Η 11η Μαρτίου 2024 αναφέρεται στο Matrix.

 

Το συνωμοτικό μπλογκόδρομο

κλαίει και τρίζει τα δόντια εδώ και μέρες για το

θέμα της 11ης Μαρτίου 2024. Πολλά γεγονότα συγκεντρώθηκαν αυτήν την ημέρα: δύο πανδημίες (COVID-19 και η ισπανική γρίπη), η Φουκουσίμα, το τέλος του BTFP, η παρέλαση των πλανητών και πολλά άλλα - περισσότερες λεπτομέρειες στο υλικό Μετά τις 11 Μαρτίου, ο κόσμος δεν θα είναι πλέον το ίδιο .

Ωστόσο, η πρόοδος δεν σταματά και χθες ο STEVE FLETCHER 222 ένωσε τις σκέψεις του συλλογικού μυαλού των συνδρομητών κάτω από τα βίντεό του, βρίσκοντας εκεί νέα εκπληκτικά πράγματα. Υποδεικνύουν ότι η 11η Μαρτίου 2024 μπορεί να μείνει στην ιστορία ως 11 Σεπτεμβρίου, Μέρος II. Να τα πούμε με τη σειρά. 

Ο χρόνος λήξης του διαβατηρίου του Neo από το The Matrix ήταν εδώ και καιρό κοινός τόπος - το διαβατήριό του έληξε ακριβώς όταν ο Osama bin Laden χτύπησε το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου:









Ωστόσο, ο Neo δεν ήταν υπέρ-ο-οστ, όπως διαπίστωσε ο άγρυπνος κύριος Σμιθ. Στην αρχή της ταινίας, δείχνει έναν περίεργο μπαμπά στην κάμερα, όπου τα πάντα, όλα, όλα αφορούν αυτόν τον Neo:

Το 1999, όταν η ταινία μόλις κυκλοφόρησε στο VHS, αυτή η στιγμή ξέφυγε από όλους, αλλά τώρα οι ευτυχισμένοι ιδιοκτήτες του Super HD γράφουν τα εξής:

Έτσι, ο σύντροφος Neo είχε την απερισκεψία να έρθει σε αυτόν τον κόσμο στις 11 Μαρτίου 1962, κάτι που από μόνο του είναι περίεργο και εκπληκτικό, αφού η αριθμητική βγαίνει ως εξής:

Και αν κοιτάξετε την ημερομηνία πρεμιέρας του "The Matrix", αποδεικνύεται ακόμα πιο ενδιαφέρον:

Έτσι, μεταξύ της κυκλοφορίας του "The Matrix" (31 Μαρτίου 1999) και της 11ης Μαρτίου 2024, η χρονική απόσταση είναι 9112 ημέρες, που μπορεί να διαβαστεί ως 911, μέρος II .

 

Εν τω μεταξύ, η αναζήτηση για συμπτώσεις συνεχίζεται και οι άνθρωποι συλλογικά θυμήθηκαν ξαφνικά ότι η επίσημη ημέρα της έναρξης του Ψυχρού Πολέμου ήταν η 12 Μαρτίου 1947, ώρα Ευρώπης, ή 11 Μαρτίου, ώρα ΗΠΑ, η πρώτη και μοναδική τυχαία απώλεια πυρηνικού όπλου. από ένα βομβαρδιστικό συνέβη στις 11 Μαρτίου 1958 και η κουβανική πυραυλική κρίση ξεκίνησε τον Μάρτιο του 1962. Επισήμως, ο Χρουστσόφ έστειλε πυραύλους στην Κούβα τον Μάιο, αλλά κανείς από τους αμύητους δεν γνωρίζει ακριβώς πότε. 

Η gematria του αριθμού 62 είναι επίσης πολύ ενδιαφέρουσα - αυτός ο συνδυασμός αριθμών σημαίνει "την άφιξη των ξένων", οπότε στις 11 Μαρτίου μπορεί επίσης να υπάρξει κάποιου είδους μεγάλος χαιρετισμός από τους εξωγήινους αδελφούς.

Μόνο η 11η Μαρτίου θα δείξει πόσο αληθινοί είναι όλοι αυτοί οι φόβοι των θεωρητικών συνωμοσίας και πόσο υπερβολικοί είναι, οπότε ας παρακολουθούμε τις εξελίξεις. 












ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Μαρία
    Δεν φαίνονται όλα τα γράμματα. Βλέπω μόνο άσπρες γραμμές
    Γίνεται να διορθωθεί το σφάλμα? Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στισ ασπρες γραμμεςσ μπορεισ να κανεις (με πατημενο το ποντικι )highlight kai na το δεις .οπως οταν θες να κανεις αντιγραφη μιαλεξη .

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις