αυτές τις υποψίες. Στην πραγματικότητα, είπαν στους ερευνητές της JAG ότι θα προτιμουσαν να πέθαιναν παρά να μιλήσουν και είχαν εκπαιδευτεί να αντιστέκονται σε επιθετικές ανακρίσεις.

Πηγή της Pensacola είπε ότι η JAG χώρισε το ζευγάρι πριν δοκιμάσει τον ισχυρισμό τους. Αλλά ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τις ερωτήσεις μας σχετικά με το αν οι ερευνητές τους πηραν με το καλο ή τους βασάνισαν. Είπε ότι οι ανακριτές διέκοψαν τον ύπνο των κρατουμένων γυρίζοντας και κι αναβοντας τακτικά τους συναγερμους πυρκαγιάς, κάτι που έκανε τους Ουκρανούς κουρασμενους και οξύθυμους. Ωστόσο, οι κρατούμενοι αρνήθηκαν να υποχωρήσουν.

Μετά από τέσσερις νύχτες ψεκασμού νερού στο πρόσωπο και τα ρούχα του, ένας κορεσμένος και έξαλλος Pavlenko έκανε μια εκπληκτική ανακοίνωση. Είπε στους ανακριτές: «Έχουμε τα παιδιά σας. Πολλά από αυτά. Αν μας αφήσεις να φύγουμε, θα σου πούμε πώς να τα βρεις».

Τα Λευκα Καπελα, είπε η πηγή μας, πιστεύουν ότι ο Zelenskyy, γνωστός διακινητής παιδιών, έχει ακόμα παιδιά από τη Δύση, συμπεριλαμβανομένων αμέτρητων Αμερικανών, φυλακισμένα στην Ουκρανία.

«Ακόμα κι αν ο Παβλένκο ήξερε κάτι αν και θα μπορούσε να μπλοφάρει, δεν διαπραγματευόμαστε με αυτά τα τέρατα», είπε.

Ωστόσο, οι ερευνητές «ενίσχυσαν και άσκησαν αυξημένη πίεση», ελπίζοντας να εξαναγκάσουν μια ομολογία. Αλλά ο Pavlenko σώπασε και πάλι και ο σύντροφός του, Zhuravel, ζάρωσε το πρόσωπό του με ένα μοχθηρό χαμόγελο όταν οι ερευνητές έθιξαν το θέμα των εξαφανισμένων παιδιών.

Γύρω στη 1:00 π.μ., 29 Φεβρουαρίου, ένας επικεφαλής ανακριτής με πρόσβαση λευκής κάρτας στις εγκαταστάσεις πήρε αδιάφορα ένα πιστόλι από το οπλοστάσιο, ξεκλείδωσε και άνοιξε την πόρτα στο κελί του Pavlenko και του έβαλε δύο φυσίγγια στο κεφάλι. Στη συνέχεια επανέλαβε τη διαδικασία, εκτελώντας τον Zhuravel.

Στη συνέχεια ξεφόρτωσε το όπλο και παραδόθηκε στις αρχές της JAG, λέγοντας ότι το ζευγάρι δεν είχε δικαίωμα να ζήσει.

Η πηγή μας είπε ότι ο ανακριτής απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι δολοφονίες της Pensacola είναι οι τελευταίες σε μια σειρά εξωδικαστικών εκτελέσεων που έχουν ταλαιπωρήσει τις επιχειρήσεις στα Λευκα Καπελα. Τον Σεπτέμβριο του 2021, ο κρατούμενος Γουίλιαμ Τζέφερσον Κλίντον δηλητηριάστηκε μετά από στρατιωτικό δικαστήριο και τον Απρίλιο του 2022, τα Λευκα Καπελα πέταξαν από αεροπλάνο τον πρώην στρατηγό του Ομπάμα, Ντέιβιντ Άξελροντ. Πέρυσι, δύο φρουροί του GITMO ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον αναπληρωτή διαχειριστή της FEMA, Έρικ Χουκς.

Η πηγή μας είπε ότι ο αντιναύαρχος Darse E. Crandall δεν έχει σχολιάσει το τελευταίο περιστατικό.

«Δεν ξέρω ή δεν θα μαντέψω τι θα πει ή τι θα κάνει. Άλλοι έχουν ξεφύγει εύκολα, αλλά έχει ξεκαθαρίσει ότι τετοιες πραξεις δεν θα γίνουν ανεκτες. Η προσωπική μου άποψη: Αμφιβάλλω ότι κανένας από εμάς δεν θα ήθελε να κάνει το ίδιο».

 

 

 

 

 

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΜΠΟΥΜ!!
    ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΚΆΤΩ!ΕΦΥΓΕΣ!

    BOOM DOWN YOU'RE GONE!

    ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ;
    Ο ΕΛΒΕΤΟΙΡΑΝΟΣ ΠΑΣΚΑΛ ΝΑΤΖΑΝΤΙ,ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2014 ΜΕ ΤΟ ΌΝΟΜΆ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΈΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΉΡΕ Ο ΔΕΡΜΕΤΖΗΣ ΤΟΥ SFAGI.GR.

    EΥΓΕ ΚΑΒΑΛΑ!

    ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΦΟΒΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ TV KAI INTERNET ΜΕ ΠΟΛΛΟΎΣ ΝΑ ΒΟΗΘΟΎΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΆΚΩΣΗ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΗΡΘΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΈΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΑΥΡΑ ΔΡΟΣΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΎΣΕΤΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ.

    ΚΑΙ....
    ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΟΙ ΛΊΓΟΙ-ΠΑΝΤΑ ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΣΏΤΕΡΗ ΑΝΤΊΛΗΨΗ-ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ ΕΠΈΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΖΕΥΞΗ ΠΕΡΣΙΔΩΝ ΘΗΛΕΩΝ ΜΕ ΜΑΚΕΔΌΝΕΣ ΑΝΤΡΕΣ.
    Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΜΎΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΆΣ "ΕΒΛΕΠΕ" ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΊΒΕΙΑ 23 ΑΙΩΝΕΣ ΜΑΚΡΥΑ.

    ΜΟΥ ΛΕΊΠΕΙ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΈΝΟΥ ΜΑΣ.

    ΑΙΓΕΣ,ΒΕΡΓΙΝΑ,ΔΙΟΝ,ΑΜΦΊΠΟΛΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ,ΤΥΡΟΣ,ΒΑΒΥΛΏΝΑ, ΠΕΡΣΕΠΟΛΙΣ,ΛΕΥΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΎΠΟΛΗ.....

    ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΣΠΟΡΟΣ ΠΈΦΤΕΙ ΣΩΣΤΑ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙΣ NAJADI...

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΈΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΈΣΕΙΣ.
    ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝΕ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΚΡΥΦΤΕΊΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΕ;ΚΑΙ....
    ΜΠΟΥΜ!ΕΦΥΓΕΣ!

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ04 Μαρτίου, 2024 23:58

    ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ,
    ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΩΤΕΡΟ ΑΜΑ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ,ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ
    ΜΙΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΗ ΝΑΡΚΗ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις