ΤΕΡΑΤΑ τι κάνατε στην ανθρωπότητα!

 


Oι θάνατοι των εμβολιασμένων αντιστοιχούν στο 80% των συνολικών απωλειών!

Πολύ ανησυχητικά είναι τα νέα σε ό,τι αφορά τα εμβόλια mRNA κατά του κορωνοϊού τα οποία εκατομμύρια ανθρώπων αναγκάστηκαν να τα κάνουν κατά την διάρκεια της πανδημίας, αφού όπως αποκαλύπτει ο γενικός χειρουργός Δημήτριος Γάκης, τα πλασμίδια, που βρέθηκαν στα εμβόλια μπαίνουν στον πυρήνα των κυττάρων, ενσωματώνονται στο DNA και παράγουν αενάως την ακίδα!

Και θα πει κάποιος τι σημαίνει αυτό; Παίζει κάποιο ρόλο ως προς την υγεία των εμβολιασμένων;

Τα κακά νέα συνεχίζονται καθώς η βρετανική κυβέρνηση έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία από τους θανάτους ανάμεσα στους εμβολιασμένους και από τους θανάτους ανάμεσα στους ανεμβολίαστους και οι αριθμητικές διαφορές μεταξύ τους είναι τεράστιες εις βάρος των πρώτων!

Αναλυτικότερα:

Ο εμβολιασμένος πληθυσμός της Βρετανίας είχε σχεδόν ένα εκατομμύριο θανάτους σε 23 μήνες!

Ο μη εμβολιασμένος πληθυσμός είχε λιγότερους από 61.000 θανάτους την ίδια περίοδο!

Τα στοιχεία δημοσιοποίησε η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και δείχνουν ότι τα τελευταία δύο χρόνια, ο εμβολιασμένος πληθυσμός έχει υποστεί πολύ περισσότερους θανάτους σε σύγκριση με τον μη εμβολιασμένο πληθυσμό, παρόλο που περίπου το 30% του πληθυσμού δεν είχε κάνει ούτε μια δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Με λίγα λόγια η αναλογία δεν είναι τέτοια  που να δικαιολογεί την τεράστια διαφορά στα νούμερα των θανάτων.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA), έως τον Ιούλιο του 2022, 18,9 εκατομμύρια άνθρωποι είχαν αρνηθεί την πρώτη δόση της ένεσης COVID-19, 21,5 εκατομμύρια άνθρωποι είχαν αρνηθεί τη δεύτερη δόση της ένεσης COVID-19, μαζί με 2,6 εκατομμύρια άτομα που είχαν λάβει την πρώτη δόση αλλά αρνήθηκε τη δεύτερη και 30,4 εκατομμύρια άνθρωποι είχαν αρνηθεί την τρίτη δόση της ένεσης COVID-19, μαζί με 8,9 εκατομμύρια άτομα που είχαν λάβει τη δεύτερη δόση αλλά αρνήθηκαν την τρίτη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του UKHSA, 63,4 εκατομμύρια άνθρωποι ήταν επιλέξιμοι για εμβολιασμό εκείνη τη στιγμή.

Ως εκ τούτου, από τον Ιούλιο του 2022, το 30% του πληθυσμού της Αγγλίας παρέμενε εντελώς ανεμβολίαστο.

Το 34% δεν εμβολιάστηκε διπλά και το 50% δεν ήταν τριπλομβολιασμένο.

Ωστόσο, ο εμβολιασμένος πληθυσμός στο σύνολό του αντιπροσώπευε το 95% όλων των θανάτων από COVID-19 μεταξύ Ιανουαρίου και Μαΐου 2023, ενώ ο μη εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε μόλις το 5%!

Αλλά το γεγονός ότι αυτοί οι θάνατοι δεν είναι μεταξύ των εμβολιασμένων με μία δόση και δύο δόσεις από τον συνολικό πληθυσμό προκαλεί μεγάλη εντύπωση.

Η συντριπτική πλειονότητα μεταξύ εκείνων που εμβολιάστηκαν τέσσερις φορές, σε αυτόν τον πληθυσμό αντιπροσωπεύει το 80% όλων των θανάτων και το 83% όλων των θανάτων μεταξύ των εμβολιασμένων!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΕΚΤΎΠΩΣΗ
    ΜΟΙΡΑΣΤΕΊΤΕ ΤΟ
    ΜΠΑΣ!ΚΑΙ...

    ΕΚΤΎΠΩΣΗ!
    ΝΑ ΤΟΧΕΙ
    ΑΝΑ ΧΕΊΡΑΣ

    ΚΑΙ!
    ΌΣΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΈΚΑΝΑΝ
    ΚΑΙ ΠΈΘΑΝΑΝ
    ΕΊΧΑΝ...!?
    ΣΤΕΝΈΣ ΣΧΈΣΕΙΣ...
    ΜΕ ΌΣΟΥΣ
    ΤΑΚΑΝΑΝ!?



    Ι'Μ ΠΩΣ!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ειχε πει ο Βασιλάκης, depopulation though mass vaccination. Πόσο πιο ξεκαθαρα;
    Σταμάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σημαντικότατη ανάρτηση!
    Ευχαριστούμε πολύ Κωνσταντίνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς τα τέρατα βρίσκονται σε πλήρη θέα, απόλυτα προστατευμένα και με τους εξαπατημένους να τους χειροκροτούν, προσμένοντας την επαναφορά τους για να τους ξανα εξαπατήσουν μια και καλή.

    https://ugetube.com/watch/dec-7-2020-trump-039-s-quot-day-of-infamy-quot-when-military-vax-mandates-were-ordered-by-donald_9H6sp8wxPMgHDxL.html

    Η ταινία που ζούμε είναι πραγματικά μεγάλη! και ο πρωταγωνιστής εδώ σαρώνει όλα τα βραβεία ενσάρκωσης ρόλων και άνευ ανταγωνισμού….ας μην ξεχνάμε άλλωστε και τα αξιώματα ως και θέσεις που κατείχε όχι σε πέντε, όχι σε δέκα, ούτε πενήντα, αλλά σε 400 και πλέον εταιρείες-οργανώσεις-κλάμπς από τις οποίες πρόλαβε να παραιτηθεί για να αναλάβει την διαχείριση της μεγαλύτερης στο κόσμο, την US Ιncorporated, που περιλαμβάνει και τις περισσότερες; που ανήκε πρίν.
    ΠΟΙΌΣ ΜΠΟΡΕΊ ΤΏΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΉΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΜΉ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ALEX JONES, JUAN O SAVINN, ROGAN και πλήθος άλλων...και μάλιστα με φίλους τους καλλίτερους συμμάχους των ΗΠ.

    https://ugetube.com/watch/trump-the-zionist_19hTEgrjdr5LPOR.html

    Είναι ξεκάθαρο πλέον γιατί μερικοί αποδεδειγμένοι προδότες όπως ο Jonathan Pollard, έτυχαν της προεδρικής αμνηστίας, ενώ κάποιοι ήρωες σαν
    τον Julian Assange σαπίζουν στις φυλακές.
    Ας μην του επιτρέψουμε λοιπόν να μας εξαπατήσει για δεύτερη φορά γιατί τότε η ντροπή θα ναι δική μας. Και μην πιστέψουμε ότι θα αισθανθεί καμιά ντροπή για την πρώτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σινομοσιολόγε, σπεύδω βραδέως για να διορθώσω κάτι που έπεσε στην αντιληψίν μου πολύ αργά και το οποίο παραβιάζει τους κανόνες τους οποίους σέβομαι του ιστοχώρου, που μας φιλοξενεί.
      Από απροσεξία και από βιασύνη έστειλα αυτό το σχόλιο ανώνυμα και ζητώ συγγνώμη, Εκτιμώ το ότι δεν πετάχτηκε στα σκουπίδια, κάτι που δικαιωματικά θα μπορούσες να είχες κάνει.
      Σ' ευχαριστώ που δεν με άφησες να απορώ και να υποψιάζομαι, εάν γινόταν αυτό που μας έχεις προειδοποιήσει άλλωστε, επανειλημμένως. Θέλω να πιστεύω πως γνωρίζεις ότι τουλάχιστον ποτέ μου δεν προσπάθησα να κρυφτώ. Θα ήμουν διπλά ηλίθιος.
      Και πάλι συγγνώμη..... και Ευχαριστώ για την φιλοξενία που μας παρέχεις.

      Κοσμάς

      Διαγραφή
  5. αραγε θα δουμε να κρεμιουνται απο τα φαναρια οι ενοχοι , γιατροι , νοσηλευτες , πολιτικοι , δικαστες επιτροπεσ πολιτικης προστασιας , , λοιμοξιολογοι ,νεκροτομοι , παιδιατροι , εισαγελλεις , αστυνομικοι κλπ ?Αφου υπαρχουν οι αποδειξεις .Ειδικα για τους λοιμοξιολογους οτι χρηματιστηκαν αδρα ...Αλλα να μου πειτε εδω δεν κρεμαστηκε κανεις ουτε για το ματι , ουτε για τα τεμπη ουτε λιγναδης , ουτε η μενδωνη που μπαζςσε την ακροπολη (το μεγα ζωον), ουτε μανδρα ουτε φωτιες ευβοιασ , ροδου και ολες τα τελευταια 20 χρονια (και βαλε )///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στον Διόδοτο και στο Μποτίλια στο Πέλαγος έχουμε εξηγήσει τόσες φορές τί είδους εμβόλια προώθησε ο Ντόναλντ Τραμπ, αλλά μερικοί επιμένουν στο αντιτραμπικό ποίημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις