«Υπουργός μου ψιθύρισε στο αυτί: εμβολιάστηκες και σύντομα θα πεθάνεις από καρκίνο»

 

Ο Βρετανός βουλευτής Andrew Bridgen είπε κάτι αξιοσημείωτο σε συνομιλία με τη Liz Gunn για τη «μητέρα όλων των αποκαλύψεων».

Ο Gunn, ηγέτης του New Zealand Loyal Party, έδωσε στη δημοσιότητα πέρυσι συγκλονιστικές πληροφορίες που δείχνουν ότι δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Νέα Ζηλανδία από τους εμφολιασμούς με ΦΟΛΑ-19. Σημείωσε ότι τα δεδομένα προέρχονται μόνο από έναν ιστότοπο που αποθηκεύει τέτοιες πληροφορίες. «Δεν γνωρίζουμε πόσες βάσεις δεδομένων υπάρχουν στη χώρα». Ο διαχειριστής της βάσης δεδομένων που έδωσε στη δημοσιότητα τις πληροφορίες, Barry Young, συνελήφθη.

 

 

Μια Συγκλονιστική Αποκάλυψη

Ο Gunn έχει επίσης στοιχεία ότι η κυβέρνηση γνώριζε πλήρως κάθε ανεπιθύμητο συμβάν πριν από την κυκλοφορία των εμβολίων.

Ο Andrew Bridgen έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη. Λέει ότι έχει απειληθεί από τη βρετανική κυβέρνηση. Ένας υπουργός με τον οποίο ήταν κάποτε φίλος και που τον μύησε στην πολιτική, τον πλησίασε μια μέρα και του ψιθύρισε στο αυτί: «Μπορείς να πεις ότι θες Άντριου. Έχετε εμβολιαστεί και σύντομα θα πεθάνετε από καρκίνο».

Ο Βρετανός ογκολόγος Angus Dalgleish έγραψε στο παρελθόν μια επιστολή στον αρχισυντάκτη του ιατρικού περιοδικού The BMJ σχετικά με τον καρκίνο σε άτομα που έχουν λάβει τις αναμνηστικές ΦΟΛΕΣ-19.

Ο Σουηδός γιατρός Ute Kruger σήμανε επίσης τον κώδωνα του κινδύνου για τη σχέση μεταξύ των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού και των ταχέως αναπτυσσόμενων καρκίνων. Η γιατρός είπε σε συνέντευξή της ότι ανησυχεί πολύ για τον τεράστιο αριθμό επιθετικών περιπτώσεων καρκίνου που βλέπει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ04 Μαρτίου, 2024 23:31

    ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΤΑ ΠΛΗΡΟΡΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
    ΤΑΧΕΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΟΜΕΝΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ.
    ΣΥΝΘΛΙΒΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΠΗ.
    ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΙΣΤΕΣ .
    ΤΟ ΒΙΩΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΞΑΔΕΛΦΟ ,ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ,
    ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ .
    Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΦΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ .
    ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ
    ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΛΛΕΣ 10 ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις